makuaisti

83 reviews

Hyvä ravintolakokemus on sitä että haluaa mennä toistekin syömään samaan ravintolaan...eli hyvä, laadukas ruoka ja ystävällinen henkilökunta.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Reviews (81)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Hotelli Vanha Rauma

Takuuvarma paikka jos haluaa syödä hyvää. Ihanan rauhallinen ja tyylikäs paikka. Hyvä palvelu ollut aina plussaa. Tämänkertainen kananpoika oli hyvää ja maalaisranet ihania, mustaherukkaparfee valkosuklaakastikkeella kruunasi täydellisen aterian. Tänne on pakko tulla aina uudestaan ja uudestaan ja....

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 05.11.2016
Rating: 0

Restaurant: Hotelli Vanha Rauma

Parhaat blinit, mitä ikinä olen syönyt,rapeita ja maukkaita, erilaisilla lisukevaihtoehdoilla.
Hiillostettu siika paistetuilla tilliperunoilla oli hyvää, mutta mielestäni kastikkeen määrää voi vähän hillitä....tosin sopii kastikkeenystäville.
Tästä ravintolasta ei tarvitse lähteä pettyneenä, ruoka aina laadukasta ja maistuvaa, tarjoilu pelaa loistavasti, ja henkilökunta ystävällistä.

Päivitän vähän vanhaa ylläolevaa...pitkän tauon jälkeen poikkesimme taas syömään ja ruoka oli aivan yhtä hyvää kuin muinakin vuosina :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 19.02.2015
Rating: 1

Restaurant: Cafe&Bed Ranta

Paikka on mukavan näköinen ja kesällä varmaankin vieläkin viihtyisämpi. Lounaana mainostettiin lohta perunatillipyreellä ja valkoviinikastikkeella. Eteeni sain kuitenkin lusikallisen tavallista pottumuusia ilman tilliä ja pienen lohenpalan tillin oksa päällänsä. Ruoka oli mautonta, suola puuttui kokonaan. Hain suolasirotinta muttei löytynyt mistään, eikä henkilökuntaa näkynyt paikalla, jolta olisi voinut pyytää. Siinä vaiheessa kun henkilökunta tuli paikalle oli pienen pieni annos jo syöty. Laittakaa suolasirottimet ravintolasaliin esiin. Salaattipöytä oli hyvä ja kaikki oli tuoretta mutta huomiomme kiinnitti se että raakaa sipulia oli erillisessä kipossa (siitä +), mutta silti raakaa sipulia oli melkein joka salaatissa (siitä -). Annoksen kokoon nähden hinta oli korkea. Annos on laihduttajalle sopiva, eikä tullut yhtään sellaista oloa että "voi kun tätä saisi useammin". Kaverin kermainen lihapata oli kuulemma ihan hyvää. Plääh fiilis jäi taas tästäkin...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 05.11.2016
Rating: 0

Restaurant: Gasthaus Pooki

Paikka jossa pääruoaksi saa silakkaa saa aina pisteet. Silakka-annosta suosittelen, se oli hyvää, kun taas kaverin lehtipihvi oli jotenkin ankea. Voi kun joku näistä merellisistä ravintoloista joskus tarjoaisi haukea...
Palvelua vois vähän nopeuttaa...tai oikeastaan aika paljonkin. Asiakkaan kannalta olisi mukavampaa jos sisään astuessa henkilökunta huikkaisi edes "hei". Nyt tuli vähän kiusaantunut olo kun tarjoilija tuijottaa tiskiä eikä vilkaissutkaan vaikka varmasti kuuli tulomme ja sivusilmällä näkikin.
Tulihan se kuitenkin lopulta se tervehdyskin sieltä. Montaa asiakasta ei paikassa ollut, joten vähän tuntui kummalliselta ruoan pitkä odotusaika, samoin laskua odotellessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 05.11.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Kahveli

Härskiintyneessä rasvassa paistettua kuhaa. Panerointi ei ollut rapeaa vaan märkää. Perunat, kala ja uunikasvikset tuotiin pöytään haaleana, vaikka tarjoilija koittikin selitellä että siinä vaiheessa kun ruoka tuli hänelle se oli kuumaa...missä sitten lie tarjoilija seikkaillut koska se ruoka todellakin oli haaleaa, perunat jopa kylmiä. Yksi vastenmielisimpiä syömistäni annoksista. Jos ei paremmasta tiedä niin ehkä, mutta minun ei tarvitse tähän paikkaan enää astua. Kumppani maistoi kalaa ja totesi saman. Pyysin tarjoilijaa lähettämään "kokille" terveiset, että maistaa sitä härskiintynyttä rasvaansa...kehoitin myös tarjoilijoita maistamaan. ( 02.10. iltapäivä )

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 04.10.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Kahveli

Kanaa Kahvelin tapaan oli herkullista mustapekkakastikkeineen. Plussaa rapeista ja maistuvista ranskalaisista. Plussaa myös siitä että kaikki lisukeperunat tuodaan eri kipoissa, eikä mätätä lautaselle kastikkeiden joukkoon. Neljän hengen seurueemme lähti tyytyväisenä ja vatsat täynnä jatkamaan veneilyä. Ikävä kyllä täälläkään ei saa tasalaatuista, jos tänään saat eteesi loistavan annoksen, voi huomenna sama annos olla täys fiasko...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 21.09.2012
Rating: 1

Restaurant: Ikaalisten Kylpylä

Henkilökunta kusetti pahasti seuruettamme houkutellessaan buffettiin syömään. Viikonlopun herkkupöytä piti olla "todella herkullinen ja monipuolinen". Salaattipöytä kehnonlainen (tosin ilman sitä olisi jäänyt vielä suurempi nälkä). Pääruoan osalta taas kaikki oli ala-arvoista. Rimpsuluut ja paisti olivat mauttomia kuminpaloja, jotka lilluivat vastenmielisessä tummassa, kiiltävässä teollisuuskastikkeessa. Lohessa ei löytynyt pienintäkään makuvivahdetta ja se oli niin kuivaa ja tikkumaista että lohen "tikkuja" (eivät olleet ruotoja) sai kaivaa hampaiden välistä. Valkosipuliperunat kuului samaan kategoriaan muun ruoan kanssa.

Eräs seurueemme jäsenistä tarjosi ruoat, joten yritin urhoollisesti saada kaiken ottamani alas, ja olla valittamatta. Huomasin jo pöydässä muilla olevan samanlaisia vaikeuksia nielemisessä (jälkeenpäin olettamukseni osui oikeaan). Luojan kiitos jälkiruoaksi oli sentään jäätelöä, joka nyt aina menee alas.

Ruoasta jäi niin oksettava ja vastenmielinen olo, että eräs joukostamme totesi heti ruokailun jälkeen: "nyt pitää saada vahva snapsi, ja lähti kiireellä hakemaan niitä seurueellemme. Se tuli todella tarpeen.

Onnekseni aiemmin kuulemani kommentit ruoan tasosta olivat sen verran mielessä, että otin kaikkea todella vähän. Lomarinteen asuntoon päästyämme ei ole ruisleipä omatekoisella keitetyllä suolalihalla maistunut vielä koskaan niin hyvälle. Kuulopuheitten takia en ole aiemmin syönyt täällä vaikka useita vuosia olen kylpylässä vieraillut...ja nythän se tuli todistettua. En taatusti koskaan enää syö siellä vaikka itse presidentti tarjoaisi. Miettikäähän nyt ihan vakavissaan keittiöhenkilökunnan ammattitaitoa, tai ammattitaidon puutetta tässä tapauksessa.

Ps. Nyt kun lasten "herkkupöydän" ryppyiset nakit olivat kuulemma parasta antia pääruoasta niin laittakaa edes niitä "herkkupöytään" (ei aikuisten tarvitsisi salaa napata niitä ohikävellessään). Muuten...kyllä nykyajan lapset syövät muutakin kuin nakkeja porkkanaraasteella :(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 20.10.2015
Rating: 0

Restaurant: Bistro Bay

Kivasti sisustettu sisältä ja ulkoa. Ruoka ihan ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 04.10.2015
Rating: 0

Restaurant: Gasthaus Pooki

Leipä joka tuotiin ensimmäisenä pöytään oli vähintäänkin outo. ..kostea, tiivis ja painava, sekä pahanmakuinen ja tuntui suussa ällöttävältä.
Ruokaa saimme odotella tunnin verran. Kaikki annokset (poro, kana ja siika) olivat kuitenkin hyvän makuisia.
Hintahaarukka annosten välillä oli 16-29 euroa. Suht viihtyisä paikka ja kesällä auki oleva pihaterassi hieno.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 21.03.2010
Rating: 1

Restaurant: Restaurant Grill

Niin harvoin tänne pääsee lounaalle, harmi. Hinta/laatusuhde loistava. Ruoka on niin hyvää ja henkilökunta mukavaa. Ei vielä yhtään pettymyskäyntiä...hyvä, jatkakaa samaan malliin. Lauantaisin hyvä seisovapöytä, ei kovin runsas, mutta sitäkin parempaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 06.11.2014
Rating: -1


Followers