vmj

23 reviews

Badges

Blog link

Reviews (22)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Pikkubistro Kattila

Hieno kokonaisuus, välitön ilmapiiri, hyvä ruoka ja rento, mutta asiallinen palvelu. Alkuruoaksi nautittu kylmäsavuhauki tekee oikeutta tälle aliarvostetulle kalalle, mousse tuo kokonaisuuteen ryhdikkyyttä. Pääruoaksi nautittu speltillä ryyditetty marokkolainen lammaspata oli nimensä mukaisesti maustettu, mutta kohtuudella. Liha erittäin hyvin haudutettua ja pata maukasta. Annoksen tzatziki täydensi mainosti. Ylikypsä häränrinta herkullista, liha mureaa ja perunakakku sopivan al dente, ei kypsennetty liiaksi. Pääruoan viinisuositukset loistavia.

Kokonaisuus oli mainio. Tällaista osaamista sekä keittön että salin puolella voi vain tervehtiä ilolla! Tulemme toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.03.2015
Rating: 1

Restaurant: Utö havshotel

Tiistain buffet-pöydässä oli kala huonosti edustettuna tai sitten omat odotukset olivat liian kovat, merellisessä ympäristössä kun oltiin. Lämminsavulohta sai tietenkin. Graavia lohta ja siikaa oli tarjolla, mutta ne olivat aivan liian suolaisia. Savustettu muikku(?) oli maukasta. Lihapuolella riimihärkää ja suolalihaa. Katkaravut ja tzatsiki hyviä. Saaristolaisleipä oli ehdoton ykkönen.

Lämpimänä ruokana paistettua siikaa ja possua. Molemmat suhteellisen miedosti maustettuna, mistä kiitos.

Jälkiruoaksi kahvi.

Kaikkinensa buffet-pöytä ei pärjää saman ravintolan lounaspöydälle (12€). Parempi kokonaisuus, joskin valikoimaltaan pienempi, löytyy lounasvaihtoehdosta, mutta jos saarella matkailijana yövyt niin iltaruokaan ei ole kauheasti vaihtoehtoja. Pienellä fiksaamisella paikan buffet-pöydästä saisi mainion.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 38€ Added: 15.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Hotelli Vanha Rauma

Keittiömestarin suosituslistalta valittu härän (niin. . liekö tämä kuitenkaan salvetusta sonnista? :)) ulkofilepihvi oli mainio. Paistotoive medium- oli hyvin huomioitu. BBQ-kastike oikein maukasta ja hyvin lihaa täydentävää!

Annoksen maalaislohkoperunat olivat itse tehtyjä, kuten myös lisäkettä täydentävä erinomainen aioli. Hieno sekä maultaan että koostumukseltaan.

Ruokaa odotellessa pöytään tuodut talon leivät, näkkileipä ja focaccia-tyyppinen (ilman oliiveja) olivat loistavia. Iso plus!

Palvelu ystävällistä ja huomioivaa.

Ihan pieni miinus alkujuomaksi ottamastamme kuohuvasta; proseccon sijaan olisi ehkä listalta löytynyt freixenetin cordon negro ollut toiveellemme (kuiva) parempi vaihtoehto? Tästä huolimatta selvä suositus tälle ravintolalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 15.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Ritvan Kala-Kahvila fish

Lounaaksi paistettuja muikkuja ja perunamuusia. Kala paistettu hyvin; ei raaka, ei koppuraksi. Muusi itse tehtyä ja annoksen ohessa sopivasti maustettua kermaviilipohjaista kylmää kastiketta.

Salaattipöytä riittävän monipuolinen ja graavilohi pisteenä i:n päälle.

Itsetehtyä leipää, maistoin kolmea sorttia ja kaikki olivat hyvää.

Paljon väkeä lounasaikaan, mutta ei mitään ryysiksen tuntua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.10.2011
Rating: 0

Palvelu ystävällistä, mutta olisin odottanut tarjoilijalta parempaa tuntemusta annoksista. Ehkä tämä on alkukankeutta vain. Söin lounaaksi Mix Grill Souvlakin. Annoksessa oli mukavasti vihanneksia ja vihannesten kyljessä feta-juuston pala ja tzatziki olivat hyviä. Vartaissa ihan ok lihaa (possu, kana) joskin tikkuja ei kaiketi oltu kasteltu etukäteen, koska lihanpalat tarttuivat tiukasti kiinni. Lisäkkeenä pieniä lohkoperunoita, ilmeisesti puolivalmisteista tehtyjä, omatekemät sopisi paremmin paikan luonteeseen. Pita-leipää pienen pieni pala...aivan liian vähän.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 27.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Tuulihattu

Tuulihatussa ei ole kovinkaan paljoa istumapaikkoja (kaikki paikat ovat "baarijakkaroita" kadulle päin) joten ahdasta voi olla. Ruoka on rehtiä, paikan päällä tehtyä kotiruokaa. Söin hernekeittoa ja otin jälkiruoaksi pannukakun. Annoskoko oli riittävän iso, ruoka ja jälkiruoka hyvän makuista. Palvelu hyväntuulista ja jotenkin "kotihenkistä". Käyn toistekin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 10.01.2012
Rating: 1

Restaurant: Coussicca finnish

Paikka on jo aiemmilta vuosilta tuttu ja jotain mukavan kotoista täällä on mikä saa palaamaan uudelleen.

Ruoka-annokset ovat reiluja, keitto/salaatti alkuruoaksi mukava lisä. Annoksissa tarjoillaan samat kasvikset: porkkanapyre, siivu paprikaa ja kesäkurpitsaa. Meitä ei haittaa, mutta ehkä joku kokee tämän huonoksi?

Söimme tällä kertaa alkuun etanat, vinkkarin ja lampaan filettä. Masu tuli täyteen ja palvelu oli mukavaa, erityisesti kiitoksia poikamme (10 v) opastamisesta etanoiden syömisessä :)

Kyllä tätä kehtaa suositella!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 23.02.2010
Rating: 2

Restaurant: Soppaa Soittajille

Lounaaksi lampaankyljykset ja lohkoperunat. Annoksessa kaksi kyljystä, josta etenkin toinen raaka. Maku sinänsä mieto, mikä lampaan tapauksessa on hyvä asia. Lohkoperunoissa sopivan vähän suolaa, hyvä. Annoksen lisäkejuurekset keitetty melkein mössöksi.

Alkusalaatti ja leipä ihan ok.

Palvelu ystävällistä.

Ei kuitenkaan jäänyt sellaista fiilistä, että pian uudelleen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 06.10.2011
Rating: 0

Restaurant: Hella & Huone Deli

Salaatti oli maukas, mutta hinta-laatu -suhde ei ole ihan kohdallaan. Nälkä lähti kyllä ja raaka-aineet olivat jotain muuta kuin standardi-salaattibaarissa. Tästä plussaa.

Muutaman kerran olemme ostaneet täytetyn patongin mukaan ja kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä, oli täytteenä sitten mitä tahansa. Nämä ovat toistaiseksi parasta lajissaan Tampereella. Iso suositukseni.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 25.06.2011
Rating: 2

Kotiruokaa. Itsetehtyä. Hyvää. Jos edelliset kolahtivat, pidät todennäköisesti Pörriäisten lounaasta. Mukaan osti karjalanpiirakoita, leivän ja voisilmäpullia, jotka nekin maistuivat oikein hyvin.

Varaa käteistä, sillä kortti ei käy täällä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 25.06.2011
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites