kameljontti

62 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (61)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Valitettavasti on todettava, että näin huonossa ravintolassa en ole käynyt aikoihin. Palvelu oli äärimmäisen hidasta ja osaamatonta, henkilökuntaa oli varmastikin liian vähän. Esim. viineistä ei tiedetty mitään, ei tosin siinä viinilistassa ollut paljon tietämistäkään.

Kanaburgereiden kanafileet oli paistettu syömäkelvottomiksi. Ranskalaiset olivat kovia ja mauttomia. Muut burgerit ja ylikypsä possu olivat kuulemma ihan ok.

Jälkiruokana kokeilimme pannacottaa, johon oli lipsahtanut muutama liivate liikaa. Maku oli esanssinen ja koostumus rakeinen. Mutakakku ja jäätelö olivat ihan hyviä, mutteivat varmasti keittiön itse tekemiä.

Saimme vähän hyvitystä, mutta myös tympeitä katseita. Vaikea ymmärtää, miksi kukaan haluaa pitää ravintolaa, jos ruuanlaitto ei kiinnosta yhtään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 01.10.2016
Rating: 3

Restaurant: Kin Sushi japanese sushi

Misokeitto ja sushit olivat oikein hyviä! Ystäväni yritti tilata vegelajitelmaa, koska on raskaana. tarjoilija tarjoutui kuitenkin muokkaamaan hänelle kypsästä kalasta koostuvan lajitelman, joka oli vähintään yhtä ihana kuin meidän muiden. Raaka-ainnet olivat raikkaita ja riisi mehukasta. Vain nori oli ehtinyt jo melko sitkeäksi.

Jälkiruuaksi söimme retrofiiliksissä friteeratut banaanit. Ne olivat jääneet aika raaoiksi ja taikinassa maistui joku sivumaku. Tuntui, että frittiöljy olisi pitänyt vaihtaa.

Tunnelma oli ihan mukava. Sisustus aika kolkko ja ravintolassa oli myös todella kylmä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 26.03.2016
Rating: 1

Restaurant: Virgin Oil Co. italian-american

Menimme työporukalla teatteri-illan jälkeen istumaan iltaa Virginiin. Virginin hyvät pizzat olivat entisellään ja niitä kehui moni, mutta...

Muut ruuat olivat lähes syömäkelvottomia. Kukaan tuskin haluaa syödä kylmää etanapannua. Rapukeitto oli myös kylmää ja maistui valmiskeitolta.

Palvelu oli varsin konemaista. Ei varsinaisesti huonoa mutta ei mitenkään yksilöllistä tai ystävällistäkään. Minkäänlaista lisämyyntiä ei harjoitettu, edes jälkiruokia ei tarjottu, vaikka meitä oli liikkeellä lähes 20 hengen seurue.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.03.2016
Rating: 0

Restaurant: Tapas Barcelona Helsinki tapas

Kiva tunnelma ja sisustus ja ystävällinen palvelu. Sangria oli edullista mutta ei tainnut olla rakkaudella tehtyä, jotenkin valju maku.

Oliiveja tuli pöytään jättimäärä. Ne olivat hyviä, mutteivät ihmeellisiä. Muut tapakset puolestaan olivat suhteessa paljon pienempiä. Mauissa ei mitään vikaa, mutta ei myöskään erityistä kehuttavaa.

Suosittelen ennemmin rauhalliseen viinilasin ääressä istuskeluun kuin varsinaiseen ruokailuun.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.03.2016
Rating: 0

Restaurant: Kaski bistro & baari

Olimme syömässä sunnuntaina. Ravintola oli melko tyhjä ja saimme hyvää palvelua. Söin maukkaasti marinoidun lohen, jonka kaverina oli tuoreita, joskin hiukan mauttomia kasviksia. Seuralaisen burgeri oli mehukas ja maistuva perusburgeri.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 26.03.2016
Rating: 0

Restaurant: Chengdu

Olipas erilaista! Dumplingit olivat loppuneet, joten otimme kevätkääryleitä. Ne eivät tainneet olla itsetehtyjä, mutta kastike oli hyvää. Pääruuaksi söimme Nytin suosittelemaa kanaa kung po. Se oli hyvää, ja todella kaukana kaikista aiemmista kokemuksista. Pekingin ankka tarjottiin oikeaoppisesti lettujen kanssa. Liha oli hyvää, mutta kastike jäi vähän vaisuksi.

Palvelu oli sekavaa, ruokia tuli pöytään ripotellen eikä juomista osattu kertoa mitään. Kun olisi me tilanneet jäätelöä jälkkäriksi, tarjoilija sanoi ettei sinä päivänä ollut jälkkäriä ollenkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 02.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Krog Madame

Tapakset olivat vähän vaisuja, liekö syynä tapaslajitelmatarjous. Sienipitsat olivat erinomaiset. Tattia oli juuri sopivasti, pohja oli rapea ja tomaattikastike maukas. Jälkiruuaksi saimme upeat drinkit, jotka olivat kuin nestemmäiset sitruuna-marenkipiiraat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 02.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Singapore Hot Wok fast chinese

Nuudeleissa oli reilusti isoja katkarapuja ja herkullinen käristetty maku. Pöydässä olleet kastikkeet antoivat raikkautta ja lisäpotkua. Olisin kaivannut annokseen muutakin vihreää kuin kevätsipulisilpun. Palvelu oli meidän kohdallamme tavallisen ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 04.06.2015
Rating: 1

Restaurant: Copas y Tapas restaurant

Paikassa ei tosiaan ole listaa, vaan vaihtoehtoina tapaslajitelma tai menu. Otimme menut koko pöytäseurueelle.

Alkupalatapakset olivat herkulliset. Niitä olisi halunnut syödä enemmänkin. Kylmässä keitossa maistui ihanasti manteli ja ilmakuivattu kinkku lisukkeineen vei kielen mennessään. Jäin kuitenkin miettimään, missä menee tapaksen raja, kun raaka-aineet ja siten mautkin olivat suomalaisia tai lähellä sitä.

Pääruokana osa söi siikaa ja osa possua. Possut sulivat suussa, mutta annokset olivat kuulemma liian tuhdit. Jotain keveyttä olisi kaivattu. Siika puolestaan oli kevyt ja pienehkö annos. Sekin oli loistavasti valmistettu. Erityisen kiva oli, että mukana oli raparperia, jota en ennen ollut syönyt suolaisessa ruuassa.

Jälkiruokana oli taasen upea semi freddo, joka maistui hunajalta olematta kuitenkaan liian makea.

Meitä palveli ystävällinen ja iloinen tarjoilijs. Ilta sujui mukavasti ja poistuimme todella tyytyväisinä. Ensi kerralla kokeilen pelkkiä Suomi-tapaksia. :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 19.07.2015
Rating: 2

Restaurant: Ahorita

Plato Mixtossa oli neljä erilaista tacoa. Muuten kaikki oli oikein hyvää, mutta punajuuri-kvinoa oli pliisun makuista eikä mielestäni sopinut meksikolaiseen ruokaan kovin hyvin. Annos oli myös aika pieni. Kastikkeita oli vähänlaisesti.

Saimme ystävällistä palvelua. Paikassa ei toiminut Visa Electron, joten jouduimme säätämään maksujen kanssa. Tähän ja täytteiden vaihtamiseen possusta kanaan suhtauduttiin kärsivällisesti. Itse tehdyt limsat olivat kiva lisä, mutta melonilimsassa olisi voinut olla enemmän makua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 19.07.2015
Rating: 0


Images


Followers

Following (2)


Lists

Bookmarks


Favorites