Closed now

Wanhan Paronin Kellari

Rating 3.4 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (28)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Uuden listan elokuu 2016 laatu loistava, pippuripihvi turussa parhaimpia - pippurireunus reilulla kädellä pyöritelty. Pihvien koko 180 gr on kaupungin suurimpia - hinta silti pienempiä. Ainut sääli on että ravintoal on hieman syrjässä , vain muutama kortteli keskustasta. Ehdoton helmi - moitetta ei löydy myöskään henkilökunnasta tuolla käyntikerralla. testataan listaa vielä toisenkin kerran.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 18.08.2016
Rating: 0

Tässä paikassa on viime aikoina tehty monia ruokalistan ja keittiön vaihdoksia, kokemukseni paikan ruuasta vuosi sitten oli eri kuin mitä puoli vuotta sitten joka taasen oli erilainen kuin minkälainen paikka oli viikko sitten. Yleinen suuntaus on ollut parempaan päin.

Annokset ovat muutteet laadukkaammiksi ja pikkuisen kalliimmiksi, ruokaa myös ollut enemmän, viinit kohtuu hintaisia.

Palvelussa ei ole moitittava, ja ruoka on aina ollut hyvää. Pihvi oli juuri täydellisen puoliraaka, todella harvinaista suomessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 11.09.2015
Rating: 0

Useitakin kertoja tullut vuoden sisään käytyä ja olen ollut tyytyväinen 10€ lounaaseen , johon on sisältynyt alkukeitto ja vaihtoehto kahdesta lämpimästä annoksesta. Nyt työkaverin mukaan alkukeitto on lounaasta poistettu ja lounaslistaa tutkaillessani myös "parempi" annosvaihtoehto on kokenut 2,5€:n hinnankorotuksen. En tiedä haluaako ravintola vähentää tietoisesti asiakasmäärää, mutta tuskin ruuan taso 2,5€:lla on noussut toisessa lounasvaihtoehdossa. Kun muutaman korttelin sisään löytyy myös vaihtoehtoja joissa edelleen usea itsetehty maukas vaihtoehto edullisemmin niin taitaa jäädä lounasreissut jatkossa väliin. Harmin paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 10.08.2015
Rating: 0

Great steaks, interesting Finnish beers. Four of us, we ordered different dishes, and all were excellent. Desserts were good too.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 15.06.2015
Rating: 1

3 kertaa lounaassa. 1. kerta heikko, 2. kerta heikko, 3. kerta ala-arvoinen. Jotakin katkarapujuttua, josta löytyi peräti 3 katkarapua. Ketsuppia löydän kotoakin, sitä kyllä riitti. En mene enää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.03.2015
Rating: 0

Olen käynyt täällä muutaman kerran ja jokainen kokemus ollut kokonaisuudessaan hyvä. Hyviä viinejä ja hyvään hintaan! Joskin ruoat ovat hitusen ylihinnoiteltuja. Tarjoilijoilta toivoisin hieman lisää ammattitaitoa, vesi ja viinit olisi hyvä kaataa laseihin eikä vain tuoda pöytään. Ja jos pöytä on katettu valmiiksi neljälle mutta syöjiä on vain kaksi, niin kaksi ylimääräistä katetta voisi korjata pois. Ruoka on maukasta mutta turhat lisät koristeena, esim. yrttiöljy, voi jättää pois. Takaosan loossit ovat mukavan rauhallisia mutta valoa on liikaa, sitä vähentämällä tulee huomattavasti tunnelmallisempaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.02.2015
Rating: 0

14 hengen porukassa kaikilla mainiot pääruoat, mahut ja ulkonäkpö kohdallaan. Jälkkäreissä oli suurin osa herkullista muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Miljöö kiva ja kellarimainen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 08.12.2014
Rating: 2

Paikka, sen sisustuksen ja sijainnin (kellari) perusteella vaikuttaa keskieurooppalaistyyliseltä krouvilta. Ruokalista sen sijaan viittaa pikemminkin finediningiin. Ruoat olivat kalliinpuoleiset ja annokset mitättömät. Tilaamissamme annoksissa pyrettä oli ruokalusikallinen ja vihanneksia kuusi kappaletta eli niin vähän, että ne pystyi helposti laskemaan. Maku oli onneksi ihan ok. En ikinä suosittele, enkä toista kertaa mene ko. ravintolaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 06.11.2014
Rating: -1

Erinomainen lounas 10e hintaan: salaattipöytä, sienikeitto pöytiintarjoiltuna ja paahdettua lohta sekä kahvi. Keitto ja lohi oikein hyvin valmistettuina ja herkullisia. Tarjoilijoiden ammattitaito ja palveluhalukkuus hieman hakusessa mutta hyvä ruoka ja rauhallinen mielenkiintoinen miljöö loivat todella mukavan lounashetken!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.10.2014
Rating: 1

Tarjoilijan ammattitaito eli kuullun ymmärtäminen. Useaan kertaan ennen alkuruoan ja pääruoan tilaamista kerroimme tarjoilijalle,että yhdellä ruokailijalle on maitoallergia - siis hänelle ei mitään maitotuotteita. Minulle itselleni kaikki laktoosittomina. vielä erikoisesti pyysimme mainitsemaan kokille ettei saa paistaa voissa. Odotellessamme ruokia toi tarjoilija meille keittiön tervehdyksen pienen keiton . Huomasin viimehetkellä kysyä ettei vain sisältänyt maitoa - ei sanoi tarjoilija siinä on kermaa.. Ammattitaidoton tarjoilija - ... Vaarallista leikkiä . Ei pienintäkään anteeksipyyntöä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 12.10.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Yliopistonkatu 37, 20100 Turku - Route
0440225442
http://www.wanhanparoninkellari.fi

Options