TMP

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Hotelli Vanha Rauma

Todella mainio ja tunnelmallinen ravintola! Yleensä hotellien yhteydessä olevat ravintolat pohdituttavat, mutta ei kannata antaa sen häiritä tässä tapauksessa. Huippuluokan ravintola.

Söimme alkuruokina portviinillä höystettyä tattikeittoa ja etanoita. Keitto oli maukasta, etanat ehkä aavistuksen ylihintaisia. Pääruokina söimme kukonpoikaa ja siikaa. Kukko oli aivan upea makuelämys maukkaine kastikkeineen! Siika oli rapeaa ja maukasta. Ainesosien tuoreus ja paikallisuus tekivät vaikutuksen. Voisin syödä samat annokset uudelleen.

Alkudrinkiksi tilasimme paikallisen erikoisuuden. Joku tötsitöö, tai joku semmoinen sen nimi oli. Merimiesten drinkki kuitenkin. Lasi oli ympäröity tervanarulla, mistä lähti voimakas ja miellyttävä tervan tuoksu. Mahtava idea ja ripaus paikallista historiaa.

Hinta-laatusuhde oli mielestäni täysin kohdallaan. Ei kannata säikähtää, vaikkei täällä muita asiakkaita juuri samalla hetkellä olisikaan.

Palvelu nopeaa ja ystävällistä. Huomatkaa, että keittiö menee kiinni jo yhdeksältä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 26.10.2013
Rating: 1

Restaurant: Mt. Everest nepalese

Etsin myöhäistä lounasta ja monessa paikassa lounasaika oli jo loppunut. Täällä kuitenkin lounasta tarjoiltiin kolmeen asti, joten marssin sisään. Tunnelma oli mukava ja henkilökunta tervehti iloisesti hymyillen.

Pääruoka oli maukasta ja hyvää, mutta alkusalaatti oli sama kuin ei olisi salaattia tarjottukaan. Naan-leipä herkullista ja rapeaa. Pisteitä nostaa miellyttävä henkilökunta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 26.10.2013
Rating: 0

Restaurant: Elmo Sports & Grill sports grill pub

Lounastamassa on tullut täällä käytyä useamman kerran. Listalla yleensä ns. perus kotiruokaa, joten yleensä varma valinta. Kannattaa kuitenkin tsekata lista ennen menoa. Toisinaan myös pettymys, kun ruoka on turhan rasvaista tai aavistuksen palanutta. Salaattipöytä ihan ok, mutta suurimmaksi osaksi tölkkihedelmiä ja saarioisten punajuurisalaattia.

Äijämäistä ruokaa. Sporttinen miljöö. Kahvi vähän kitkerää. Hinta kuitenkin kohdallaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 26.10.2013
Rating: 0

Restaurant: Panimoravintola Bruuveri beer restaurant

Lounasta on tullut täällä vain syötyä. Jos hakee hyvää ja perinteistä kotiruokaa, ei yleensä pety. Tarjolla on tavallisesti kolmea eri vaihtoehtoa. Leipä on yleensä lämmintä, mikä nostaa pisteitä. Kahvi monesti vähän kitkerää. Käyn täällä silti yhä uudestaan erittäin mielelläni.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 26.10.2013
Rating: 0

Restaurant: Sagun Nepal nepalese

Pari kertaa on tullut käytyä täällä. Molemmilla kerroilla kokemus on ollut kokonaisuutena mitä parhain. Ruoka on ihan loistavaa eikä rasita lompakkoa liikaa. Suosittelen kokeilemaan ainakin talon omaa tuorejuustoa. Loistava setti!

En ollut ennen tätä mikään nepalilaisen ruoan ystävä, mutta tämän jälkeen ruoan arvostus nousi. Tänne menen varmaan vielä uudestaankin.

Miljöö sinänsä ei ole mitenkään erityisen juhlava. En tiedä paikan historiaa, mutta en ihmettelisi, jos tässä on joskus sijainnut joku kaljabaari, joita Kontulan ostari näyttää olevan täynnä. Jos ostarin läpi uskaltaa kävellä ja pääsee ovesta sisään, niin hyvä tulee.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.10.2013
Rating: 0

Restaurant: Panimoravintola Plevna brewery restaurant

Miljöö on tämän ravintolan ehdoton erikoisuus. Tarjoilijat, ainakin naiset, ovat pukeutuneet perinteisesti Octoberfest-tyyliin. Kiva, mutta siis turistipaikkahan tämä on täysin. Lisäksi meidän miestarjoilija tosin oli ihan normi kuteissa, joten onkohan tämä tasa-arvokysymys?

Ruoka oli ihan ok hyvää, mutta odotuksiin nähden pieni pettymys. Sanoisinkin, että ei tänne ehkä ruoan takia kannata tulla, mutta juoman takia kylläkin! Olutta on monenmoista. Paikallisen panimon tuotteita, myös sellaisia, joita ei muualta saa.

Tänne voi tulla myös vain bisselle. Tilaa on periaatteessa paljon, mutta suosittuina aikoina tämä on täynnä. Kokeile esimerkiksi Plevnan Bockia tai Ruis Smörreä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 14.03.2013
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Esplanadi

Ruoka vei kielen mennessään, varsinkin kun tiesi, että nyt ei pelata millään eineksillä vaan lähialueilta tuotujen ainesten kanssa, kuten menussa hienosti ilmoitetaan.

Alkuruoaksi otimme etanapannun, mikä maistui hyvältä. Kotona olemme syöneet vastaavaa runsaamalla valkosipulilla, mutta tämän etanapannun pystyy syömään myös jos ei pidä valkosipulista. Etanoiden alkuperästä ei tosin ollut tietoa. Tuskin olivat Hervannasta.

Pääruoaksi otimme kuhaa sekä kasvisspecialin. Molemmat annokset olivat sopivan kokoisia ja erittäin maittavia. Varsinkin kuhassa maistui luonnonmukaisuus. Höysteenä oli kantarellia ja kermamuhennettua juures-perunaa. Vei kielen mennessään. Jos tulen tänne vielä uudestaan joskus, niin tilaan ehkä saman setin. Vegespecialikin sai asiantuntijamaistelijan suun virneeseen.

Jälkiruokana maistoimme mustikoita kinuskikastikkeella. Varsinkin kastike oli todella maukasta. Ei mitään markettien purkkikastiketta, vaan oikeasti herkullista kinuskikastiketta.

Paikan olutvalikoima on laaja ja ennen kaikkea paikallinen. Plevnan oluita löytyy laidasta laitaan. Plevnan panimoravintolassakin käyneenä sanon, että tulkaa mieluummin testaamaan tämä, jos vain löydätte menusta sopivaa syötävää. Ruoka-annoksia on vain muutama erilainen, mikä monesti on laaturavintolan merkki.

Ok. Paikalliset papat olivat katsomassa jääkiekon pudotuspelejä baaritiskillä. Mutta hei, tämä mainostaa olevansa paikallinen ja sitä se on. Ei mikään kuninkaallisten rapujuhlaravintola. Palvelu erinomaista, hymyilevää ja positiivista.

Voisin viedä tänne vieraanikin. Voi poiketa myös pelkälle bisselle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 14.03.2013
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites