Makija

14 reviews

Badges

Blog link

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Colorado Bar & Grill Levi tex-mex, cajun

Vastaavan tyylisiin meksikolaisvaikutteisiin ravintoloihin verrattuna hyvä paikka. Ruoka perushyvää, mutta erityistä nautintoa se ei aikaansaanut. New orleans chicken ja voodoo smoked salmon annokset olisivat kaivanneet hieman lisää suolaa, mutta muuten annokset olivat ok. Natcholautanen oli sitä mitä odotettiinkin, runsas ja maittava. Jälkiruokana chiefs icecream oli turhan iso yhdelle, mutta hyvä kahdestaan syötäväksi. Monta eri jäätelöä, karkkia ja jotain sorbetin tapaista. Mudcake oli hieman pettymys, todella hyvä suklaapiirakka kyllä, mutta ei mielestäni mutakakku. Suklaapiirakkapohjaan päälle oli levitetty suklainen taikina. Itse haluaisin mutakakun olevan keskeltä tahmainen, raa'aksi jätetty suklaakakku. Namia oli kyllä tuokin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.02.2015
Rating: 0

Burgerit hyviä, erityisesti annos jossa hampurilaisen väliin tuli coleslaw-salaattia. Poronkäristys annos oli ok, hieman suolaton ja puolukkaa olisin kaivannut annokseen reilusti enemmän. Suklaafondant jälkiruoka aivan taivaallinen. Toinen suklaajälkiruoka oli ystävänimielestä liian makea, koska se sisälsi vain yhden vadelman vaikka listassa luki "vadelmia".

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.02.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Ämmilä

Ämmilässä on ihana, kodikas tunnelma. Ruoka oli maukasta, salaattivalikoimaa kivasti ja jälkkäriksi kahta eri kakkua jotka molemmat hyviä. Päälle vielä ystävällinen, auttavainen ja asiantunteva palvelu -haluan mennä uudelleenkin.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 14.02.2015
Rating: 0

Restaurant: Pihvipirtti

Pihvipirtissä saa valita 150/200g lampaan, poron tai härän pihvin sekä mieleisen kastikkeen. Seurueemme söi lammasta ja härkää, pippuri- ja kantarellikastikkeilla ja yrttivoilla. Perunavaihtoehtoina oli uuniperunaa, lohkoperunoita tai valkosipulikermaperunoita. Jälkiruoaksi oli marjaisaa valkosuklaamoussea.

Ruoan laadussa ei ollut moittimista, liha oli hyvää ja pihvit tuotiin mediumeina. Kaikki kastikkeet olivat maukkaita ja kermaperunat myös - joskin erittäin voimakkaasti valkosipulisia. Jälkiruoka oli yhtä aikaa ihanan makea ja toisaalta kirpeä marjasurvoksen ansiosta, hintaansa nähden (6€) oikein hyvä jälkkäri.

Muutamia ongelmiakin oli: pöytäliina oli likainen, pihvien kypsyysastetta ei kysytty vaan ne tuotiin kaikille mediumeina. Lisäksi meitä palveli kolme eri tarjoilijaa, mikä aiheutti hämmennystä palvelussa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 31€ Added: 14.02.2015
Rating: 0

Restaurant: Teini

Olimme varanneet arki-iltana isolle porukalle kabinetin, jonka piti olla käytössämme sulkemisaikaan asti. Kilisteltyämme alkumaljat tarjoilijalla oli kova kiire kerätä kuohuviinilasimme pois ja ottaa tilauksemme. Ruoka oli keskinkertaista, vähän mautonta ja osa aterioista ei ollut riittävän lämpimipä. Ateriat myös tuotiin hyvin eri aikoihin. Astiat korjattiin vikkelästi vaikka osalla ruokailijoista annos oli edelleen kesken. Kysyessämme ruokalistaa jälkiruokien valitsemiseksi, meille kerrottiin hieman kireästi, että jälkkäritilaus pitää tehdä nyt heti niin ehditte lähteä ennen seuraavaa ryhmää. Emme ottaneet jälkiruokia ja pyysimme alennusta, koska iltamme ei mennyt suunnitellusti. Osa sai hyvityksen laskussa, osa ei. Epäonnistuneen illan kruunasi se, että kukaan ei pahoitellut tapahtunutta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.12.2014
Rating: 1

Restaurant: Wanhan Rauman Kellari restaurant

Tilasimme alkuruokana kantarellikeittioa ja broilersalaattia, pääruokana tilattiin olivian kanaa, parilapihvi, juures-paprikapaistos ja härkää cafe de paris.

Keitto oli sopivan kokoinen alkuruoaksi, mutta hieman hintava (8,20e) vaikka ihan hyvää olikin. Broilersalaatti taas oli melko täyttävä alkuruoaksi. Talon leipä oli tavanomaista sekaleipää, mutta tuoretta, sisältä pehmeää ja kuori rapea - sopi erinomaisesti keiton kanssa.

Kasvispaistos oli maukas (listan ainoa kasvisruoka), mutta siinä oli turhan paljon perunaa - sekä itse paistoksessa että lisäkkeenä uuniperunana.
Pihvit tilasimme mediumeina ja saimme ne medium miinuksina, josta emme kuitenkaan olleet pahoillamme. Härkää cafe de paris annoksen pihvi oli oikein mehevä ja ihanan voinen, mutta jäin miettimään miksi kokki oli siivuttanut pihvin valmiiksi? Päällä ollut yrttivoi maistui kaupan valmiilta grillivoilta. Lisäksi miinusta siitä, että vaihtaessani perunat kasvislisäkkeeseen sain samaa porkkana-peruna-munapaistosta josta kasvisannos koostui. Olivian kanaan ja parilapihviin syöjät olivat tyytyväisiä.

Annoksissa oli todella vähän kasviksia, kaksi pientä porkkanalohkoa ja yksi pieni parsakaalin pala.

Plussaa nopeasta, ystävällisestä palvelusta ja viihtyisästä tunnelmasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 03.01.2015
Rating: 0

Restaurant: Amarillo tex mex

Turun Amarillossa palvelu oli hieman hidasta vaikka väkeä ei ollut paljoa. Henkilökunta oli kuitenkin ystävällistä ja huumorintajuista. Ruoka oli mitä Amarilloissa yleensäkin, ei persoonallista tai erityisen hyvää, mutta syötävää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 28.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Cantina Azteca mexican

Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja asiantuntevia. Otimme alkuruuaksi maissilastuja antilooppimuhennoksella, se oli oikein hyvää ja sopivan kokoinen kolmelle ruokailijalle jaettavaksi. Rapuvarras oli maultaan ok, annos kaunis. Muut tilasivat ribsejä, jotka myöskin hyviä vaikkakin kuivahkoja. Lihan mureudesta plussaa. Annoksessa mukana tullut maissipala oli kuorrutettu aivan liian suurella määrällä grillimaustetta ja jäi syömättä. Jälkiruoista talon sorbetti (omena) oli aivan ihanaa. Suklaapiirakka oli pettymys. Kuivan murotaikinapohjan päälle oli levitetty suklaamoussea, jonka koostumus oli jotenkin jauhoinen, ei ihanan tahmaisen suklainen jollaista odotin saavani.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 28.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Milan Pizzeria & Kebab pizzeria,kebab

Täyttää odotukset hyvästä kebabbilasta. Kebablihan koostumus hyvä ja kastike täyteläistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Tintå

Söimme ystävien kanssa pitsaa, jokainen otti eri vaihtoehdon ja olimme kaikki hyvin tyytyväisiä. Jälkkäriksi otimme suklaakakkua joka sekin oli oikein hyvää ja suklaista. Ravintola on melko pieni ja ahdas, joten pöytä kannattaa ehdottomasti varata.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 27.12.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites