Unknown

Gasthaus Pooki

Rating 3.9 / 5

Reviews (17)

Herkullinen keitto, iso ja monipuolinen salaattipöytä. Pääruoka maukas, mutta salaattipöydän jälkeen hieman vaisu. Jälkiruoka taas vei kielen mennessään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 05.02.2018 View previous reviews (2)
Rating: 0

Alkuruuaksi aurajuusto etanat. Perushyvä annos, ei herättänyt tunteita puolin eikä toisin. Pääruuaksi paistetut silakat. Annos oli suuri, tuoreiden silakoiden nahka paistettu rapeiksi ja muusi oli herkullista. Enempää ei hyvältä kala-annokselta voi toivoa

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.02.2018 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Paikka jossa pääruoaksi saa silakkaa saa aina pisteet. Silakka-annosta suosittelen, se oli hyvää, kun taas kaverin lehtipihvi oli jotenkin ankea. Voi kun joku näistä merellisistä ravintoloista joskus tarjoaisi haukea...
Palvelua vois vähän nopeuttaa...tai oikeastaan aika paljonkin. Asiakkaan kannalta olisi mukavampaa jos sisään astuessa henkilökunta huikkaisi edes "hei". Nyt tuli vähän kiusaantunut olo kun tarjoilija tuijottaa tiskiä eikä vilkaissutkaan vaikka varmasti kuuli tulomme ja sivusilmällä näkikin.
Tulihan se kuitenkin lopulta se tervehdyskin sieltä. Montaa asiakasta ei paikassa ollut, joten vähän tuntui kummalliselta ruoan pitkä odotusaika, samoin laskua odotellessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 05.11.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

muuten nätti miljöö, mutta asiakasta ei kuunnella

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.03.2015
Rating: 0

Mukava henkilökunta, hyvää ruokaa. Varsinkin syömäni kalaannokset ollut tosi maistuvia sekä lounaalla että illalla.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 03.02.2015
Rating: 0

Käyn säännöllisesti lounaalla ja tosi hyvää ruokaa olen joka kerta saanut. Alkukeitto ja salaattipöytä + pääruoka sekä aina jälkiruoka+ kahvi tarjolla. Ensi alkuun oli hieman harjoittelua mutta tänä päivänä SUOSITTELEN tosi lämpimästi. Tarjoilu ehdottomasti ystävällistä ja mukavaa :) terveisin vakkari lounastaja

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 28.10.2014
Rating: 0

Olimme työporukalla syömässä. Puolet porukasta otti listan kalleimman annoksen ja pettyi pahasti. Itse kyselin onko listan kasvisvaihtoehto, pinaattiraviolit itse tehtyjä, tarjoilija tarkisti asian ja keittiö vastasi että eivät ole paikan päällä tehtyjä (tukusta?). Tilasin työkaverin kanssa lounaslistan paahdettua possua. Annos oli kylmä, sekä perunat että possu ja kastike. Possun siivut olivat kuivia ja mauttomia. Mikähän teki annoksesta paahdetun? Tarjoiljaa ei näkynyt missään että olisi voinut valittaa. Tarjoilijat sinänsä ystävällisiä, mutta kokemus ei taatusti houkuttele paikalle uudestaan, enkä suosittele kenellekään. Annosta maksaessa vasta pystyi kertomaan pettymyksestä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 19.08.2014
Rating: 0

Todella hidasta palvelua ja vielä lounasaikaan. Otin listalta takuumurean entrecôte :n medium plussana, oli kuin purukumia olisi syönyt. Annoksen perunat vaihdoin allergian takia maalaisranskalaisiin, joita oli lautasella peräti 10 kpl. Isohko pihvi, muuten surkea annos, mauton. Työkaverit ottivat lounaslistalta paahdettua possua: alla muutama uusiperuna ja päällä 2 pientä pihviä. Ihan mautonta oli ollut. En voi kyllä suositella ko. ravintolaa enää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 09.08.2014
Rating: 0

Yritin saada ruokaa. ....ei minkäänlaista palvelua....tarjoilijat vain kulkivat ohitse, tervehtimättä ... Yksi pihalla olleista kuitenkin ohjasi sisään...... mutta siellä ei kukaan ollut edes huomaavinaan? ????!!!!!! Poistuimme paikalta ja siirryimme naapuri ravintolaan syömään???!! En suosittele teitä !

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.07.2014
Rating: 0

Omistajat ovat vaihtuneet, mutta pettymykseksemme sama meno jatkuu. Tilasimme helpot terassiannokset (tomaattinen kanapasta ja vuohenjuustosalaatti), mutta parempaa saisi, jos itse tekisi. Pasta-annos oli pieni ja pasta ilmeisesti esikeitetty ja paistettu (!?). Salaatin paras osa oli vuohenjuusto, muuten salaatti oli etikkainen ja väritön, ja jätti kaipaamaan tuoreita raikkaita raaka-aineita. Annoksia joutui odottamaan, mutta tarjoiluhenkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista. Täytyy valitettavasti sanoa, kuten joku aikaisempi kirjoittaja, että ravintola kaipaisi Kuppilat kuntoon -tyyppistä konsultaatiota. Eikö Ukissa osata kaivata parempaa, vai miksi tällainen menee vuodesta toiseen läpi? Ravintola on puitteiltaan erinomainen, ja aineksia olisi vaikka mihin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 12.07.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Ylinenkatu 21, 23500 Uusikaupunki - Route
028477100
http://www.ravintolapooki.fi

Options