Mikko92

3 reviews

Rauhallinen ja maukas

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Pizzeria Casa Bianca

Muutin juuri Kajaaniin ja halusin nähdä tarjolla olevia ravintoloita siskoni kanssa. Casa Bianca on rantakadun kulmassa oleva erittäin tunnelmallinen Pizzeria. Sisustus, tunnelma ja palvelu olivat kaikki loistavia.

Pizzat valmistettiin nopeasti ja olivat oikein maukkaita. Saatiin uunista tulleina mukaan ja salaattiakin sai ottaa kulhoon vapaasti.

Ainoat miinuspisteet tulevat kotiinkuljetuksen puuttumisesta ja heiltä ei saa gluteenitonta pizzaa.

Suosittelen ehdottomasti varsinkin treffi kohteeksi :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 08.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Golden Dragon

Kävimme siskoni kanssa hakemassa moottoripyörällä ruokaa mukaan. Ravintola oli hiljainen arki iltapäivänä ja meitä palveltiin samantien ja oikein hyvin. Ruuan hinnasta saa pois vaihtelevan määrin, mikäli ottaa mukaan ja dragonissa on paljon vaihtoehtoja myös lounasta tai päivän erikoista etsivälle. Myös Buffet löytyy.

Ruoka tuli hyvin pakattuna ja kuumana eikä läikkynyt ollenkaan kun pidin kassia kädessäni ajaessani.

Alkukeitto (Peking keitto) oli turhan mautonta eikä heillä myöskään ole äyriäiskeittoa. Kuitenkin itse ruoka oli oikein hyvää ja sitä oli runsaasti. Peking Ankka oli oikein maukasta, muutama kuiva pala mutta kuitenkin oikein hyvää. Siskoni otti Härkää Shuang Dong ja kehui myös ruokaansa.

Erityismaininta myös heidän sivuillaan löytyvästä raaka-aine oppaasta mikä on allergikkojen mieleen :)

Suosittelen käymään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 08.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Pizzarium

Olen käynyt parin kanta-asiakas Kupongin verran syömässä täällä enkä ole kertaakaan pettynyt. Palvelu on todella ystävällistä ja pirteää, aina tervehditään hymysuin :)

Ruuan hinta on loistava ja ateria kokoja löytyy joka lompakolle. Mikäli paikalla olisi oma ravintola eikä koloa kultatalossa olisi se varmasti paras pizzeria Turussa.

Ruoka on suussasulavaa italialaista pizzaa ja alkupalojakin on reilusti. Ruuan saa heti mikäli ottaa paloja ja maku on taivaallinen jopa kaltaiseni liha addikti joutui olemaan nöyränä kasvis ruuan maun edessä! Pizzoja on upeita erilaisia vaihtoehtoja ja paikan margherita näyttää tylsältä jos katsoo aineksia, mutta on ehdottomasti yksi pakollisista kokemuksista elämässä. Mozzarella on tavaallisen hyvää ja treffimenukin löytyy (sisältää pizzat juomat ja suloisen jälkiruuan).

Suosittelen ehdottomasti kaikille ja mainostan aina paikkaa tutuilleni :) tätä parempaa ei yksinkertaisesti ole. En vaihtaisi mihinkään vaikka kokeilenkin kaikenlaisia jatkuvasti. Tänne palaan aina oli sitten juhla tai kaipaan lohturuokaa tai ihan vain siksi että saisin loistavaa palvelua.

Vaikka olemme suomalaisina tottuneet runsaisiin täytteisiin Pizzarium todistaa että vähälläkin voi tulla loistavaa ruokaa! Ja on varmaan vielä terveellisempääkin aineksiensa ansiosta!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.12.2013
Rating: 2


Images


Followers