Avautuu 11:00

Rosso Hamina

Arvosana 3.1 / 5

Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kapean ravintolavalikoiman takia paadyimme vastahakoisesti ketjuravintolaan mutta kokemus yllatti. Runsas salattipoyta artisokkaa, oliiveja, grilattua paprikaa ja erilaisia salaatteja. Ei tuttua kaali,jaavuorisalaatti mallia vaan askel kohti Italian makuja.
Miinuksena hintavuus perusannoksilla ja alkuruoan saapuminen vain hetkea ennen paaruokaa. Valkoviini oli tarjoiltaessa huoneenlampoista, iso virhe Kuitenkin upea kokonaisuus ja maut hienostuneita. Paholaisenhillo omatekoista ja sopivan tulista suosittelen pizzan kera.Lankulta tarjoiltu pizza oli hieno lisays!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 09.08.2016
Arvosana: 0

Kävimme ystäväni kanssa syömässä kaksi kertaa mökkeilyn lomassa viikolla 31 Maanantaina ja keskiviikkona lounaan jälkeen. Oli huikea yllätys, että antipastopöydän antimet olivat todella hyvät. Oliivit olivat kuin italian reissulla, artisokat todella hyviä ja leipä lämmintä ja tuoretta. Pääruuan saavuttua yllätys oli suuri, koska kana oli erittäin mehevä salaatissa ensimmäisenä päivänä ja seuraavana päivänä pihvi oli oikein paistettu ja suli suussa. Ilmeisesti tässä rossossa on loistava kokki, koska ruoka oli hyvää, mutta myös oikein hyvin aseteltu! Kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 04.08.2015
Arvosana: 0

Söin uudelta listalta artisokka kanaa joka oli maultaan ihan ok mutta koostui vain pelkästään kanasta artisokasta sekä ranskalaisista. Salaattipöytä maistuu aivan hirveälle . Salaatin kanssa on vain tomaattia ja jotain oudon näköisiä papanoita .. Vanha salaatti pöytä takaisin se oli hyvä ja maukas aina ! Myös tarjoilijoille toivoisin lisäpuhtia päivään jottei ilme olisi aina niin myrtsi

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 25.11.2014
Arvosana: 0

ruoka oli hyvää. mutta salaattipöytä oli todella onneton. siihen voisi vähän ennemmän panostaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 28.08.2014
Arvosana: 0

Vuohenjuustosalaatti lähes syömäkelvotonta; kuivaa, ei kastiketta, kitkerä sivumaku. Juustoa vain yksi viipale, sekin hyvin ohut, kuin puolikas siitä mihin yleensä olen tottunut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 03.08.2014
Arvosana: 0

Lähellä keittiötä kuulee eniten: Kokit ihmettelevät ääneen pakastettua perunamuussia ja välillä tarjoilija käy näpäyttämässä kokkeja puuttuvista heinistä tai muuten vain ärhentelemässä.

Useaan otteeseen on saanut huomata myös, ettei asiakaspalvelun puolella tarjoilijat ymmärrä selkokielisiä tilauksia, vaikka suomalaisia ovatkin. Jos tilaa jotakin lounaslistalta, parasta varautua toistamaan itseään ainakin kaksi kertaa, ja parempi jos tilauksen tekee mahdollisimman hitaasti.

Hymyilevä ja palvelualtis asenne puuttuu henkilökunnalta täysin. Työtä ilmeisesti tehdään koska sitä on pakko tehdä. Onneksi ei ole itse pakko käydä Rossossa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 08.10.2013
Arvosana: 0

Minne ovat kadonneet Rosson mukavat tarjoilijat? Pitsat ovat edelleen hyviä, mutta niitä on ikävää syödä nyrpeän palvelun ryydittämänä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 31.07.2013
Arvosana: 0

Hot Pueblo pannupizza oli yllättävän mehevä ja hyvän makuinen. Jopa tulisuutta löytyi hieman, vaikka toki tulisempikin olisi saanut olla. Haminan Rosso lisäksi siistimpi kuin Rossot yleensä ja palvelukin pelasi asiallisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 20.03.2011
Arvosana: 0

Lohi oli ihan hyvää. Raastepöytä tarjosi peruskuivaa raastetta. Ei mikään nautinto. Tarjoilu pelasi hienosti ja nopeasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 06.02.2010
Arvosana: 1

Kun Haminassa avasi Eat. fi sivun ja listasta löytyi vain pari pubia, ABC ja Rosso sekä yksi paikka joka oli suljettu, oli valinta helppo: ABC on tankkaamista, ei ruokailua varten. No, ei Rosso sen ihmeempää kokemusta antanut. Paikallisen Prisman/Sokoksen alakertaan Hesburgerin naapuriin oli laitettu "kellariravintola". Tein sen virheen että otin jotain muuta kuin pizzaa tai pastaa – valkosipulibroileria. Melko mautonta. Valitettavasti Rossoihin on joskus pakko tyytyä, kun kaupungissa ei juuri muuta valinnanvaraa ole. Nälkä näissä toki lähtee, mutta ei nämä mitään elämyksiä ole. Saman hintaluokan paikoissa olen kuitenkin joskus syönyt todella hyvinkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 17.12.2009
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Isoympyräkatu 15, 49400 Hamina - Reitti
(05) 350 0346
http://www.rosso.fi/hamina.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita