Unknown

Design Hill Café

Rating 4.8 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (20)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erittäin hyvä kahvila, myönteinen poikkeus moottoritien varsilla oleviin paikkoihin verrattuna. Kauniisti tarjoillut kahvit leivonnaisineen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.09.2015
Rating: 0

Paikka on levoton, keskellä myymälää, ja asiakkaita oli lauantai-iltapäivänä enemmän kuin paikkoja. Palvelu oli silti nopeaa ja mutkatonta. Lohikeitto oli sakeaa, maultaan hyvää. Sen seuraksi otettu täytetty leipä sai yllättäen kaverikseen salaatin. Vatsa tuli täyteen! Foccacia-leivälle kävi samoin. Iloinen yllätys! Jälkiruokakahvit olivat hyvät, vaikka mukana tuotu pikkuruinen maitokannu oli vähän liian pikkuruinen. Ruoat ja kahvileivät oli aseteltu huolella kauniille keramiikka-astioille ja koristeltu erilaisin kastikeraidoin. Kahvin suhteen olisi tosin vähempikin lisukkeisto (karkkia, suklaata, dippiviinirypäleet) riittänyt; valittu valkosuklaa-vadelmatorttu olisi ehkä päässyt enemmän oikeuksiinsa ja näyttänyt tyylikkäämmältä. Toisaalta tästä kaikesta tuli tuntu kuin olisi ollut paremmassakin ravintolassa! Vaihtoehtoja oli makeissa tarjottavissa todella paljon, kaikki mielenkiintoisia, ei tusinatavaraa. Tämä kahvila ansaitsisi paremman paikan!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.03.2015
Rating: 0

Pysähtymisen arvoinen paikka!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.02.2015
Rating: 0

Tällaista kahvilaa ja palvelua Suomessa kaivattiinkin. Kannatti käydä Naantalista saakka

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.01.2015
Rating: 0

Mahtava kahvila! Erityisesti pisteet pienistä extroista: kahvi tarjoiltiin kauniisti ja mukana karkkeja & suklaaseen dipattuja hedelmiä!
Hinnat on todella kohtuulliset, ehdottomasti pysähtymisen arvoinen paikka.
Ainoa miinus on miljöö: kahvila on keskellä levotonta brick'n'brack-myymälää. Toivoisi tällaiselle mahtavalle kahvilalle mukavamman ympäristön.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.12.2014
Rating: 0

Uhqna kqhvila. Myös suolaista piirakkaa, ihania kakkuja jäåtelöllä, loistopalvelu! Eikä ollut kallista. Myös viiniä matkustajille ja mukaan käsintehtyjå konvehteja.. nam!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 29.08.2014
Rating: 0

Nimestään huolimatta sympaattinen paikka. Pysähdytään aina. Annokset herkullisia ja esillepano tuo hymyn huulille. Pesee ABC:t mennen tullen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.11.2013
Rating: 0

Pysähdyimme tänne ja tarkoitus oli pysähtyä nopeasti, mutta jäimme pidemmäksi aikaa kahvilaan. Tilasimme espressot ja chai latet sekä kakunpalat. Näyttivät todella hyviltä. Kakut myytiin meille, mutta saimme vain kaksi kakkua kolmesta. Yksi kakku oltiin myyty aikaisemmalle asiakkaalle, joten tämä jäi hieman harmittamaan. Muuten ilmapiiri ja sisustus loistava.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.10.2013
Rating: 0

Loistava ruoka!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 28.09.2013
Rating: 0

Ei mikään tusinakahvila. Laadun huomasi viimeistään kun loistava piiras lisukkeineen tuotiin pöytään. Ruuhka-aikana sitä joutui kyllä odottamaan, mutta oli sitten sen väärti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.09.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Vaskiontie 418, 24800 Halikko - Route
+35827313603
http://www.toinenkeksi.fi/

Options