Avautuu 11:00

Teini

Pihviravintola
Arvosana 4.2 / 5

Tervetuloa kokemaan makuelämyksiä Ravintola Teinin ainutlaatuisiin historiallisiin tiloihin!

Vuosi 2017 toi Teinille uudet kokeneet omistajat, kokonaan uudistuneen keittiön ja ruokalistat.
Lounas arkisin klo. 11-15.

Pöytävarauksen voit tehdä soittamalla numeroon 02-2330203
tai suoraan nettisivuiltamme http://ravintolateini.fi/varaukset/ Ryhmille suosittelemme viihtyisiä kabinettejamme.

Ravintola Teinin yhteydessä on viihtyisä
Gastropub Löytö. Teinillä ja Löydöllä on yhteinen terassi sisäpihalla, tervetuloa!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (11)

Kävimme syömässä teinin pannun ja entrecoten. Annokset olivat hyviä ja annoskoko riitti isompaankin nälkään. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja palvelualttiita. Teini on tehnyt huikean nousun s-ryhmän ajoista

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.05.2018
Arvosana: 1

Härkävarras oli todella hyvää! Palvelu nopeaa ja ystävällistä. Muutkin seurueestamme olivat todella tyytyväisiä. Tulemme varmasti uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 20.05.2018
Arvosana: 1

Palvelu oli hidasta ja ruoka suolatonta. Liha tosin oli mureaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.11.2017
Arvosana: -1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

olimme iltaa istumassa 20. 11.2015,palvelu erittäin hidasta alkusalaatteja odoteltiin noin tunnin verran ja pääruokaa saman verran,ruoka annos oli todella pieni (lampaanselykset) enpä ole ennen lähtenyt ravintolasta nälkäisenä.Eipä tarvitse toista kertaa mennä syömään kyseiseen ravintolaan.Oli todella pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 24.11.2015
Arvosana: 0

Tunnelmallinen ja viihtyisä. Hyvää ruokaa ja hyvää palvelua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.05.2015
Arvosana: 0

Olimme varanneet arki-iltana isolle porukalle kabinetin, jonka piti olla käytössämme sulkemisaikaan asti. Kilisteltyämme alkumaljat tarjoilijalla oli kova kiire kerätä kuohuviinilasimme pois ja ottaa tilauksemme. Ruoka oli keskinkertaista, vähän mautonta ja osa aterioista ei ollut riittävän lämpimipä. Ateriat myös tuotiin hyvin eri aikoihin. Astiat korjattiin vikkelästi vaikka osalla ruokailijoista annos oli edelleen kesken. Kysyessämme ruokalistaa jälkiruokien valitsemiseksi, meille kerrottiin hieman kireästi, että jälkkäritilaus pitää tehdä nyt heti niin ehditte lähteä ennen seuraavaa ryhmää. Emme ottaneet jälkiruokia ja pyysimme alennusta, koska iltamme ei mennyt suunnitellusti. Osa sai hyvityksen laskussa, osa ei. Epäonnistuneen illan kruunasi se, että kukaan ei pahoitellut tapahtunutta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.12.2014
Arvosana: 1

Ravintola Teini on historiallisesti tärkeä ravintola Turussa. Sijainti Vanhan suurtorin yhteydessä ja historiallinen rakennus 1920-luvun seinämaalauksineen olisi suurenmoinen ympäristö mille tahansa korkeatasoiselle ravintolalle. Teini tunnettiin jo vuonna 1924 kahvila Hansana, suosittu sen ajan taiteilijoiden keskuudessa, ja ravintola Teini sai nimensä 1940-luvun lopulla. Ravintolatoiminta oli poissa yli 30 vuoden ajan vuoden 1963 jälkeen, jolloin rakennuksessa toimi poliisin löytötavaratoimisto. Teini koki uudelleensyntymisen vasta 1990-luvulla, jolloin siitä tuli nopeasti yksi Turun suosituimmista ruokaravintoloista.

On todella suuri sääli, että tänään ravintola Teini on selvästi yksi Turun surkeimmista ravintoloista mitä tulee ruoan laatuun ja palveluun. Tänään vierailimme Teinissä tavallisena lauantai-iltana. Ravintolasali oli melkein tyhjä, asiakkaita vain n. 5-6 pöydässä. Siitä huolimatta palvelu oli hyvin hidasta. Alkuruoaksi tilasimme päivän keiton, maa-artisokkakeittoa. Pitkän odotuksen jälkeen, kun keitot viimein tuotiin pöytäämme, me kaikki (4 henkeä) totesimme yksimielisesti, että keitto oli hirveän suolaista, käytännössä syömäkelvotonta. Keitot palautettiin keittiöön. Hetken kuluttua tarjoilija tuli kertomaan, että keitto oli todellakin ”pelkkää suolaa”. Mutta missään vaiheessa kukaan ei pahoitellut asiaa tai pyytänyt anteeksi. Koska emme halunneet odottaa uusia keittoja taas 45 minuuttia, pyysimme pääruoat suoraan. Pääruoka oli paistettua siikaa rapukastikkeella ja suikaleperunoilla. Tälle annokselle annan viisi pistettä kymmenestä. Tällä kertaa kala ei onneksi ollut liian suolaista, mutta sen nahka ei ollut rapeaksi paistettu ja perunat olivat vetisiä ja mauttomia.

Katastrofaalisen ja syömäkelvottoman alkuruoan jälkeen olisimme odottaneet anteeksipyyntöä ja korvauksena esimerkiksi ilmaista jälkiruokaa, mutta mitään hyvitystä meille ei tarjottu. Laskua maksaessani oli jo melko vihainen, ja viimein tässä vaiheessa tarjoilija lupasi tarjota seurueelle lasilliset kuohuviiniä. Tämä pieni lohdutus ei pelastanut surkeata ravintolailtaamme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.11.2014
Arvosana: 1

Ruoka oli mautonta. Lähes jokainen seurueestamme tilasi lehtipihvin maalaisranskalaisilla sekä annokseen kuului "savusipulimousse" sekä kauden kasvikset. Sipulimousse ei ollut rakenteeltaan moussea nähnytkään ja oli ikävästi käääritty pihvin sisään. Ranskanperunat olivat vaaleita ja mauttomia :( suolan lisääminenkään ei auttanut asiaan. Kokonaisuudessaan annos ei maistunut millekään. Myös palvelussa oli puutteita. Ymmärrän, että lauantai-iltana voi olla kiireistä, mutta silti voisi tarjota ystävällistä palvelua. Jos joutuu odottamaan, olisi kohteliasta kysyä esim. asiakkaiden juomatilauksia. Odotimme ruokalistojen kanssa kauan mitään tilausten kyselyä ja viinilistaakin piti itse vaatia. Lopulta saimme 5 hengelle yhden viinilistan. Valitettavasti tähän ravintolaan en suostu menemään enää illallistamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 05.10.2014
Arvosana: 0

Aurajuustokana oli parasta ikinä ja ylitti kaikki odotukset. Kauden kasvikset lisukkeena olivat myös oikein herkulliset, etenkin huikeat, itse tehdyt lohkoperunat. Kohtelias & tuttavallinen palvelu pisti epäilemään, että tunnetaanko me....ollaan ekaa kertaa täällä, mutta ollaanko tavattu jossain? Oikein miellyttävä kokemus. Ehdottomasti tänne uudelleen seuraavalla Turun reissulla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 27.08.2014
Arvosana: 0

Hyvää ja selkeää ruokaa, ja erinomainen palvelu. Testattu useita kertoja ja taso pysyy; seinillä mielenkiintoiset maalaukset; historian havinaa?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.04.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Uudenmaankatu 1, 20500 Turku - Reitti
02 2330203
http://www.ravintolateini.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita