kirsikka71

16 reviews

Badges

Blog link

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Cafe Wallila

Valitettavasti saimme huonoa palvelua ja jouduin odottamaan kaakaota puolisen tuntia pöytään. Tätä pahoiteltiin, mutta huono fiilis jäi, varsinkin kun seuralaiseni sai oman kahvinsa ja pullansa heti. Kiinnitin myös huomiota epäsiisteyteen. Salaattipöytä oli hyvin suosittu ja annokset olivat reiluja. Kiitokset vastaamisesta palautteeseeni :)

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 5€ Added: 10.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Cafe&Bed Ranta

Suht uusi lounaskahvila, jossa sisustuksessa muutama kiva yksityiskohta. Mainio sijainti. Hieman kehittämällä potentiaalia paljonkin. Valitettavasti nyt annos liian suolainen ja pienehkö. Salaattipöydästä plussaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 10.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Fabric Bistro & Bar

Oikein viihtyisä paikka :), mutta annokseen olin hieman pettynyt. Perunat olivat vähän vetisiä ja kala mautonta. Miljööstä paljon plussaa ja ehkä joskus tulee vielä kokeiltua vaikka a'la carte listaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.07.2016
Rating: 0

Restaurant: Pub Niska archipelago pizza

Lähdimme Turkuun tyttöjen kanssa juhlimaan syntymäpäiviäni ja onnekseni löysin tämän upean paikan. Rakastan tarinoita ja Pub on rakennettu loistavasti oman tarinansa ympärille. Tunnelma oli loistava ja peltileivät enemmän kuin maistuvia, nam. Miinuksena voisi mainita jälkiruokien tason, olisimme kaivanneet jotain persoonallisempaa ja itse tehtyä. Peltileivistä itse tilasin Jackin, joka oli todella hyvää. Suosittelen paikkaa täydestä sydämestäni ja käyn ehdottomasti itsekin uudelleen :D

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 19.04.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Zetor finnish food

Pojanpoikani rakastaa traktoreita ja se oli suurin syy ravintolan valintaan käydessämme Helsingissä. Ravintola oli sisustukseltaan liian sekava, mutta toki erilainen. Ruoka oli ihan ok, ei tosin niin hyvää, että sen takia menisimme uudestaan. Kokemuksena kiva ja palvelu oli hyvää :D

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 11.08.2015
Rating: 0

Restaurant: Huvila Haapsaari

Kiva uusi hotelli/ruokaravintola kauniin Pyhäjärven rannalla. Oikein hyvä lisäys alueen palveluihin, toki parannettavaa on vielä. Salaattipöydässä, menulistoissa ja tarjoilijoiden tietämyksessä koskien mm. perunavaihtoehtoja parannettavaa. Pizzat todella isoja ja ne on nimetty hauskasti Pyhäjärven saarien mukaan. Hampurilaisannokset oikein maistuvia, mutta mm. valkosipuliperunat suorastaan pahoja. Ajan kanssa ja pienellä petrauksella kehitystä varmasti tapahtuu :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 19.07.2015
Rating: 0

Upea ja tasokas ruokaravintola. Päivän kala ja a la carte annokset suussa sulavia. Ainut miinuspuoli se, että kasviksia todella vähän mukana annoksissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 19.07.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Wähä Tallbo restaurant

Randomisti kävimme tyttäreni kanssa syömässä kyseisessä ravintolassa lounasaikaan. Päädyimme kuitenkin a la carte listaan ja söimme molemmat paahdettua lohta hollandaise-kastikkeella. Todella, todella hyvää. Itse otin keitetyt perunat, mutta tyttäreni valkosipuliperunat olivat parhaita, mitä olen missään maistanut. Sisustus ehkä vähän kulunutta, mutta kaunista. Palvelu oli hyvää. Kauniit kiitokset vielä kokille, nam, nam.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 23.03.2015
Rating: -1

Restaurant: Pannukakkutalo

Aivan uusi tuttavuus :). Pannukakkutalosta saa tosiaan pannukakkuja, niin suolaista kuin makeaa. Listalta valittavissa noin 50 erilaista vaihtoehtoa molemmille. Miinusta siitä, että täytteitä ei saa itse valita fantasia-tyyliin. Annokset isoja ja todella täyttäviä. Ihanan rapsakat reunat. Suosittelen kokeilemaan :D

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 23.03.2015
Rating: 0

Ensimmäistä kertaa syömässä, mutta ei varmasti viimeistä. Äijä-hampurilainen paras hamppari pitkästä, pitkästä aikaa, jos ikinä. Pelkkä hampurilainen riitti hyvin, vähän oli jopa pakko jättää syömättä. Lounaspöytä näytti myös todella hyvältä, täytyypi testata joku kerta. Miinusta paikan sisustuksesta...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.07.2014
Rating: 0


Followers