Opens at 11:00

Wing Wah

Rating 5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (15)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tämän sivun arvostelut vaihtelevat aina totaalisesta ylistyksestä täydelliseen lyttäämiseen. Tämänkaltainen eroavaisuus selittynee sillä, että ylistäjät kuuluvat kanta-asiakkaisiin / omistajan kavereihin. Haukkujat lienevät puolestaan niitä, joilla on jotain ravintolanpitäjää vastaan.

Itse pyrin arvostelemaan mahdollisemman objektiivisesti. Listalta otan valkosipulikanaa, joka maultaan on ns. " varman päälle pelattu". Mausteita ei ole liikaa, joten näin ilmeisesti luotetaan siihen, että se tavoittaa mahdollisimman suuren kohdeyleisön mieltymyksen. Itse ruuassa ei liiemmin vikaa ole, täyttäähän se tärkeimmän tarkoituksensa ; vie nälän pois. Kuitenkin on todettava, että laadultaan se on juuri sellaista mitä baarikansalle sopii tarjota, ennen ryypylle lähtöä.

Tätä ajatusta osaltaan puoltaa myös se, että tätä nykyä ravintolalla on myös kotiinkuljetus. Se siis virallisestikin pyrkii samalle linjalle muiden keskinkertaisten syöttölöiden kanssa.

Omistaja on kuitenkin erittäin miellyttävä. Ottaa asiakkaat huomioon ja keskustelee näiden kanssa luontevasti huolimatta puutteellisesta kielitaidostaan. Ravintola itsessään ei houkuttele jäämään, muutama pöytä aseteltuna lähekkäin luo mielikuvan nuhjuisesta pikaruokalasta.

Yhteenvetona ; kelpo vaihtoehto pizzerioille + kebabmestoille, silloin kun haluaa syödä ulkona halvalla ja nopeasti. Ruuan laatu on sitten täysin eri asia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.08.2016
Rating: 3

Hyvä ruoka ja paras palvelu. Loistava kinkki. Hinta laatu suhde Hyvinkään paras. Ei mikään fiini paikka mutta ruoka hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.11.2015
Rating: -4

Ruoka oli erinomaista hintaan nähden. 8e friteerattu kana hapanimelä kastikeessa, oli 8 isohkoa kana palloa ja reilusti riisiä, olisi kuulemma saannut viellä lisääkin. Myöskin omistaja antoi hieman alennusta annoksesta. Asiakaspalvelu oli muutenkin erittäin hyvää ja jäi todella hyvä fiilis paikasta. Hinta, laatu ja kokemus kaikki 5/5. Suosittelen lämpimästi jokaiselle joka tykkää kiinalaisesta ruuasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 13.09.2015
Rating: -5

Oikein hyvää ruokaa, ystävällinen palvelu. Mies joka meitä palveli oli todella iloinen ja mukava. Saimme isot annokset ruokaa ja juoman vain 10€. Lähtiessämme vain hymyilytti ja olisin maksanut vaikka enemmän. Loistavaa palvelua kaikinpuolin! Suosittelen jokaiselle wing wahia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 13.09.2015
Rating: -3

hymyilevä sekä ystävällinen mies palveli meitä, ruoka oli mielestäni erittäin hyvää. kokonaisuudessaa miellyttävä käynti, suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.08.2015
Rating: -5

Very nice owner and decently priced food, nice to get an ice-cream after the food. However the food was pretty bland.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.08.2014
Rating: 2

Kaikki onnistuu.
Ystävällinen mies tervehtii keittiöstä. Tilassa ei ole ketään. Paikkoja on kolmellekymmenelle. Liekö take away täällä juttuna, vai onko hommassa jotain muuta vikaa. Noh, päätös on tehty ständin hintojen perusteella tähän suuntaan. Kanat seiskan, muut vissiin kasin. Perjantai-iltana lähempänä kello yhdeksää se on ihan kohtuullinen diili. Kai.

Paikalliset kehuivat hinta-laatu-suhdetta. Arvostelujen pistekeskiarvot katseltiin myös ennalta. Aina nämäkään eivät kerro suuntaa.

Herra ilmoittaa heti alkuun, että "kaikki onnistuu", "tottakai kaikki käy". Naurua seuraa perään. Hämmentävää. Tilaan kanaa pähkinävalkosipulikastikkeessa ilman raakaa sipulia. Herra toistelee valkosipulivalkosipulivalkosipuli. Muille muuta peruskamaa listalta. Kaverit tilaavat alkuun kana-maissikeittoa. Parit muutkin alkupalat tulevat tilaukseen.

Paria minuuttia myöhemmin herra saapuu takaisin saliin ilmoittaen, että maissi on loppu. Samoin on tilanne molempien muiden alkupalojen osalta. Ehdotuksien jälkeen asiakkaat toteavat, että järkevintä on omistajan itsensä kertoa, mitä ON. ("Kaikki onnistuu", toim.muist.)

Lopulta katkarapukeitto kolmella katkaravulla saapuu kaverille. Kuulemma ihan okei. Toisille frittikanaa ja kevätkääryleitä. Ah, miten kekseliäät alkupalat. Ronkin reunalta. Vähän haaleita, vähän kuivia. Varmasti olleet valmiita valmiiksi.

Pääsafkoista yhden kaverin kana mustapippurissa on kuulemma oikein mainio. Toisen paistetut nuudelit ovat vetiset. Setti naudanlihaa on komea ja ilmeisen okei. Oma kanani on mauton. Annos on kohtuullisen ruma kasa bambuversoja ja limaista lientä. Pähkinää ei soosissa ollut, siksi kaveri ilmeisesti hoki valkosipuli-sanaa. Annos on selkeästi heikoin kiinalaisen ruuan kuvatus miesmuistiin. Pyydän siis chiliä. Se on kuulemma loppu. Chili loppu! Mitä ihmettä?

Kaveri menee viereiseen hamppariravintolaan, hakee sieltä kuivattua chiliä, valmistaen siitä liedellä jonkinlaisen chililiuoksen. Tämä on ruokailukokemuksen ylivoimaisesti merkittävin osa.

Vaikka herra keittiömestari moneen kertaan ilmoittikin, että "toimitus on tulossa kohta", ei tämä fakta herättänyt luottamusta. Jos chili on loppu, on jossain muuallakin vikaa kuin toimituksen sijoittamisessa perjantai-iltaan kymmenen jälkeen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 10.01.2014
Rating: 2

Hyvät setit kahdelle, ravintola sulkemassa ja kysyin että vieläkö voi tilata, vastaus iloisesti: "tottakai aina saa ruokaa". Häkellyin kun keittiökaluihin uudestaan virrat ja ruoat tulille. Hinta hyvin pieni verrattuna kokemukseen ja isännän näkemään vaivaan. Suuri hatun nosto ++++++!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 08.07.2013
Rating: 0

Loistava ruoka. Paikkana on pieni mutta lounas tai take away paikkana Hyvinkään paras. Palvelu jar uoka hyvää. Annokset onnistuu myös täysin aikkaan toiveiden mukaisesti!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 02.04.2013
Rating: -7

Ei kovin häävi paikka. Perusmättöä. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 26.03.2013
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Uudenmaankatu 2, 05800 Hyvinkää - Route

Options