Küche geöffnet

Tapas Barcelona Helsinki

Note 2.9 / 5

Bewertungen (87)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Nahistunutta salaattia, haaleaa keittoa. Tämä oli ensimmäinen käyntini ravintolassa ja täytyy sanoa, että käynnistä jäi ketjuravintolamainen maku suuhun.

Salaattibuffet oli aika niukka ja vihreä salaatti oli pahasti nahistunutta. Ei pitäisi tehdä salaattia koko päivää varten, kun se ei kerran kestä lämpimässä.

Keitto oli haaleaa ja aivan liian suolaista, kuten myös leipä. Keiton olisi pitänyt olla boullabaissea eli ranskalaista kalakeittoa mutta keitossa ei ollut kalaa, tomaattia eikä sahramia.

Plussaa melko viihtyisästä sisustuksesta, rauhallisuudesta sekä kohdalleen osuneesta valkoviinisuosituksesta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.07.2017
Note 0

Kiva tunnelma ja sisustus ja ystävällinen palvelu. Sangria oli edullista mutta ei tainnut olla rakkaudella tehtyä, jotenkin valju maku.

Oliiveja tuli pöytään jättimäärä. Ne olivat hyviä, mutteivät ihmeellisiä. Muut tapakset puolestaan olivat suhteessa paljon pienempiä. Mauissa ei mitään vikaa, mutta ei myöskään erityistä kehuttavaa.

Suosittelen ennemmin rauhalliseen viinilasin ääressä istuskeluun kuin varsinaiseen ruokailuun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.03.2016
Note 0

Lounasbuffetin salaattipöytä oli runsas ja sisälsi useita vaihtoehtoja. Muutama maukas lämmin vaihtoehto, harmiksi niitä ei näe muualta kuin etuoven vieressä olevasta liitutaulusta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 15.03.2016
Note 0

Ketjupaikka, mutta viihtyisä ja rauhallinen tunnelma. Hyviä tarjouksia S-etukortilla. Tapakset OK, parempiakin saa Helsingistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.02.2016
Note 0

Ketjuuntumisesta huolimatta ruoka oli hyvää, kohtuullisen hintaista. Ilmapiiri kiva ja ystävällinen tarjoilu. Yllätti positiivisesti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.02.2016
Note 0

Ennen niin viihtyisä ja kodikas tapas-paikka oli muuntunut ketterästi sieluttomaksi s-ketjuravintolaksi. Espanjalaistyylinen nopea tilaus vitriinistä oli muuttunut pöytiin tarjoiluksi ja joidenkin tapasten hinta oli 8 eur per tapas!

Paikka ei tuntunut viihtyisältä, eikä meidän tehnyt mitään mieli listalta, joten vaihdoimme ravintolaa. Ei siis kokemusta ruoan laadusta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.01.2016
Note -2

Loistava lounas. . Laadukkaita raaka-aineita ja hieno esillelaitto. Suosittelen, vaikka ketjupaikka onkin

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 01.08.2015
Note 0

Kävin ravintolassa huhtikuun lopussa. Vanhan omistajan aikaan. Ruoka oli hyvää , suorastaan taivaallista. Palvelu erinomaista. Mutta nyt ravintola on siirtynyt HOK ketjuun ja kyllä huomasi. Viinipullo avattiin jossakin baarin takana ja sitä ei annettu maistaa. Ruoka oli kylmää ja tavanomaista mättöä. Jättikatkat oli muuttunut tavallisiksi katkoiksi ( paitsi listalla). Tarjoilija raukka yritti parhaansa. Ei auttanut . Jälleen kerran vanhalla kauppakujalla on kaksi asiakasta vähemmän.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.07.2015
Note 0

Paikkahan on täysin uudistunut remontin myötä! Ja mielestäni nimenomaan vain hyvään suuntaan! Ulkoasu rennon tyylikäs (erityismaininta myös wc:tiloista!) ja ruoan laatu&maut ylittivät odotukseni. "Tapas"vitriini ja sen mössöt ovat menneen talven lumia ja tilalle löytyy laadukkaista raaka-aineista rakennettuja, kauniin näköisiä annoksia! Viinilista suht suppea, mutta laatu korvaa määrän! Tarjolla olisi ollut myös espanjalaisia käsityöoluita, niitä sitten seuraavalla kertaa..
Kävin eilen (tiistai-ilta) ystäväni kanssa ja tupa oli melkein koko vierailumme ajan täynnä, mutta tarjoilijaneiti jaksoi hymyillä ja suositella tuotteita (vaikka selkeästi oli erittäin kiireinen). Oh! Erittäin positiivinen yllätys minulle, kuinka paikka on kohottanut tasoaan! ...vaikuttaa myös vähän siltä, että pöytävaraus kannattaa tehdä seuraavalla kertaa etukäteen. :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 27.05.2015
Note 0

Ruoka täysin muuttunut. . mutta hyvään suuntaan. ei enää salaattijuustokuutiota laarista taikka koko päivän seissyttä safkaa.. muutenkin nuorekas ja rento paikka.. suosittele ihmisille jolla ei ole kiire ja haluavat nauttia rauhassa..:)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.05.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (6)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (6)


Standort

Mikonkatu 2 (sisäpiha), 00100 Helsinki - Route
0107664690
http://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/tapas-barcelona#browsing

Options