Jago

33 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (33)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Bistro Sinne

Ravintola on ulkoiselta habitukseltaan ehkä hivenen kolkko, jopa ruokalamainen. Kuitenkin tunnelmaan virittäytymisen ja lämminhenkisen asiakaspalvelun myötä pieni seurueemme tuntee olonsa tervetulleeksi ja ruokailutilakin alkaa jo kummasti tuntua kotoisammalta.

Täytyy todeta jo tässä vaiheessa, että bistro saattaa olla paikasta hieman kyseenalainen luonnehdinta. Oma mielikuvani lähenee enemmänkin ns. " hienostelevaa herrasväen paikkaa" kuin välitöntä ja maltillisesti hinnoiteltua ruokapaikkaa.

Entäpä itse ruoka sitten? Alkuun tilaamani kananmuna-annos on oikein hyvä alku eivätkä ystävieni annoksetkaan moitteita osakseen saa. Pääruuaksi tilaamani lohiannos sitä vastoin ei vakuuttanut ; lisukkeineen annos maistui jollain tapaa väkinäiseltä ja hajanaiselta. Vaikutelmaa makujen toisiaan täydentävästä paletista ei syntynyt. Ystävieni nauttimat annokset ( Hirveä + burgeri ) olivat kuulemma hyviä, mutta hinta-laatusuhteeltaan korkeintaan kohtalaisia.

Paikalle erityismaininta loistavasta asiakaspalvelusta sekä hauskasti nimetyistä annoksista. Kokonaisuutena ravintola kuitenkin lievä pettymys. Päällimmäisenä ajatuksena mieleeni jäi kokemus rutiinisuorituksesta + lievästi ylihinnoitellusta päivällisestä.

Asiakaskuntaa kuitenkin riittänee kiitettävästi asiakaspalvelun, sijainnin ja vanhan maineen vuoksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Zarillo tex mex

Kaveriporukalla suhteellisen kovassa kiireessä pistäydyttiin. Palvelu erittäin sujuvaa + asiakaslähtöistä. Huolimatta runsaista toiveista, joita porukkamme esitti ei tarjoilijalla mennyt sormi suuhun, eikä sekaannuksia tilauksissa esiintynyt. Tästä iso plussa.

Tilaamani BBQ-burger lohkoperunoiden kera ei valitettavasti tasoltaan päätä huimannut. Keskinkertainen sämpylä, normitäytteillä. Annoskoko varsin suuri, joten nälkä kuitenkin lähti.

Kavereiden kokemukset samansuuntaisia. Kukaan ei ollut varsinaisestii pettynyt, mutta mitään selkeää syytä vierailla paikassa uudelleen ei ilmaantunut. Ellei sellaiseksi lasketa loistavaa palvelua sekä muutenkin välitöntä ja hyvää tunnelmaa.

Itse en Tampereella kovinkaan usein vieraile, joten en tiedä ravintolan asiakaskunnasta mitään. Hinnoittelun ja palvelunopeuden perusteella veikkaisin kuitenkin paikan orientoituvan opiskelijoiden muonitukseen. Mikäli näin todella on, uskon ravintolan olevan oikealla tiellä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 18.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Stone's beer & burgers gastropub, burgers, beer

Hieman aliarvostettu, sanoisin. Lounaslistalta valitsin Jack & Jones-burgerin, joka vaikutti tarjoilijan kuvailun perusteella sopivan lihaisalta makuuni.

Pyysin burgerin ilman juustoa, sillä itse olen kovin mieltynyt pekonin makuun ilman " turhia härpäkkeitä". Sain kuitenkin tilaukseni juustolla. Huomautettuani tästä tarjoillijalle reagoi tämä palautteeseen asiallisesti ja toi nopeasti minulle tilaukseni pyytämässäni muodossa.

Burgeri itsessään oli hyvin valmistettu ; sämpylä koostumukseltaan erinomainen. Sopivan "muheva", olematta kuitenkaan silkkaa höttöä. Pihvin kypsyysaste + pekoni maultaan ja suutuntumaltaan liki ihanteelliset. Talon majoneesi puolestaan oli jotakin kamalaa. En tiedä tarkkaan mitä moinen seos oli koostumukseltaan, mutta omasta mielestäni se ei sopinut lainkaan muuten niin laadukkaaseen burgeriin.

Seuraiaiseni kasvisburgeri oli kuulemma hyvää tasoa myöskin ; ulkonäkö ei tosin viitannut siihen. Valitettavasti burgerimestat eivät vielä tänäkään päivänä panosta riittävästi kasvisvaihtoehtoihin kokonaisuutena?

Tunnelma + miljöö oli sopivan pubimainen ; taustahälyä makuuni hieman liikaa. Tosin kyllä täällä mieluusti hieman pidemmänkin tovin viettää.

Vaikutelma siitä, että paikka hakee edelleen linjaansa on ilmeinen. Turha kikkailu pois ja keskittyminen perusasioihin niin hyvä tulee. Hinta/laatusuhde muodostunee tämän myötä hyväksi, nyt lompakko kärsii kokonaisuuden huomioiden hieman liikaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 10.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Kaarti

Lounaspöydästä vatsantäytettä hakemassa. Päivänkeittona tarjolla maa-artisokkakeitto, joka maistui sangen lupaavalta jatkoa ajatellen. myös salaattipöytä oli huomattavasti keskimääräistä laadukkaampi.

Tämä huomoiden olikin suuri pettymys kun jouduin havaitsemaan, että lämpimänä ruokana tarjoiltu broiler-curry oli maultaan varsin vaisua + kaiken lisäksi hieman haaleaa. Annos oli huonolla tapaa " kotona tehdyn makuista", ei kuitenkaan millään muotoa syömäkelvotonta.

Itse ravintolan miljöö on varsin miellyttävä ; yhdistää tyylikkäästi uutta ja vanhaa. henkilökunnan käyttäytymisestä läpi paistoi kiireellisyys sekä stressi, vaikka ruokailun aikana ei salissa lisäkseni suurta ruuhkaa ollut.

Loistavasta startista johtuen annan paikalle uuden mahdollisuuden, vaikkapa varsinaisen menun muodossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 07.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Kin Sushi japanese sushi

Aina Järvenpäässä asioidessani pistäydyn aikataulun niin salliessa täällä sushilla.

Tuttuun tapaan lounasaikaan paikka oli kuin nuijalla lyöty ; tämä on paikalle tyypillistä, sillä sijainniltaan + hinta/laatu-suhteeltaan Kin sushi on ylivoimainen.

Nyt kuitenkin on todettava, että jotain on muuttunut. Riisi + muut tykötarpeet vaikuttivat hivenen "seisseltä". Esiin nousi ajatus siitä, että murkinaa oltiin tehty liian suuri määrä sivuun, jotta kaikki nälkäiset saataisiin varmasti säädyllisessä ajassa ruokittua.

Sushi oli kuitenkin peruslaadultaan niin hyvää ettei sen laadusta kehtaa sen suuremmin rutista ; kun lisäksi huomioidaan se fakta että tästäkin ateriasta köyhdyin lähinnä nimellisesti jäi lounaasta kaikesta huolimatta hyvä mieli.

Paikka trajoilee säännöllisen epäsäännöllisesti uusia, erilaisia yhdistelmiä. Itseäni moinen ei erityisemmin miellytä, mutta rohkeudesta on pakko hattua nostaa!

Palvelu tehokasta + ystävällistä. Omistaja vaikuttaa aidosti kiinnostuneelta asiakkaiden viihtyvyydestä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.02.2017
Rating: 0

Restaurant: Kim's Tapas spanish

Jaa-a. Kovin kaksijakoinen kokemus oli tämä. parin kaverin kanssa pistäydyimme ennen baarikierrokselle lähtöä.

Miljöönä paikka oikein kodikas + lämminhenkinen. Omistaja ( ? ) ottaa meidät ystävällisesti vastaan ja kertoo konseptista pääpiirteittäin.

Suositellut viinit osuvat napakymppiin. Tästä kertoo paljon se, että yleensä niin-kovin-nirso-viiniharrastaja-kaverini antaa juomille varauksettoman ylistyksensä. Omistaja esitteli myös tarjoamansa juomat suurella asiantuntemuksella, siitä plussaa.

Entäpä se tärkein ; ruoka siis? Chorizot ja ilmakuivatut kinkut olivat priimaa kyllä, mutta muuten tarjottavat olivat siedettävää perustasoa. Mielikuva marketista saatavasta valmismätöstä tuli valitettavasti mieleeni.

Tässä vaiheessa omistajankin mieliala muuttui. Hänen kysyessään mielipidettämme ruuasta kerroimme mielipiteemme ( mielestäni ) varsin asiallisesti + paikan hyviä puolia painottaen.

Tämä ei kuitenkaan herraa miellyttänyt vaan saimme vaikutelman siitä ettemme ymmärrä hyvän päälle? Palaute meni ilmiselvästi omistajan tunteisiin, emmekä näin ollen tunteneet oloamme järin tervetulleeksi enää.

Tämä on sääli sillä miljööltään sekä viinivalikoimaltaan paikka on erinomaisen miellyttävä. Huolimatta siitä, että paikka on lajissaan ilmeisesti Suomen ensimmäinen ei omistajan tulisi käyttäytyä asiakkaitaan kohtaan siten, että päällimmäiseksi tunteeksi vierailusta jää hämmennys ja turhautuminen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 31.01.2017
Rating: 0

Restaurant: Wing Wah

Tämän sivun arvostelut vaihtelevat aina totaalisesta ylistyksestä täydelliseen lyttäämiseen. Tämänkaltainen eroavaisuus selittynee sillä, että ylistäjät kuuluvat kanta-asiakkaisiin / omistajan kavereihin. Haukkujat lienevät puolestaan niitä, joilla on jotain ravintolanpitäjää vastaan.

Itse pyrin arvostelemaan mahdollisemman objektiivisesti. Listalta otan valkosipulikanaa, joka maultaan on ns. " varman päälle pelattu". Mausteita ei ole liikaa, joten näin ilmeisesti luotetaan siihen, että se tavoittaa mahdollisimman suuren kohdeyleisön mieltymyksen. Itse ruuassa ei liiemmin vikaa ole, täyttäähän se tärkeimmän tarkoituksensa ; vie nälän pois. Kuitenkin on todettava, että laadultaan se on juuri sellaista mitä baarikansalle sopii tarjota, ennen ryypylle lähtöä.

Tätä ajatusta osaltaan puoltaa myös se, että tätä nykyä ravintolalla on myös kotiinkuljetus. Se siis virallisestikin pyrkii samalle linjalle muiden keskinkertaisten syöttölöiden kanssa.

Omistaja on kuitenkin erittäin miellyttävä. Ottaa asiakkaat huomioon ja keskustelee näiden kanssa luontevasti huolimatta puutteellisesta kielitaidostaan. Ravintola itsessään ei houkuttele jäämään, muutama pöytä aseteltuna lähekkäin luo mielikuvan nuhjuisesta pikaruokalasta.

Yhteenvetona ; kelpo vaihtoehto pizzerioille + kebabmestoille, silloin kun haluaa syödä ulkona halvalla ja nopeasti. Ruuan laatu on sitten täysin eri asia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.08.2016
Rating: 3

Restaurant: Ravintola Cactus

Vuoden lopussa kävimme kaveriporukan kanssa aterioimassa. Ajankohta huomioiden oli varsin ymmärrettävää, että paikka oli kuin nuijalla lyöty. Joiduimmekin odottamaan hyvän tovin pöydässämme ennen kuin tarjoilija muisti meitä läsnäolollaan.

Asiakkaan kannalta olisi sangen toivottavaa, että henkilökunta olisi edes etäisesti kiinnostunut tämän tyytyväisyydestä yms. Nyt saamamme vaikutelma oli täysin päinvastainen. Esimerkiksi juomia saimme tilauksemme jälkeen odottaa liki 30 min, saaden aluksi naapuripöydän tilaamat juomat.

Itse ruoka oli omaan makuuni ihan siedettävää. Alkupalaksi nauttimani lohi-cheviche vaikutti tosin hieman " uinahtaneelta" ts. en täysin vakuuttunut annoksen tuoreudesta ja laadusta.

Pääruuaksi valitsemani Häränkyljys oli puolestaan parempi yritys ; olkoonkin niin, ettei tätäkään annosta kovinkaan mielellään kaverilleen suosittelisi / sen vuoksi ravintolaan uudestaan palaisi.

Palvelunlaatu ei valitettavasti illan aikana parantunut. Pyydettyämme laskut kullekin seurueemme jäsenelle erikseen tarjoilija vaikutti kovin stressaantuneelta ja ilmaisikin toiveensa siitä, että olisi kaikille helpompaa, jos ottaisimme yhteisen laskun ( ?? !! ) hämmentävää.

Huomioimme lisäksi, että kovin sotkuiselta paikka vaikutti. Tarjoilijoiden työajasta leijonanosa vaikutti keskittyvän pöytien siivoamiseen yms. Ajankohdalla tosin lienee tähän melko suuri merkitys.

Kaiken kaikkiaan ; hieman ylihintainen paikka yhdistettynä kehnoon palveluun sekä varsin keskinkertaiseen ruokaan. Ei tule mieleen yhtään loogista syytä palata takaisin. Pettymys ainakin minulle, sillä olin kuullut ravintolasta hyviäin arvioita ystäviltäni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 02.01.2017
Rating: 0
Restaurant's response

Hei Jago! Kiitos palautteestasi. Olemme pahoillamme, että teille jäi käynnistä huono fiilis. Meillä oli loppuvuodesta tilapäinen henkilöstöpula, minkä vuoksi palvelussa oli varmaankin toivomisen varaa. Otathan yhteyttä info@cactus.fi, niin selvitetään asia vielä tarkemmin. Yt, Merve Mia/Cactus


Restaurant: sushi wa.gocoro sushi

Kyllähän tämä vaan nöyräksi vetää.

Vaatimaton paikka habitukseltaan, mutta ruoka sanalla sanoen sensaatiomaisen hyvää! Olen itse napostellut sushia varsin monessa maassa ja on todettava, että tämän paikan tarjontaa ei joudu ainakaan euroopassa syömieni sushien rinnalla häpeään ; vertaa minkä hintaluokan ravintoloihin hyvänsä.

Perus-makejakin voi olla hyvin eri tasoisia, sen ymmärtää parhaiten kun vertaa tämän paikan tarjontaa vaikkapa johonkin kauppakeskus-mättölään, joka mainostaa tarjoavansa sushia. Mestarin suosituksesta nautin vielä lohinigireitä sekä fantastista siikaa.

Ei tuota päänvaivaa minulle, jos pitää rankata maan paras sushimesta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 04.06.2016
Rating: 6

Restaurant: Ravintola Harlekiini

Kesäloman alun kunniaksi ystävän kera aterioimassa. Sijainniltaan liki optimaalinen + sisustukseltaan / muilta ulkoisilta tekijöiltään siedettävää perustasoa.

Plussaksi ehdottomasti laskettava nopea ja ystävällinen palvelu. Tarjoilija osasi vastata täsmällisesti ruokaa koskeviin tiedusteluihin, myös erikoistoiveet huomioitiin hyvin.

Itselleni alkuun lohikeittoa, ystävälleni talon salaattia tms. Lohikeitosta ei kertomista jälipolville jää ; vetistä ja valmiseineen makuista. Ystäväni salaatti ei paljoa parempaa arvostelua saanut : " Kyllä tätä varmaankin ennemmin syö kuin selkäänsä ottaa.... "

Pääruokana itselleni kanaa, joka jäi mieleen ehkäpä kuivinpana ravintolassa nauttimanani kana-annoksena. On aikamoinen saavutus sinäänsä saada kanasta näin kuivan ja mauttoman makuista. Ystäväni ahven sitä vastoin oli kelvollinen yritys.

Päällimmäiseksi ajatukseksi jäi ajatus järkyttävästä ylihinnoittelusta, tämän on pakko perustua loistavaan sijaintiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 05.06.2016
Rating: 0


Images


Followers