Closed now

Ravintola Komppeli

Note 4.7 / 5

Bewertungen (29)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Komppelin lounas on aina herkullinen! Itse en pidä alkukeitosta joka on muutamana kertana peräkkäin sattunut olemaan erittäin kitkerä ja suolainen paprikakeitto. Mahtaako alkukeitoissa olla vaihtelua...? Tällä lounastan jatkossakin, kunhan muistaisin mainita keitosta.... :P

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 18.02.2016
Note 0

Komppelin pihvit ovat legendaarisia ja muut vaihtoehdot aina myöskin loistavia spessuruokia, tunnelma kiva ja alkukeitto herkkua.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 18.01.2016
Note 0

Mukavan rento tunnelma. Salihenkilökunta hyväntuulisia ja raikkaita. Lounaslihapullat oli laadukkaita ja hyvin maustettuja, kastike oli hyvää. Ei mitään einestä siis. Lounasannokseksi sopivan kokoinen, itselle meinas olla jopa vähän liian iso (mies 90 kg). Suosittelen ehdottomasti ainakin kokeilemaan!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 05.08.2015
Note 0

Alkuperäinen omistaja, legendan mukaan, oli niin intohimoinen pihvien (lue: leikkeiden) paistaja, että halusi tehdä siitä itselleen ammatin. Ruoka ja annokset olivatkin ronskia ja riittävää, ja asiakaskuntaa tuli kauempaakin syömään itsensä kylläisiksi. Samalla paikalle syntyi maine joka ei pala tulessakaan enää.

Uudet omistajat halusivat uudistaa paikaa ja listamuutokset (vaikka hyvää ruokaa olivatkin) eivät oikein istuneet vakiintuneeseen asiakaskuntaan tai paikan maineeseen. Nyttenmin on saavutettu kompromissi jossa (ravintolan omia verkkosivuja lainaten) "Ruokalistalta löytyvät tietysti klassikkoleikkeet , jotka valmistetaan vuodesta 1983 vuodesta asti toimineen ravintolan perinteitä kunnioittaen" ja samalla tarjolla on myös muuta. Lista on perinteisesti melko suppea (ennen n. 7 vaihtoehtos, joista osa oli käytännössä samaa leikettä eri kastikkeella tms. - nyt 3 - 5 vaihtoehtoa) mutta lounasruokailuun mielestäni aivan riittävä.

Kaikki varmaakin tietävät mitä perinteinen Komppeliruoka on. Annoskoot joista rekamieskin tulee kylläiseksi, suuria leikkeitä ja varmasti riittävä määrä lisukeperunaa. Mukaan kuuluu (nyt ilmeisesti enää vain useimpiin annoksiin) pieni alkukeitto ja kaalisalaatti.

Uusi tarjonta on tuonut listalle kiitettävän usein kalaa, pastaa jossain muodossa ja salaattivaihtoehdon, joskaa listan laajuudesta johtuen ei joka päivä kaikenlaisia vaihtoehtoja ole tarjolla. Uudessa omistuksessa annosten asetteillepano on saanut huomattavan kasvojenkohotuksen, myös perinteiset leikkeet - joskaan en usko, että annosten visuaalisesta puolesta olisi kukaan koskaan valittanut. Mutta nyt voi huomata, että tähänkin puoleen on laitettu ajatusta.

Uudesta tarjonnasta ehdottoman maininnan arvoiseksi koen erilaiset caesar salaatit, koska näihin yleensä petyn monissa ravintoloissa. Yhtään hutia ei ole tullut ja erinomaisiksi olen syömäni annokset kokenut.

Ravintolan uudistettu ulkoasu on pelkistetty ja valoisampi kuin aikaisempi, tosin mielestäni vanhat "tunkkaiset loosit" olivat kyllä mukavempia istua kuin nykyiset jakkarat.

Tosiaan, koska annokset tuodaan pöytään, tarjoilukin on tärkeä osa kokonaisuutta, mutta se on aina toiminut niin jouhevasti, että koko asia meinasi tästä arviosta unohtua. Pöydät myös siivotaan säntillisen nopeasti (et tosiaan joudu korjaamaan omia asitoitasi täällä) ja uudet asiakkaat pääsevät pöytään ilman turhia viimeitä.

Se, että ravintolassa on ruuhkaa ja että joskus voi joutua odottamaan vapautuvaa pöytää kertoo mielestäni vain sen, että konsepti ja kokonaisuus toimii.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 09.02.2015
Note 2

Ehdottomasti Turun laadukkaimpia lounasravintoloita. Lounasravintolan kaikki perus elementit ovat kunnossa ja paikassa on tavallista parempi hinta/laatusuhde.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 30.12.2014
Note 0

Otin mukaan kaksi annosta - toinen pihvi sienikastikkeella? Tosin sieniä ei siinä ollut.
Annosrasiassa koloja ja kolossa muusi, kukkakaali - pihvi oli päällä ja vaikea syödä. Puhumattakaan siitä sotkusta mitä kastike aiheutti muovikassin sisälle. Pettynyt.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.12.2014
Note -2

Aivan loistava paikka. Ruoka on korkeatasoista (tästä maksaisi mukisematta a la cartena ilta-aikaan tuplahinnan), ja palvelu loistavaa. Ainoana miinuksena pitää mainita punahiuksinen ja sinisilmäinen tarjoilijatar, joka välillä vie huomion kokonaan edessä olevasta annoksesta :)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 19.09.2014
Note 1

Mahtava leikkeet, suuret annokset isompaankin nälkään. Alkukeitto todella hyvää ja maistuvaa. Henkilökunta ystävällistä ja rentoa, hyvä tunnelma.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 980€ Hinzugefügt: 21.03.2014
Note 1

Ruoka oli kyllä maukasta, mutta riittävästi sitä ei ollut. Täydellä lounashinnalla pitäisi saada kunnon lounasannos, johon kuuluu sekä saalaatti että perunat. Lounaan jälkeen piti mennä vielä kahvilaan syömään täytetty patonki, kun nälkä jäi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 11.02.2014
Note 1

Ensi kertaa entisessa "baarissa" syömässä. Hieno kokemus, mutkaton, nopea palvelu, kotoinen tunnelma. Ruoka hinta /laatusuhteeltaan optimaalinen.. Alkusoppa taivaallinen.. Wienerschnitzel hyvä. Tulee olemaan Turun käyneilläni kantapaikka lounasaikaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 08.02.2014
Note 1

Community

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Puistokatu 3, 20100 Turku - Route
(02) 251 6841
http://www.ravintolakomppeli.com/

Options