Unknown

Golden Cafe

Rating 4.5 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvin Kotoisanoloinen kahvila, jossa kaikki leivonnaiset tehdään itse. Lounaspöytä runsas ja monipuolinen. Asiakaspalvelu ystävällistä ja rentoa. Suosittelen!! Olin lounaalla kahvillassa ja samaan aikaan oli lapsiperhe äiti ja pari vuotta vanha lapsi. Myyjä palveli erinomaisesti vaikka lapsi heitteli ruokia lattialle ja huusi. Lapsiystävällinen paikka!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 26.11.2014
Rating: 0

Kaverin suosittelemana menin kokeilemaan. Paljon kehuttu salaattipöytä ei houkutellut (ei tuoreimman näköistä salaattia), joten päädyin aina hyvään lohikeittoon. Vaan ei kyllä ollut hyvää. Keitossa oli kaikkein rasvaisimmat lohipalat, ja kala maistui muutenkin "keväämmällä kalastetulta". Keskityin noukkimaan keitosta sitten kaikkea muuta kun kalaa, mutta todella pienet perunan palat olivat melko raakoja.

En taida mennä uudestaan. :(

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 18.09.2014
Rating: 0

Erittäin maukas ja edullinen itse koottava lounassalaatti. Sämpylät maukkaita ja hyvää kahvia. Palvelu ystävällistä ja mukava tunnelma.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.04.2013
Rating: 0

Pannukahvia Turussa! Tää kahvi oli ihan parasta! Voisilmäpullakin oli iso ja mikrossa kun kävi hetken, makukin oli aivan mainio.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 3€ Added: 11.08.2012
Rating: 0

Lounaaksi saa itse koota edullisesti salaatin hyvistä raaka-aineista, lounaskeitto ja uuniperunoita eri täytteillä. Hyviä leivonnaisia myös ja erikoiskahveja. Mukavan viihtyisä paikka ja ystävällinen palvelu!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 25.04.2012
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kauppiaskatu 15, 21200 Turku - Route
044 045 1171
http://www.kahvilagoldencafe.fi/

Options