Latest reviews: Järvenpää

-honkaukko-
1 review

Zapata kuuluu on ehdottomasti Järvenpään noteerattavimpiin ruoka- ja yöelämäravintoloihin.

Palvelu ja tunnelma:
Ruokailemaan saapuvat asiakkaat voivat odottaa saavansa palvelua sitä pyydettäessä mutta muuten henkilökunta antaa asiakkaidensa ruokailla rauhassa ilman jatkuvaa ympärillä hääräämistä. Aktiivisempaa palvelua vaativat asiakkaat saattavat jäädä kaipaamaan enemmän mutta itselle Zapatan tyyli palvella asiakkaitaan on juuri se oikea. Ravintolatyöntekijöiden vaihtuvuus on todella vähäistä joten ravintolassa toistuvasti käyvät asiakkaat tunnistetaan ja tunnelma ravintolassa alkaa käymään kotoisaksi.
Iltaelämän suosio näkyy tiloissa ja Zapatan viehättävyys niille jotka sitä arvostavat on nimenomaan sen rosoisuus joka tosin toisinaan kun asiakaskuntaa on paljon saattaa mennä siivottomuuden puolelle. Pöydät on kuitenkin aina hyvin pidettyjä ja jos asiakas keskittyy vaikkapa seuralaisensa ei tämäkään ole ongelma.

Ruoka:
Tunnettu nimenomaan kana-annoksistaan. Annosten koko on vuosien mittaan hieman pienentynyt mutta nälkäisenä en ole ravintolasta koskaan poistunut. Ruokalista on monipuolinen ja jokaiseen nälkään löytyy sopiva annos. Henkilökunta tuntee annokset joten apua oikean annoksen valintaan saa tarvittaessa.

Yöelämä:
Öiseen aikaa asiakaskunta on keski-iältään 30-40 välimaastossa mutta nuorempaakin väkeä on alkanut löytää paikalle.
Klubina Zapata palvelee asiakkaitaan välttävästi. Tanssilattia on pieni mutta sinne mahtuu kyllä. Musiikki on tavallisesti iskelmähenkistä ja valikoima suppea eikä lainkaan ajan hermolla.
Baaritiskillä jonottamiseen menee suurin osa illasta jos haluaa nauttia enemmän, kuin kaksi annosta. Ravintola tyhjenee puoli kolme joten innokkaimmat saavat kiiruhtaa muille klubeille hyvissä ajoin ennen tätä jos haluavat jatkaa iltaa pidempään ja aikovat mahtua sisään.

Yhteenveto:
Ruokaravintolana ehdottomasti kaupungin parhaita jos kaipaat hyvää ruokaa ja rauhaa (vähemmän aktiivista asiakaspalvelua) Itse suosittelen kokeilemaan kana-annoksia.

Klubina ok vaihtoehto mutta parempia löytyy Järvenpäästä useita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 17.02.2018
Rating: 0
barbarossa
39 reviews

Olis Jyrki Sukulalle käyttöä tässä ravintolassa. . Olen asioinut tässä ravintolassa noin 2 vuotta sitten, jolloin silloinen annos jätti kylmäksi. Suuntasin tänne jälleen muun seurueen mukana nyt 2018. Valitettavasti samat ongelmat vaivaavat edelleen. Ravintola on ilmeisesti jämähtänyt jonnekkin 90-luvulle niin sisustuksen, kuin muidenkin puitteiden osalta. Tarjoilija huomioi meidät hyvin, pöytään ei kuitenkaan ohjattu. Ruokaa odotettiin lähes tunnin verran, siltä osin ala-arvoinen suoritus. Viivästystä ei pahoiteltu millään tavalla. Itse valitsin listalta Zapa-burgerin, joka oli kokonaisuutena melko laiha esitys annos olis hintaansa nähden kyllä hävettävän pieni. Ranskalaiset uppopaistetut pakaste ranskalaiset. Burgerissa ei mitään itse tehtyä. Lisähuomiona miesten WC-tilat eivät ole ruokaravintolaan sopivat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 12.02.2018
Rating: 0
barbarossa
39 reviews

Päivitetty arvostelu. Ravintolan taso on valitettavasti laskenut tuntuvasti. Varsinkin sushit tuntuvat olevan nykyisin kumisia ja suhteellisen mauttomia muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Yleinen mauttomuus vaivaa myös aasialaista osiota. Palvelu on edelleen ystävällistä ja mutkatonta. Ravintola on lähes aina lounasaikaan tupaten täynnä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 12.02.2018
Rating: 0
TheObserver
1 review

Kävimme 9 hengen porukalla josta 3 alaikäistä. Söimme 400g T-luupihviä, Halloumi-Kananrintaa, Broilerin rintafilettä, Hampurilainen ja lasten ateria oli kaikki herkullisen näköisiä ja kauniisti aseteltuja. Oma T-luupihvini palautti uskoni että vielä ravintolasta saa kunnon pihviä. Tykötarpeet eli lohkoperunat ja juuressalsa oli myös maukasta, sopi pihvin kanssa, mutta ennenkaikkea ruoan pää-raaka-aine oli pihvi. Annoskoko oli hyvä, nälkä meni mutta ei taju.

Palvelu oli ystävällistä. Lasten menu oli unohtunut pöydästä mutta sen sai kysymällä. Vettä oli pyödässä sopiva määrä, ei tarvinnut kysyä lisää.

Muiden ruokia en nyt mennyt maistelemaan mutta tyytyväistä hyminää kuului jokaisen suusta. Aina niin rehelliset lapset ja teinit vaikuttivat myös tyytyväisiltä.

Pientä miinusta tulee pihvin pienehköstä sitkeydestä. Ei ollut murein mahdollinen, mutta ko seikka ei pilaa mielestäni erinomaista lopputulosta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.10.2017
Rating: 0
wheanz
5 reviews

Erittäin positiivinen yllätys. Annokset isoja ja ruoka hyvää. Saatavilla myös vegaanisia annoksia, mikä erittäin harvinaista vastaavissa paikoissa, vöner oli erittäin hyvä. Kaikki pizzat saatavissa gluteenittomalla pohjalla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 24.10.2017
Rating: -1
Mulqvist
36 reviews

JärvenpäästäKin saa sushiaKin. Keskeinen sijainti ja tiivis tunnelma. Lounasajan loppupuoli, väkeä riittää. Välillä joku tarjoiluastioista tyhjenee, mutta sen täytössä ei nuukailla. Kaikkea löytyy, mitä pitääkin. Mutta saako tänne tunnelmavalaistuksen? Vaikea muuten kuvitella romanttiseksi illallispaikaksi.

Järvenpääläiset ovat syystäkin ylpeitä sushipaikastaan. Jäkestä ei tarvitse lähteä kelpo sushille Hesaan. Mutta pakko sanoa, että Hesasta ei ole tarpeen tehdä sushivaellusmatkaa Jäkeen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.10.2017
Rating: 2
Calu
5 reviews

Erittäin herkulliset kasvisruoat, suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 06.09.2017
Rating: 0