Teija

69 Bewertungen

Hyvistä raaka-ainesta tehty maistuva kokonaisuus, ystävällinen palvelu ja viihtyisä miljöö. Persoonallinen ja itse tehdyn tuntu plussaa.

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (68)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Nick´s Food Design

Tämä paikka oli vuosi sitten vakipaikka mutta valitettavasti taso on laskenut ja ruoan laatu sekä maku on alentunut. :/ Miljöö kiva ja valoisa. Lapsen kanssakin helppo käydä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.12.2014
Note 2

14 hengen porukassa kaikilla mainiot pääruoat, mahut ja ulkonäkpö kohdallaan. Jälkkäreissä oli suurin osa herkullista muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Miljöö kiva ja kellarimainen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 08.12.2014
Note 2

Restaurant: Di Trevi

Tämä oli puoli vuotta sitten vakilounaspaikka ja maut sekä raaka-aineet kohdallaan. Nyt 3 viimeistä lounaskertaa mautonta ja mitäänsanomatonta ruokaa. Salaattipöytä ollut edelleen hyvä ja raikas. Miljöönä tunnelmallinen ja kiva.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 08.12.2014
Note 0

Lounasvaihtoehtoina aina 2 erilaista pääruokaa ja keittovaihtoehto, joka on edullisempi. Salaattipöytä ja jälkkäri+kahvi sisältyvät hintaan. 2 erilaista lounassalaattia aina vaihtoehtouna myös. Tacosalaatti ainakin ollut hyvä. Ystävällinen palvelu ja pihalla parkkeja. Hauskat vanhat puiset ruokalan tuolit käytössä. Sijaintina Leaf Areenan vieressä hyvä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 08.12.2014
Note 0

Restaurant: Ravintola Kerttu

Täällä listaruoka ollut minulla aina hyvää. Hampurilaiset, pastat ja lihapullat. Maku erinomainen, mehukkuus ja laatu hyvää. Hampurilaisbuffettia en kyllä ottaisi, koska jo ulkonäkö oli huonompi kuin kotona tekemäni. Lounasbuffaa en ole koskaan maistanut. Miljöönä tosi rento ja kiva paikkana.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 08.12.2014
Note 0

Restaurant: Ravintola Kerttu

Söin jallupullat ja annos oli hyvä ja maistuva. Nälkä lähti ja jälkkäriksi vielä jäätelöä. Täällä en kyllä ottaisi koskaan hampparibuffettia, koska siitä meillä aiempi tosi huono kokemus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.11.2012
Note 0

Restaurant: La Caffettiera

Täällä ollut erinomaista italialastyyppistä ruokaa ja puolisen vuotta sitten oli vakilounaspaikkani. Nyt pariin otteeseen valitettavasti tullut hieman mitäänsanomatonta ja mautontakin ruokaa. Alkupalat hyvät ja eurolla saa lounaan yhteydessä ja erikoiskahvit tosi hyviä, jotka myös eurolla lounastaessa. Salaatit tosi isoja! Baristan kahvitietämys plussaa! Toivottavasti iso suosio ei laske ruoan laatua,,,

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 08.12.2014
Note 0

Restaurant: Uusi Baan Thai

Lounasruokana erittäin edullinen ja ihan hyvät maut. Yleensä otan kanaa. Ruoka tulee nopeasti ja sisältää alkukeiton sekä kahvin. Kahvit voisi kyllä käydä juomassa jossain muuallakin mutta hinta sallii senkin ja voi antaa anteeksi noin edullisella hinnalla :) Toisaalta kahvista voisi vaikka maksaa extraakin euron pari jos se olisi juotavaa :p

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 08.12.2014
Note 0

Restaurant: Uusi Baan Thai

Hintalaatusuhde kohdillaan sekä lounaalla että alacartelistalla. Sisustus ja paikkana ihan ok.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 06.01.2012
Note 0

Restaurant: Fontana Café

Pienellä porukalla kiva ja rento paikka. Isolla porukalla vaikeuksia tilauksen kanssa, koska pitää itse tilata kassalta. Jälkkärilistaa kaipailisi mutta pääruoan kanssa olen saanut 3 kertaa jo laadukasta ja hyvää. 12 hengen seurueessamme kaikilla oli erinomaiset ruoat. Ainoastaan oma tarjoilijan kokemukseni niin hataraa, että ruokien tilaaminen tuotti kassalla ongelmia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 08.12.2014
Note 0


Followers