Serving lunch

Fabbes Cafe

Rating 4.5 / 5

Restaurant offers

Always valid
EatPass stamp reward
10 stamps: Vapaavalintainen kakkupala

Customer experience

Vegetarian

Reviews (31)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kotoisa kahvila, kaunis sisustus ja rento tunnelma. Kassa/ruokalinjasto on vähän ahtaasti tilan perällä, mutta hinta-laatusuhde on loistava, ainakin kahvin ja kakkujen suhteen.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 27.09.2015
Rating: 0

Aivan mahtava ja kodikas fabben kahvila. Hinta laatu suhde todella kohdillaan. Henkilökunta iloinen ja asiantunteva. Leivokset aivan parhaita!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 26.05.2015
Rating: 0

Ehdoton lempparini Turussa! Fabben tunnelma on viihtyisä ja kotoisa, mikä johtuu ennen kaikkea ystävällisestä henkilökunnasta ja kivijalkaliiketilasta rauhallisessa naapurustossa. Tänne ei vahingossa eksy muuta kuin alueen opiskelijat, mutta paikka on visiittin arvoinen. Kakut ja leivokset ovat kotoisia ja maistuvia, ja hinnat ovat erittäin kohtuullisia. Pisteet myös jokapäiväisestä kasvislounasvaihtoehdosta! Tätä kahvilaa pyöritetään selvästi suurella sydämellä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 16.02.2015
Rating: 0

minulla kesti aivan liian kauan löytää tämä sympaattinen lounaspaikka ja kahvila, vaikka kujin ohi melkein päivittäin. toiselle paikkakunnalle muutettuani haikailen yhä fabben lounaita ja kotikutoisia pullia, erityisesti laskiaispullaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 11.02.2015
Rating: 0

Verraton! Tässä ketjukahviloiden maailmassa ja yliopistokampuksen syöttölöiden turruttamille ihmisille Fabbe on keidas. Hauskoja yksityiskohtia niin ruokalistassa kuin vessan katossa :-)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 09.02.2015
Rating: 0

Uudistettu Fabbes alkaa tilojen puolesta toimia jo mukavasti. Pienessä tilassa toki aina pieniä haasteita. Intiimi, kotoisa, viihtyisä ja omaleimainen paikka. Mukava henkilökunta ja pääosin oikein hyvää ruokaa hyvään hintaan. Leivonnaisten hinta/laatu-suhde vielä ruokaakin parempi. Ehkä vähän epä-pro meininki, mutta juuri sen takia kovin viehättävä paikka. Jos siis etsii keskustan trendipaikkoja rennompaa ja kotoisampaa ilmapiiriä, niin kannattaa pistäytyä. Klo. 11.01 - 12.07 :-) tosi täyttä....

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 06.02.2015
Rating: 0

Ihanan kodikas lounaspaikka ja ystävällinen henkilökunta. Latte, kakut ja pullat taivaallisia! Lounasaikaan on yleensä todella ahdasta mutta aina on tilaa vielä yhdelle :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 06.02.2015
Rating: 0

Aivan ihana pikku kahvila/lounaspaikka tunnelmaltaan, palvelu todella ystävällistä ja rentoa, ehdottomasti yksi parhaista kahviloista Turussa. Olen vasta käynyt pari kertaa, mutta taatusti käyn uudelleen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.02.2015
Rating: 0

Ihanan kodikas paikka, hauskat karikatyyrit suomalaisista poliitikoista seinillä ja yllättävän hyvää ruokaa. Kävin vähän aikaa sitten syömässä halloumi-kasvispihvin lounasaikaan ja oli kyllä todella hyvää! Sain jopa alennusta ruoastani koska tarjoilijan mielestä viimeinen kasvispihvi oli pienenkokoinen. Olisin kyllä voinut maksaa täyden hinnan, mutta en opiskelijana kieltäydy alennuksista :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 5€ Added: 04.02.2015
Rating: 0

Historiallinen sijainti, kaunis rakennus ja kahvilassa lämpimän kotoisa tunnelma. Perinteisiä leivonnaisia hyvään hintaan sekä erinomaisia lounaita, joka päivä liha- ja kasvisvaihtoehto. Erittäin ystävällistä palvelua. Pientä miinusta siitä, että osa pöytäpaikoista ei ole kovinkaan viihtyisiä ahtaahkoissa tiloissa pelkkien seinien ympäröiminä, kivan paikan saaminen riippuu siis tuurista. Jos onnistaa, voi saada kuitenkin tunnelmallisen ikkunapöydän. Mysigt!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.03.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (5)


Location

Tehtaankatu 6, 20500 Turku - Route
0505353647
http://www.facebook.com/EvysCafe

Options