Closed now

Fernando

Rating 2.5 / 5

Reviews (31)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ravintola on raskaine kastikkeineen, kermamössöineen ja moniannoksisine listoineen jämähtänyt tiukasti kasarille. Pöydästäni oli näkymä keittiöön ja lautaselle kuin lautaselle laitettiin valmiiksi lämpötiskissä olevia sekavihanneksia ja aika moneen annokseen myös samaa kastiketta, kermaista tietenkin. Grillisalaatti lohella oli salaattia, tomaattia ja kurkkua. Sitten sitä lohta kuivina käppyröinä päällä. Pestokastiketta oli salaatin lisukkeena, mikä oli vähintäänkin erikoista. No, ei se salaatti paljoa maksanutkaan ja oli ihan sopivankokoinen iltapala pikkunälkään.

Salaattipöytää on moni kehunut. Itseäni se ei kyllä houkutellut. Erityisen käsittämätöntä on säilykemandariinien, jalopenojen ja muiden vastaavien käyttö salaattipöydässä keskellä kukkeinta kesää, kun sadon herkkuja on saatavilla vaikka millä mitalla.

Ravintola on jämähtänyt tanakasti menneeseen. Sillä ei kuitenkaan näytä olevan mitään vaikutusta *köh* tietyntyyppiseen (kauniisti sanottuna) kansanosaan, joten mitäpä sitä suotta muuttumaan.... Suurimmalle osalle mikkeliläisistä tämä paikka varmaan on se The Ravintola, jonne mennään syömään Hienosti. So be it. Itselleni kaksi kertaa riitti. Nostan kuitenkin hattua, että tällainen paikallinen jaksaa ässäkortin puristuksessa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.07.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Itse otin pizzaa, seuralainen pihvin. Pizza oli hyvä ja täytettä oli runsaasti. Pohja ihanan rapea ja ohut. Tomaattikastike ei kuitenkaan maistunut pizzassa lainkaan, jäin kaipaamaan tomaatin raikkautta. Lisäksi pizzassa näkyi kinkkusuikaleita, vaikken tilannut täytteeksi kinkkua. Kaverin pihviannos oli pannulta tarjoiltu omituinen kasa perunaa, pihviä ja lisuketta. Perunat olivat kermaisia valkosipuliperunoita ja todella herkullisia. Pihvi oli myös oivallisesti paistettu ja murea.

Palvelu oli todella hidasta ja kankeaa, mutta ystävällistä. Ruokia odotimme aika kauan, samoin laskua. Väsytti, olisimme halunneet jo kotiin, joten laskun odottaminen kauan nyppi aika lailla.

Ruoka sinänsä oli hyvää, joskin vähän hinnakasta. Mutta toki yksityinen ei voi tarjota ruokia samaan hintaan kuin vihreän kortin purkkikastikekuppilat. Hämmästelen salaattibuffetin saamia kehuja. Ei mielestäni juuri ylittänyt perus- karvarannepizzerioiden salaattipöytää kaalisalaatteineen ja säilykemandariinilohkoineen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.02.2016
Rating: 0

Käydessämme ravintolassa siellä oli hieman ruuhkaa. Jouduimme odottamaan aika kauan, vaikka seurueemme tilasi samanlaiset annokset. Ruoka oli hyvää. Gluteeniton ruokavalio huomioitiin erinomaisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.09.2015
Rating: 0

Oltiin Jurassic rock -viikonloppuna syömässä. Ravintola oli täynnä joten ruoka odotettavastikin kesti kauan (1h).

Kaksi meistä otti burritot. Burrito oli kaupan valmisvehnälätty jonka sisässä pari kanapalaa ja aivan järkyttävän paljon juustosoosia. Ei siis yhtään mitään vihreää tai kasvista sisällä. Mausteetkin loistivat poissaolollaan. Vastaavanlaisen tekeleen olisi tehnyt kotona minuutissa hintaan 3e.

Seurueeseen kuulunut otti tacot, jotka kuuluivat samaan sarjaan burriton kanssa: kaupan valmiskuoriin oli heitetty lihapalat ja litra soosia. Ei muuta.

Pizzan ja hampurilaisen tilanneet saivat ihan ok ruoat.

Paljon pelasti alkusalaattipöytä joka on oli runsas ja maukas, sekä ystävällinen tarjoilija. Voisivat kuitenkin lopettaa meksikolaisen ruoan tarjoilun kun se ei selvästikään suju.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 10.08.2015
Rating: 0

Pizza- ja a la carte ruoat neljällä viime kerralla varsin onnistuneita. Myös palvelu toimii. Salaattipöytä hieman aneeminen ja levite oli viime käynnillä turhan pehmeäksi lämmennyt. Perusruokapaikkana hakkaa kuitenkin kevyesti ketjuravintolat. Hinta-laatusuhde kohdallaan, ottaen huomioon yleensäkin liian kalliit ravintolahinnat Suomessa. Poistuimme kylläisinä ja hyvillä mielin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 15.07.2015
Rating: 0

omasta mielestäni hinta /laatu mikkelin paras ruoka paikka hyvä nopea palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.06.2015
Rating: 0

Ruoka oli tosi maukasta ja kaunis esillelaitto. .palvelu mikkelin parasta..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 08.04.2015
Rating: 0

Kaamee palvelu,tökeröö ja töykeetä. etenkin se vanhempi mies joutais jonnekii muualle...ruoka menetteli.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 15.03.2015
Rating: 0

HYI! Kaikin puolin hirvittävä kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 08.01.2015
Rating: 0

Valitettavan heikko lounas piti sisällään todella kuivaksi paistettua lohta bataattimuussilla höystettynä. Salaattipöytä leipineen hieman paikkasi pettymystä. Palvelu sinällään ystävällistä ja välitöntä, mutta ruoan tasolle olisi jotain tehtävä. Jotain kertoo sekin että listalta löytyy lähemmäs sata erilaista annosta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 26.08.2014
Rating: 0

Community

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Maaherrankatu 17, 50100 Mikkeli - Route
(015)210 848
http://www.ravintolafernando.fi/

Options