Lunch på gång

Ravintola Ilves

pub
Betyg 4.1 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (67)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvää ruokaa hyvistä raaka-aineista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 05.01.2017
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 28.08.2016
Betyg: 0

Edellisestä Ilves-visiitistä on aikaa liki pari vuotta. Tuolloin kävin aterioimassa päivällä, nyt puolestaan yöllä, Tavastian keikan jälkeen, tästä aikaa n. 1 kuukausi.

Paikka on huomattavasti enemmän edukseen yöllä, sillä suurin osa väestä on hakemassa " nestemäistä" ravintoa ; mikään räkälä tämä ei kuitenkaan ole. Nyt ruuat tulevat pöytään päiväaikaa nopeammin.

Ystäväni kanssa valitsemme listan ulkopuoleta siikaa + parsaa bernaisekastikkeessa. Yksinkertaista ja maukasta... ei turhia kikkailuja, juuri tällaista hyvän yöpalan tulee olla!

Palvelu totuttuun tapaa ystävällistä ja huomaavaista. Ilves ei mikään loistoravintola edelleenkään ole, mutta täydellinen mesta tyydyttämään keikan jälkeisen nälän ; ei tarvitse kauaa pohtia meneekö tänne vai jollekin rasvaiselle snagarille.

Yleensä minua häiritsee kovaa raikaava taustamusiikki, mutta ei täällä. Räyhäkäs rock kuuluu täällä ikään kuin tunnelmaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 08.06.2016
Betyg: 0

Kympin lounas. Ensimmäinen lounaskokemus kehutusta Ilveksen lounaasta ei omalta osalta toiminut.
Alkuun salaattipöytä, raikas ja keskivertorunsas.
Pääruoaksi savulohipastaa. Sekä pasta että lohi olivat yllättävän mauttomia, ei läheskään sellaista mitä olisi toivonut, kummassakaan ei ollut makua juuri ollenkaan. Jälkiruokakahvi ei kuulunut settiin, vaan oli euron lisää tuohon kymppiin.

Palvelu oli mutkatonta ja nopeaa sekä ystävällistä, miljöönä ravintola ei nyt ihan viihtyisimmästä päästä.

Hinnallisesti ihan jees keskustan lounaaksi, mutta ehkä seuraavan kerran jos paikkaan menee täytyy kokeilla muuta kuin tuota lohipastaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 15.03.2016
Betyg: 0

Ilves on nyt pitkään ollut loistava, leppoisa evästyspaikka. Lounaat on hyviä ja iltaisin sinne on mukava tulla syömään bistrohenkiset sapuskat ja huoletta jäädä vielä muutamat bisset tiputtelemaan. Listalla välillä ehkä vähän uskeliasta kikkailua (haukiburgeri) mutta löytyy siitä aina jotain konservatiivisempaakin. Burgereissa konsistentisti pihvi ollut aina täydellisesti paistettu - meikäläisen stadin lempiburgeri!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 15.01.2016
Betyg: 0

Maukasta ja kunnon ravintola tunnelma. Ruoka on yksinkertaista mutta ei sellaista jonka osaisi tehda itse. Kaikki huolella ajateltua ja valmistettua.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 14.12.2015
Betyg: 0

Tilasimme seuralaiseni kanssa talon A-burgerit. Burgerit olivat erittäin maistuvia. Persoonallisesta aurajuusto-omena-yhdistelmästä plussaa.

Ainoa miinus oli että burgerini pihvi oli jäänyt raa'aksi. Henkilökunta hoiti tilanteen kuitenkin hienosti tuomalla uuden annoksen ja tarjoamalla vielä jälkiruokakahvit.

Palvelu oli muutenkin erittäin ystävällistä. Tulen varmasti käymään Ilveksessä jatkossakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 20.11.2015
Betyg: 0

Tämä arvostelu koskee tämän päivän lounaskanaa. Maalaiakananrintaa lehtikaalirisotolla. Tais olla THAImaalaiskananrintaa, lautasella kuminen ja sitkeä kalpea lihaklöntti, seurana raakaa riisiä sisältävä "risotto" (tiedän kyllä millainen on al dente), jossa valtavan isoja kumisia lehtikaalinriekaleita.

Ilves on viime aikoina tarjonnut oikein maittavia lounaita muutaman vuoden takaisten katastrofien jälkeen, onko ravintola menossa takaisin "entiseen"? Meidän osalta jää testailut nyt. Pahaa oli yök.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 12.11.2015
Betyg: 0

Punajuurivuohenjuustohampurilainen oli maukas, tarpeeksi suuri ja kaikin puolin hyvä. Tulimme lauantaina kuuden aikaan ja paikka oli lähes tyhjä - saimme palvelua tarpeemme mukaan ja äkkilähdön koittaessa laskut saatiiin vikkelästi hoidettua. Emme odottaneet gourmet ravintola-elämystä vaan hyvää mättöä ja sen odotuksen ruoka ylitti reilusti! Hyvä etkopaikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 03.03.2015
Betyg: 0

Satuimme Ilvekseen perjantaina viiden aikoihin, loistava ajankohta, ei vielä ruuhkaa, vaikkakin porukkaa oli paikalla. Meidät otettiin vastaan kuin kotiin olisi tullut, vaikkei ollut varausta. Saimme ohjauksen myöhempänä ajankohtana varattuun pöytään ja tarjoilija esittii valmiuden vaihtaa varaajien pöytää toiseksi, jos sattuisimme viihtymään pidempäänkin. Tarkoitus oli tulla yhdelle viinilasillisellle ja käydä iltapalalla muualla, mutta menu inostutti jäämään ja päädyimme maistamaan tanskalaistyyppisiä pikkuleipiä. Aivan loistava valinta! Kympillä sai 3 eri makunautintoa ja tämä oli ihan tarpeeksi jo päivällä hyvin syöneille naisille - sen viinilasillisen lisäksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 23.01.2015
Betyg: 0


Läge

Urho Kekkosen katu 4-6 D, 00100 Helsingfors - Route
(09) 7746 7425
http://www.ravintolailves.fi/

Options