Keittiö auki

Tiirikkala

Arvosana 4.3 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ihana paikka Aurajoen rannalla! Iisiä ja maukasta lounasta. Huvilamainen, skandinaavinen ote sisutuksessa ja istumapaikkoja löytyy kahdesta kerroksesta. Plussaa erikoistapahtumista ja hyvistä juomatuotteista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 10.11.2017
Arvosana: 1

Ihan huippu :) Kaunis, tunnelmallinen mutta silti rento paikka ja kesällä kattoterassilla voi kuvitella olevansa ulkomailla. Etenkin lounasaikaan edulliset hinnat ja tosi asiantunteva ja mukava henkilökunta. Lauantaibrunssillakin kävin kerran, se oli pieni pettymys, mutta ehkä siksi, että odotukset olivat niin korkealla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 25.10.2015
Arvosana: 0

Oon käynyt pari kertaa, parsaleipä ja lohikeitto ovat maistuneet. Tosi ihana miljöö. Henkilökunta on ystävällistä. Suosittelen! Hinnatkaan eivät päätä huimaa etenkään lounasaikaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 19.08.2015
Arvosana: 0

Olimme sunnuntaikahvilla terassilla ja tilasin mustikkapiirakan sekä cappuccinon. Mustikkapiirakka oli todella hyvää, joskin pala olisi voinut hintaansa nähden olla kaksinkertaisen kokoinen. Aiemmin olen saanut vallan mainioita kahveja Tiirikkalasta, mutta tänään cappuccino oli heikko suoritus. Maku oli hyvä, mutta kahvi oli jo pöytään tullessa haaleaa kädenlämpöistä. Tällä kertaa käynti jäi vähän pettymykseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 02.08.2015
Arvosana: 0

Upea miljöö ja parvekkeen hienot näkymät Aurajoelle. Nuo jäivät päällimmäisenä visiitistämme mieleen. Toki ottamamme salaatit (maalaissalaatti ja brie & persikkasalaatti) olivat herkullisia ja ruokaisia. Erityismaininta vielä pienelle makealle, johon oli täydellistä lopettaa nautinnollinen lounashetki.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Söin kermaisen lohikeiton, joka todellakin oli kermainen ja runsas. Melkein liian kermainen ;) jos kaloreita laskee, saattoi olla liian kermainen, mutta hyvää! Henkilökunta oli todella asiallista! Oltiin vielä lasten kanssa ja homma toimi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 09.07.2015
Arvosana: 0

hyvä paikka

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 12€ Lisätty: 26.05.2015
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Vähätori, Linnankatu 3, 20100 Turku - Reitti
http://www.tiirikkala.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita