Latest reviews: Mikkeli

maruna
1 review

Saavuttiin iloisin ja toiveikkain mielin juhlistamaan suvun teini-ikäistä ruokailijaa. Vaikka palvelu muuten asianmukaista, kokki-tarjoilijan vuodatukset energiajuomien haitoista ja ärhäkkä puuttuminen juhlakalun matkapuhelimen käyttöön (mikä sekin liittyi vain seuraavan päivän ohjelman aikatauluttamiseen) eivät olleet omiaan pitämään yllä juhlatunnelmaa. Tarjoilijan mukaan aikuisten matkapuhelimen käyttöön vastaavasti ei puututa. Vaikka nepalilainen rapea voilla siveltu leipä voisikin houkutella palaamaan ravintolaan, ei em. asiakaspalvelu siinä onnistunut. Vaihdoimme lisäksi keskenämme jättikatkarapu- ja tikka masala kana -annoksia luullen tarjoilijan erehtyneen annosten jaossa, sillä suutuntuman suhteen katkaravussa ja kanassa ei huomattavaa eroa. Toivonkin ravintolan henkilöstöltä tarkkuutta katkaravun valmistamisen suhteen sekä sarvettomampaa suhtautumista nuoriin asiakkaisiin, sillä tämän vierailukokemuksen perusteella hieman ylihinnoitellulle minimalistiselle aasialaisaterialle tuskin palataan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.01.2018
Rating: 0
Juhana
9 reviews

Hieman ylihinnoitellut, todella maittavat purilaiset. Illalla nautittu, hieman arvokas hamppari maistui vaativampaankin nälkään. Maittavat ranskalaiset ja tasapainoiset maut jättivät kylläiset ja hyvän mielen.

Paikka on viihtyisä ja hyvällä sijainnilla. Ikkunoista on mielenkiintoista katsella torin meininkiä ja ihmisiä. Tarjoilu on ajoittain hieman sekavan oloista, mutta lopulta asiat sutviintui.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 31.10.2017
Rating: 0
Sarika66
2 reviews

Noutopöytälounaalla on hyvä hinta-laatusuhde. Maustamisessa on usein joku tavallisesta poikkeava juttu, mutta ruoka ei silti ole liian yllättävää. Salaatit ovat aina raikkaita ja tuoreita.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 26.09.2017
Rating: 0
Sami75
6 reviews

Ravintolaan löytäminen oli oma haasteensa, koska pitää tietää että ravintolaan mennään hotellin aulan kautta. Ravintola on viihtyisä ja tilava. Sisustukseen on panostettu.

Tarjoilijaa sai odotella yllättävän kauan, vaikka ravintolassa oli vain kolme seuruetta. Odottelu ei rajoittunut vain tilaukseen, vaan jokaista ruokalajia piti odotella hyvä tovi. Tämä johtui tarjoilijasta, sillä keittiöön oli hyvät näkymät. Pystyy siis näkemään milloin oma ruoka on valmis ja kuinka kauan se lämpölamppujen alla odottelee ennen kuin tarjoilija ilmestyy paikalle sen tarjoilemaan. Tarjoilija oli aika touhukas, mutta loi käydessään hyvää tunnelmaa, joskin hän oli aika harvakseltaan ravintolasalissa.

Annokset oli kivasti rakennettuja ja kolmen ruokalajin illallinen oli määrällisesti oikein sopiva. Ruoan laatuun nähden hinta oli hieman korkea, eikä se sisältänyt juomia, muuta kuin mineraaliveden. Ehkä hintaan oli lisätty juuri tehdyn remontin kustannuksia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 21.09.2017
Rating: 0