Opens at 14:00

Hotelli Vanha Rauma

Rating 4.5 / 5

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Takuuvarma paikka jos haluaa syödä hyvää. Ihanan rauhallinen ja tyylikäs paikka. Hyvä palvelu ollut aina plussaa. Tämänkertainen kananpoika oli hyvää ja maalaisranet ihania, mustaherukkaparfee valkosuklaakastikkeella kruunasi täydellisen aterian. Tänne on pakko tulla aina uudestaan ja uudestaan ja....

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 05.11.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Maistelumenu kesälauantaina. Valitsimme etukäteen tilattavan maistelumenun ja valinta oli loistava. Alkuruoka oli oikein maukas ja pääruokana medium häränlihapihvi onnistunut. Hintakin oli kohtuullinen 40 euroa kala ja 44 euroa lihavaihtoehto.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 14.07.2015
Rating: 0

Keittiömestarin suosituslistalta valittu härän (niin. . liekö tämä kuitenkaan salvetusta sonnista? :)) ulkofilepihvi oli mainio. Paistotoive medium- oli hyvin huomioitu. BBQ-kastike oikein maukasta ja hyvin lihaa täydentävää!

Annoksen maalaislohkoperunat olivat itse tehtyjä, kuten myös lisäkettä täydentävä erinomainen aioli. Hieno sekä maultaan että koostumukseltaan.

Ruokaa odotellessa pöytään tuodut talon leivät, näkkileipä ja focaccia-tyyppinen (ilman oliiveja) olivat loistavia. Iso plus!

Palvelu ystävällistä ja huomioivaa.

Ihan pieni miinus alkujuomaksi ottamastamme kuohuvasta; proseccon sijaan olisi ehkä listalta löytynyt freixenetin cordon negro ollut toiveellemme (kuiva) parempi vaihtoehto? Tästä huolimatta selvä suositus tälle ravintolalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 15.07.2014
Rating: 0

Todella mainio ja tunnelmallinen ravintola! Yleensä hotellien yhteydessä olevat ravintolat pohdituttavat, mutta ei kannata antaa sen häiritä tässä tapauksessa. Huippuluokan ravintola.

Söimme alkuruokina portviinillä höystettyä tattikeittoa ja etanoita. Keitto oli maukasta, etanat ehkä aavistuksen ylihintaisia. Pääruokina söimme kukonpoikaa ja siikaa. Kukko oli aivan upea makuelämys maukkaine kastikkeineen! Siika oli rapeaa ja maukasta. Ainesosien tuoreus ja paikallisuus tekivät vaikutuksen. Voisin syödä samat annokset uudelleen.

Alkudrinkiksi tilasimme paikallisen erikoisuuden. Joku tötsitöö, tai joku semmoinen sen nimi oli. Merimiesten drinkki kuitenkin. Lasi oli ympäröity tervanarulla, mistä lähti voimakas ja miellyttävä tervan tuoksu. Mahtava idea ja ripaus paikallista historiaa.

Hinta-laatusuhde oli mielestäni täysin kohdallaan. Ei kannata säikähtää, vaikkei täällä muita asiakkaita juuri samalla hetkellä olisikaan.

Palvelu nopeaa ja ystävällistä. Huomatkaa, että keittiö menee kiinni jo yhdeksältä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 26.10.2013
Rating: 1

Kaikin puolin miellyttävä kokemus.
Yövyimme hotellissa ja kun illalla saavuimme, päätimme ruokailla hotellin ravintolassa. Alkuruuat ja jälkiruuat jätimme kokeilemamatta, tilasimme vain kaksi pääruoka-annosta.
Palvelu toimi mainiosti, ystävällisesti ja nopeasti.
Valitsimme keittiön suositteleman naudan ulkofilepihvin ja listalta parmankinkkuun käärityn kanapojan fileen.
Ulkofilepihvi oli toivotun mediumin sijaan vähän yli, lahempänä kypsää. Kuitenkin maukas, ei ylipaistettu. Lisäkkeet normaalia grillikasvistasoa. Grillikastike ja aioli molemmat hyviä.
Kana-annos oli herkullinen.

Voisin käydä uudestaankin ja uskallan suositella muillekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 24.07.2013
Rating: 0

Tilasin listalta "Ravintolan braavuurin" paahdettua maksaa, kypsyydella medium/medium-. Ensimmäinen yritys oli läpikypsä versio, jossa ei ollut rahtuakaan punaisuutta. Henkilökunta palveli asiallisesti ja vaihtoi annoksen. Toinen yritys oli jo lähempänä tilausta, joskin nyt mentiin jo raan ja medium- välille. Toki parempi näin. Hampaankoloon jälkimmäisestä annoksesta paistokypsyyden ero eri puolien välillä. Positiisena asiana oli se että maksa oli todella hyvin leikattua ja siivottua. Silti melkoinen pettymys annokseen, jota ravintola mainostaa listalla bravuurinaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 18.06.2013
Rating: 0

Todella maittavaa ruokaa lounaalla. Annos ei välttämättä ole mikään raavaan miehen mättöannos, mutta lounaaksi ihan passeli.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 31.05.2013
Rating: 0

Tilasin alkuruuaksi parmesan gratinoituja etanoita valkosipuli smetanassa. Ruoka oli viedä kielen mennessään koska se oli sanoinkuvaamattoman hyvää.
Pääruuaksi valitsin paneroitua kanaa pistaasipähkinärouheella ja punaviinikastikkeella valkosipuliperunapyreen kera. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että se oli parasta kanaa mitä olen koskaan syönyt. Liha oli todella herkullista, pehmeää, maukasta ja suussa sulavaa. Pistaasipähkinärouhe sopi kanan kanssa mitä parhaiten. Loistava idea!
Alku- ja pääruuan erinomaisuuden vuoksi päätin kokeilla vielä jälkiruokaa ja valitsin piparminttujäädykkeen ja suklaa-shotin. Todellakin loistava päätös koko erinomaisella ateriakokonaisuudelle. Tämän todellakin miellyttävän ateriakokonaisuuden vuoksi halusin haastatella vähän tarjoilijaa ja kysellä kuka näitä loistavia aterioita loihtii. Sainkin kuulla, että ravintolassa todellakin on keskitytty lähialueiden tuottajien tarjoamiin tuoreisiin ja korkealuokkaisiin raaka-aineisiin. Kokki myös tekee ateriat alusta loppuun itse joten valmistuotteiden määrä on minimissään. Se varmasti myös osaltaan selitti, ettei missään annoksissa maistunut mitään keinotekoista vaan kaikki oli itse käsin tehty.
Kiinnitin huomiota myös monipuoliseen ja hyvään viinivalikoimaan ja tarjoilija osasi suositella ruokaani täydentävän maistuvan viinin. Oli myös kiva kuulla, että minulta kysyttiin halusinko viinini dekantoituna vai en.
Aivan loistava kymmenen pisteen ravintola jota suosittelen kaikille kulinaristien ystäville. Hinta laatu suhde oli mielestäni todella hyvä. Samanlaisesta nautintokokemuksesta saisi muualla maailmassa maksaa itsensä kipeäksi. Tänne palaan aina uudestaan kun tulen taas Raumalla käymään. Lämpimät kiitokset loistavalle kokille ja ystävälliselle sekä asiantuntevalle omistaja/tarjoilijalle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.11.2012
Rating: 2

Saavuin Raumalle kello kuuden jälkeen heinäkuisena sunnuntai-iltana maha kurnien. Kirjauduttuani sisään hotelliin totesin, ettei ravintolaa varmaankaan kannattaisi enää siihen aikaan etsiä muualta kaupungista, kun alakerrassakin oli vielä kokki paikalla. Taisin tehdä oikean valinnan.

Pääruoka, paahdettua siikaa ja lämmintä perunasalaattia, oli erinomainen, ehkä hivenen liian suolainen. Raaka-aineet vaikuttivat tuoreilta ja laadukkailta. Jälkiruoaksi tilasin paistettua briejuustoa tyrnikastikkeella, joka oli herkullinen sekin. Olin positiivisesti yllättynyt löytäessäni näin tyydyttävän elämyksen kaupungista, jonne olin juuri vasta saapunut ensimmäistä kertaa.

Menu oli ihastuttavan kekseliäs - pisteet erityisesti jälkiruokalistasta, joka sisälsi muutakin kuin joka ravintolasta löytyviä vaihtoehtoja.

Ravintolan tunnelmassa voisi kyllä olla parantamisen varaa. Lisäkseni pienessä ravintolassa oli kaksi muuta seuruetta eikä taustamusiikkia ollut. Ravintolan hiljainen äänimaailma oli toisaalta viehättävän kaurismäkeläistä, toisaalta hieman vaivaannuttavaa. Palvelu oli asiallisen kohteliasta.

Seuraavalla kerralla ollessani Raumalla syön mielelläni ravintolassa uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 07.08.2011
Rating: 3

Suosittelen ruoan puolesta, kokemuksen osalta käynti oli täysi katastrofi.

Pöytävaraus oli lauantaina klo 19.30. Kun tulimme ravintolaan, paikalla oli muutama seurue mutta tyhjeni pian klo 20 jälkeen. Herkullisen alkuruuan jälkeen, pääruuan aikana ravintolan taustamusiikki loppui, n. klo 20.30. Paikalla oli ainoastaan seuralaiseni ja minä, ja hotelli/ravintolahenkilökunnan puhe kuului selvästi. Pyysimme musiikkia, mutta puolitöykeä kommentti kuului "Suljemme klo 22, joten musiikki loppuu automaattisesti. Aamiaisella laitteessa oli jotain vikaa." Musiikkia ei tullut, mutta taustameluksi tuli keittiöstä kuuluva astioiden ja kattiloiden pesu sekä tarjoilijoiden aamiaiskattauksen asettelu. Tämä siis yli tunti ennen ravintolan sulkemista. Keittiöstä kuuluva pauhu yltyi, ja kruununa toinen tarjoilija puhui kovaan ääneen puhelimeen samalla kun laitteli astioita pöytiin. Puhelun aihe oli "pääsen kohta lähtemään täältä, ihan kohta".

Jälkiruokaa ei luonnollisestikaan tehnyt enää mieli, eikä jättimäisen ja herkullisen silakkapihviannoksen jälkeen olisi vatsaan mahtunutkaan. Tuskinpa kiireen puitteissa sitä meille oltaisiin tarjoiltukaan. Kokemus jätti erittäin pahan maun suuhun, vaikka ruoka ja viinit olivatkin mainioita.

Lähtiessä mainitsimme vielä tarjoilijalle, että kokemuksemme ei ollut miellyttävä, johon tarjoilija tokaisi "Aijaa" ilman sen kummempia anteeksipyyntöjä.

Tiivistettynä: hyvä ruoka, pahempi mieli. Jos menette, menkää ennen klo 18.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 13.08.2010
Rating: 1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Vanhankirkonkatu 26, 26100 Rauma - Route
02-8376 2200
http://www.hotelvanharauma.fi/

Options