Okänd

Colorado Bar & Grill Levi

Betyg 2.6 / 5

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Huhtikuinen burger. Eturinteen hissien välittömässä läheisyydessä sijaitseva ravintola on genren mittakaavassa tyylikkäästi sisustettu. Portaita ja tasoja piisaa. Ryhmittymien suosiossa joten varaus saattaa olla paikallaan.

Tilaamani Chicken Halloumi Burger oli kooltaan sopiva ja maalaisranskalaiset syömäkelpoisia. Itse hampurilainen makuuni aivan liian kuiva mutta tarjoilijalta sai onneksi pyytämällä ketsuppia tuskaa lievittämään. Jälkiruoaksi tilattu mutakakku ok eikä purilaisen ohessa nautittu Merlot ollut sekään erityisen heikko.

Tarjoilu jännittävänkin hymyileväistä. Colorado on juuri sellainen ravintola, jonka voi Levin kaltaisesta ympäristöstä kuvitella löytävänsä. Oheisessa kartassa juuri tällä hetkellä parisen korttelia väärässä paikassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 28.04.2015
Betyg: 0

Erittäin hyvä pippuripihvi

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.04.2015
Betyg: 0

Tyly tarjoilijatyttö. Lieneekö koskaan kuullut termiä "asiakaspalvelu". Hieman jäi kusetuksen maku...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 04.03.2015
Betyg: 0

Vastaavan tyylisiin meksikolaisvaikutteisiin ravintoloihin verrattuna hyvä paikka. Ruoka perushyvää, mutta erityistä nautintoa se ei aikaansaanut. New orleans chicken ja voodoo smoked salmon annokset olisivat kaivanneet hieman lisää suolaa, mutta muuten annokset olivat ok. Natcholautanen oli sitä mitä odotettiinkin, runsas ja maittava. Jälkiruokana chiefs icecream oli turhan iso yhdelle, mutta hyvä kahdestaan syötäväksi. Monta eri jäätelöä, karkkia ja jotain sorbetin tapaista. Mudcake oli hieman pettymys, todella hyvä suklaapiirakka kyllä, mutta ei mielestäni mutakakku. Suklaapiirakkapohjaan päälle oli levitetty suklainen taikina. Itse haluaisin mutakakun olevan keskeltä tahmainen, raa'aksi jätetty suklaakakku. Namia oli kyllä tuokin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.02.2015
Betyg: 0

Ruoka on todella onnetonta. Kokemusta nostaa yhdellä pykälällä se, että tarjoilija hymyili kerran.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 23.01.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Hissitie 15, 99130 Sirkka - Route
040 7216469
http://www.ravintolacolorado.fi

Options