Avautuu 16:00

Panimoravintola Bruuveri

panimoravintola
Arvosana 2.8 / 5

Panimoravintola Bruuveri on yksityinen, vuonna 2006 perustettu tunnelmallinen oluen nautiskelijoiden ja muiden herkkusuiden kohtauspaikka Helsingin sydämessä, Kampin ostoskeskuksessa. Olemme tunnettuja laadukkaista, valtavirrasta erottuvista talon omista oluista ja siidereistä.

Valikoimissamme on toistakymmentä talon omaa olutta ja siideriä sekä paikan päällä pantua kausiolutta. Takkakabinetin takaseinustalla olevista ikkunoista avautuu näkymä pieneen liivintaskupanimoon, jossa voitte nähdä panimomestarimme Ilkka Sysilän rakastamansa työn touhussa.

Panimoravintola Bruuveri on helsinkiläisittäin siitä harvinainen panimoravintola, että keskellä päivää ravintolamme valtaavat tavalliset lounasasiakkaat. Lounasajan jälkeen palvelemme nälkäisiä asiakkaitamme Bruuverin maittavalla iltamenulla. Ravintolassamme on kaksi erikokoista kabinettia, jotka luovat oivat puitteet onnistuneiden tilaisuuksien järjestämiselle. Vappuna avattu katuterassimme mahdollistaa suomen suvesta nauttimisen sään salliessa.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan teitä. Toivomme, että viihdytte ja nautitte seurassamme. Tervetuloa!


Arvostelut (41)

Tulimme neljän hengen nälkäisellä seurueella viettämään perjantai-iltaa muutaman huurteisen ja "pubiruoan" parissa. Tilasimme ns. Party Tray annoksen hintaan 47e jota mainostetaan sopivaksi 4-6 hengelle. Käytännössä saimme tarjottimellisen verran aivan överisuolaisia perunalohkoja ja ruislastuja, märkiä friteerattuja sipulirenkaita, sekä kasan ö-luokan kanankoipia oksettavan suolaisessa ja etikkaisessa soossissa. Esim. mainostettua makkaraa oli mukana yhteensä 4 kpl noin 1.5 cm siivua, yksi siis kullekin seurueen jäsenelle. Samoin annokseen kuuluvia mozzarellatikkuja ja friteerattuja jalopenoja oli yhteensä neljä kpl. Ilmeisesti kaksi henkeä olisi jäänyt ilman näitäkin "herkkuja", jos seurueessamme olisi ollut 6 henkeä. Ylipäätään koko tarjottimen sisältö oli heikompaa kun mitä saa suoraan kulmakaupan pakastealtaasta 8 euron yhteishintaan. Kanankoivetkin jäi maun takia syömättä, vaikka kaikilla jäi ateriasta kova nälkä. Älkää MISSÄÄN NIMESSÄ syökö täällä. Joskus täältä vielä sai ok safkaa, ei saa näemmä enää. Ainostaan keskivertopisteet ympäristöstä joka soveltuu oluen litkimiseen ja seurusteluun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 47€ Lisätty: 17.11.2018
Arvosana: 0

Ruoka ei erikoista, mutta oluet sitäkin parempia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.03.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ilmainen vinkki: juo olut ja mene muualle syömään.

Panimoravintolana tunnettu Bruuveri tarjoaa myös ruokaa. Lähdin katsastamaan lounastarjonnan ilman ennakko-odotuksia.

Porkkana-korianteri keitto oli hyvän makuinen ja korianteri maistui sopivasti. Lämmin tuore sämpylä menee mukavasti keiton kanssa. Salaattiosasto sitä keskisarjaa.

Lämpimällä puolella kaikki meneekin sitten vahvasti metsään. Kesägratiinin maut oli haettu hukuttamalla kasvikset kermaan. Perunavuoka? oli täysin mauton. Venäläinen jauhelikastike jatkoi samalla linjalla, enkä ole vakuuttunut että muutama suolakurkun pala tekee tästä venäläisen. Hukuttaminen jatkui broilerin fileiden kanssa, sillä niitä oli vaikea erottaa tomaattimurskan alta. Mautonta.

En edelleenkään ymmärrä miten nämä lämpimän puolen ruoat sopivat keskenään.

Alku oli lupaava, mutta reissu kääntyi kuitenkin miinuksen puolelle. Kiva paikka kuitenkin juoda pari olutta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.08.2015
Arvosana: 2

En ole syömään asti päässyt, mutta tulee mieleen nämä moninaiset "Bait and Switch" paikat.
Varausta tehdessä tarjottiin hyvää ja kohtuuhintaista buffettia koko seurueelle... mutta pari päivää myöhemmin; melkeinpä h-hetken alla, hintaan tulikin 50% enemmän kuin mitä oltiin tarjottu alunperin.
En epäile etteikö olisi hyvää ruokaa, mutta erittäin epä-ammattimaista; ellei jopa rikollista, menoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.03.2015
Arvosana: 0

Olut pesee ruuan. Tunnustan: olen käynyt täällä useasti oluen vuoksi. Nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa syömässä. Muikkusatsi on aivan kelvollinen, mutta en voi välttyä ajatukselta pakastetusta raaka-aineesta. Paikallinen IPA (7.2 %) on erittäin hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 07.02.2015
Arvosana: 0

Buffet- lounas. Alkusalaattia, ihan perussalaatti, plussaa siitä että valikoima erilaisia siemeniä saatavan kyytipojaksi.
Pääruoat kanaa ja lindströmin pihvejä riisin kera. Ei nyt huono, jos ei erityisen hyvääkään, lindströmit ovat jotenkin haperompia kuin tavallisesti.

Palvelu tiskillä kivan rempseää, siitä plussaa ja tekisi mieli laittaa ihan sen vuoksi kokemukseksi korkampi arvio, mutta ei ruoan vuoksi ihan siihen pysty. Olisipa parempi buffet, niin paikkahan olisi muuten aivan mainio, palvelu kun toimii ja ei muutenkaan epämiellyttävä paikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.01.2015
Arvosana: 0

Bruuverin lounaalla on tullut käytyä useaan otteeseen. Kokemus on aina ollut jokseenkin keskinkertainen ja vähän valju. Annokset ovat järjestäen kuulostaneet monipuolisemmilta ja herkullisemmilta kuin, miksi lopulta ovat paljastuneet. Varsinainen toteutus on siis jäänyt ennakko-odotuksista pahasti jälkeen.

Valinnanvaraa ruoan suhteen on kuitenkin mukavasti. Lounaalla on tarjolla yksi keitto ja kolme pääruokavaihtoehtoa, joista yksi on räätälöity kasvissyöjille. Tällä kertaa tarjolla ollut porokeitto oli haaleaa ja poroa oli tietysti liian vähän. Uunilohi oli sekin hieman mautonta eikä kokonaisuutta pelastanut edes kastike.

Miljöö on sen verran panimoravintolalle sopiva, että paikan sijainti kauppakeskuksessa unohtuu, kun sisälle maltaiseen saluunaan astuu mielikuvituksellinen Colt vyöllään. Tämä seikka ja kattava juomavalikoima varmasti selittävätkin nälkäisten lounastajien muodostaman ihmispaljouden.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.10.2014
Arvosana: 1

Pulled Pork -hampurilainen oli hyvä, mutta hinnakas (16,50 €). Revitty possu oli mehukasta ja kastike maukasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.03.2014
Arvosana: 0

Bruuveri on olutpaikkana aivan kelvollinen, mutta ilta-aikaan tarjoiltu hampurilaisannos petti pahan kerran. 16,5€ hintainen Baarimikon burgeri oli annoksena suuri pettymys, vaikka odotukset eivät korkealla olleetkaan.

Annoksen hinta on aikalailla linjassaan muiden ravintoloiden hampurilaisannosten kanssa. Hampurilaisen pihvi, sekä sämpylä oli paistettu kuivaksi, eikä maussakaan ollut kehumista. Kokonaisuudessaan hampurilainen oli mauton ja annoksen kylkiäisinä olleita lohkoperunoita ja valkosipulimajoneesia voi pitää parhaana antina.

Jos tekee mieli hampurilaista, kannattaa suunnata ravintola Säveleen tai Roslundiin, joiden hampurilaistarjonta edustaa ehdottomasti Helsingin parhaimmistoa. Bruuverissa ottaisin oluen kylkeen uppopaistettuja lisukkeita, joiden kanssa on vaikea mennä pieleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 24.03.2014
Arvosana: 2

Lounasta on tullut täällä vain syötyä. Jos hakee hyvää ja perinteistä kotiruokaa, ei yleensä pety. Tarjolla on tavallisesti kolmea eri vaihtoehtoa. Leipä on yleensä lämmintä, mikä nostaa pisteitä. Kahvi monesti vähän kitkerää. Käyn täällä silti yhä uudestaan erittäin mielelläni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.10.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (3)


Sijainti

Fredrikinkatu 63, 00100 Helsinki - Reitti
09-685 6688
http://www.bruuveri.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita