Serving lunch

Assarin ullakko

student lunch
Rating 4.3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Paras kasivruoka missään opiskelijaravintolassa! Silti opiskelijalaatua, niinkuin varmaan voikin odottaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 10.11.2015
Rating: 0

alakerran kasvisruokaa tarjoilevasta bruggesta saa todella maukasta kasvisruokaa. etenkin papupihvit ovat jääneet mieleeni.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 11.02.2015
Rating: 1

Tämä on opiskelijaruokala, joka ruokkii todella suuret volyymit opiskelijoita joka päivä, puitteissa, joita ei ole koskaan tarkoitettu näille määrille. Alakerran tiski (teknisesti eri ravintola?) tarjoilee vegaaniruokaa ja koko seurueella on silti mahdollisuus sijoittua samaan pöytään.

Ruuhkaisuus ja ahtaus on lähes aina jotain hurjan ja koomisen välimaastosta ja istuimesi sijainnista riippuen useampikin ohikulkija saattaa pyyhkiä kastikejämiään tarjottimen reunoistaan hiuksiisi. (Käytä harkintaa ja nopeita refleksejä paikanvalinnassa)

Ruoka on pääosin varsin kelvollista, joskus jopa aidon hyvää. Vain harvoin olen ollut pettynyt. Muihin vertaillessa Assarin ruuat pärjäävät hyvin ja jos et etukäteen ole listoilta katsonut jotain herkkuasi, etkä tiedä minne mennä, tämä on ruuan (ja sijainnin) puolesta melkein se vakio vastaus.

Keittiön väki panostaa eri tavoin asiakkaiden viihtyvyyteen ja yrittää ottaa jopa joitakin toiveita huomioon. Se on seikka joka mielestäni ansaitsee maininnan, kun ottaa huomioon että siellä ruokitaan näinkin valtavaa joukkoa päivittäin.

Etikkakurkunsiivit kengän alla, ketsuppi lasissasi ja salaattipöytä tykistökeskityksen jäljiltä (tms) ovat meidän asiakkaiden luomia ongelmia - tilat ja henkilöstö eivät vain pysty niitä meiltä itseltämme kätkemään..

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 08.02.2015
Rating: 1

Saan vanhasta rakennuksesta hengitysvaikeuksia. Ruoka on ihan hyvää

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 18.08.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Rehtorinpellonkatu 4 A, 20500 Turku - Route
0400 268788
http://www.unica.fi/

Options