Opens at 11:00

Kin Sushi

japanese sushi
Rating 3.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible

Reviews (131)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Päivitetty arvostelu. Ravintolan taso on valitettavasti laskenut tuntuvasti. Varsinkin sushit tuntuvat olevan nykyisin kumisia ja suhteellisen mauttomia muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Yleinen mauttomuus vaivaa myös aasialaista osiota. Palvelu on edelleen ystävällistä ja mutkatonta. Ravintola on lähes aina lounasaikaan tupaten täynnä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 12.02.2018 View previous reviews (2)
Rating: 0

JärvenpäästäKin saa sushiaKin. Keskeinen sijainti ja tiivis tunnelma. Lounasajan loppupuoli, väkeä riittää. Välillä joku tarjoiluastioista tyhjenee, mutta sen täytössä ei nuukailla. Kaikkea löytyy, mitä pitääkin. Mutta saako tänne tunnelmavalaistuksen? Vaikea muuten kuvitella romanttiseksi illallispaikaksi.

Järvenpääläiset ovat syystäkin ylpeitä sushipaikastaan. Jäkestä ei tarvitse lähteä kelpo sushille Hesaan. Mutta pakko sanoa, että Hesasta ei ole tarpeen tehdä sushivaellusmatkaa Jäkeen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.10.2017
Rating: 2

Kin sushi on ollut yksi lempiravintoloistani nion vuoden ajan. Olen käynyt lähes joka viikonloppu syömässä ihania susheja. nyt viimeisen kuukauden aikana on kuitenkin tapahtunut jotain. Sushit ovat usein olleet jääkylmiä, ilmeiseti niitä on ennakkoon valmistettu odottamaan jääkaappiin ja sieltä tuodaan sitten esille. Myös valikoima buffassa on supistunut. Viikonlopun buffassa ei ole enää ollut tarjolla entisseen tapaan riisipaperiin käärittyjä makeja, eikä fritattua rullaa. "väärinpäinkäärittyjen" makirullien täytteenä on lähestulkoon ainoastaan surimia. Kun aikaisemmin valikoimaa oli enemmän. Kahtena viimekertana myös koko henkilökunta kokoontui syömään lounasta samanaikaisesti. Ravintolassa oli paljon asiakkaita ja sushit loppuivat lähes kesken. Tarjolle jäi vain jokunen pala kasvissusheja, ja jouduimme odottamaan kauan ennenkuin susheja tuli lisää, kun henkilökunta ensin söi, ja sitten vasta teki niitä lisää. Silloin ei tainnut juuri olla ennaakkoon tehtyjä paloja jääkaapissa, kun odotus oli niin pitkä. Mutta parempi niin.Hintalaatusuhde on toki vieläkin hyvä, sushi hyvänmkauista, mutta harmittaa, silti, että taso on laskenut aikaisemmasta. En tiedä haetaanko säästöä vai mitä, mutta suunta on huono.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 27.02.2017
Rating: 0

Aina Järvenpäässä asioidessani pistäydyn aikataulun niin salliessa täällä sushilla.

Tuttuun tapaan lounasaikaan paikka oli kuin nuijalla lyöty ; tämä on paikalle tyypillistä, sillä sijainniltaan + hinta/laatu-suhteeltaan Kin sushi on ylivoimainen.

Nyt kuitenkin on todettava, että jotain on muuttunut. Riisi + muut tykötarpeet vaikuttivat hivenen "seisseltä". Esiin nousi ajatus siitä, että murkinaa oltiin tehty liian suuri määrä sivuun, jotta kaikki nälkäiset saataisiin varmasti säädyllisessä ajassa ruokittua.

Sushi oli kuitenkin peruslaadultaan niin hyvää ettei sen laadusta kehtaa sen suuremmin rutista ; kun lisäksi huomioidaan se fakta että tästäkin ateriasta köyhdyin lähinnä nimellisesti jäi lounaasta kaikesta huolimatta hyvä mieli.

Paikka trajoilee säännöllisen epäsäännöllisesti uusia, erilaisia yhdistelmiä. Itseäni moinen ei erityisemmin miellytä, mutta rohkeudesta on pakko hattua nostaa!

Palvelu tehokasta + ystävällistä. Omistaja vaikuttaa aidosti kiinnostuneelta asiakkaiden viihtyvyydestä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.02.2017
Rating: 0

Erityisen kiva ja avulias kohtelu vaunujen ja vauvojen kanssa kävijöille lounasaikaan, vaikka olikin täyttä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 19.05.2016 View previous reviews (2)
Rating: -2

Misokeitto ja sushit olivat oikein hyviä! Ystäväni yritti tilata vegelajitelmaa, koska on raskaana. tarjoilija tarjoutui kuitenkin muokkaamaan hänelle kypsästä kalasta koostuvan lajitelman, joka oli vähintään yhtä ihana kuin meidän muiden. Raaka-ainnet olivat raikkaita ja riisi mehukasta. Vain nori oli ehtinyt jo melko sitkeäksi.

Jälkiruuaksi söimme retrofiiliksissä friteeratut banaanit. Ne olivat jääneet aika raaoiksi ja taikinassa maistui joku sivumaku. Tuntui, että frittiöljy olisi pitänyt vaihtaa.

Tunnelma oli ihan mukava. Sisustus aika kolkko ja ravintolassa oli myös todella kylmä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 26.03.2016
Rating: 1

Ystävällinen palvelu, aina kivoja uusia makuja ja sushista tuoreita!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.12.2015
Rating: -1

Loistava asiakaspalvelu, sushia sai ostaa buffetista mukaan ja paljon erilaisia ja hyviä makuja! :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 22.11.2015
Rating: 2

Tuore ja monipuolinen buffet-valikoima ja herkullinen. Palvelu hyvää!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 22.07.2015
Rating: 2

Viikonlopun buffet aivan loistava, runsaasti erilaisia susheja ja aivan uusia makuja. Omistaja ja henkilökunta aina ystävällisiä. Hienoa kun asiakkaan lähdettyä pöydät siivotaan ja pyyhitään heti uusille asiakkaille. Ravintolassa on aina todella siistiä ja puhtaat pöydät. Tunnelma on rauhallinen, hiljainen musiikki, hyväntuulinen ja hyvänruuan tuoksuinen ilmapiiri luo hyvänruokailumielen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 21.07.2015
Rating: 2

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Helsingintie 13, 00440 Järvenpää - Route
045 8068893
http://www.facebook.com/RestaurantKinSushi

Options