kampasimpukka

10 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (10)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Troikka

Nautimme illallisen Troikassa isohkolla porukalla, ja kaikki sujui moitteettomasti. Alkuruoaksi otimme Zakuskin jaettavaksi koko porukalle, ja ruokaa oli monipuolisesti ja riittävästi. Pääruoaksi seurueemme otti niin liha- kuin kala-annoksia, ja kaikki maistuivat. Jälkiruokia testailimme suklaakakusta uunijäätelöön.
Kaikkein mieluisimmiksi kokemuksiksi nousivat alkupalat sekä uunijäätelö, joka oli yllättäen todella maistuvaa. Voisin mennä tänne uudelleen erityisesti jälkiruuan vuoksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 23.11.2015
Note 0

Restaurant: Assarin ullakko

alakerran kasvisruokaa tarjoilevasta bruggesta saa todella maukasta kasvisruokaa. etenkin papupihvit ovat jääneet mieleeni.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 3€ Hinzugefügt: 11.02.2015
Note 1

Restaurant: Spis

neljän ruokalajin maistelumenu viineineen toimi loistavasti, ja erikoisruokavaliot otettiin mukavasti huomioon. paikka oli rosoisen tunnelmallinen ja henkilökunta erittäin asiantuntevaa. kysäisin vielä jälkikäteen erään viinin nimeä, ja sähköpostiini vastattiin nopeasti ja kattavasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 11.02.2015
Note 3

Restaurant: Onda

ihanan ystävällinen palvelu ja mukava tunnelma. lista ihanan suppea mutta jokaiselle löytyy jotakin! kasvissyöjälle erittäin miellyttävä kokemus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 24.02.2015
Note 3

Restaurant: Tårget

miljöö ja palvelu erinomaista. tunnelma on kohdillaan ja puitteet kunnossa. tänne olisi mukava tulla viettämään iltaa isommallakin porukalla, jos vain ruokakin olisi vielä himpun verran parempaa. siinä riittänee vielä hiukan petrattavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 24.02.2015
Note 0

Restaurant: Théhuone AINOA

maistuvaa macha lattea ja seesteinen tunnelma.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 11.02.2015
Note 0

Restaurant: Tintå

tintå toimii niin lounaalla, illallisella kuin kahvitteluin tai viinittelynkin mekreissä! kesällä turun ehdottomasti tunnelmallisin terassi jolle voi istuskella nautiskelemaan hyvästä ruuasta ja katselemaan ihmisiä. jälkkärilistalla parasta suklaakakkua jota olen eläissäni maistanut! sen jälkeen mikään suklaakakku ei enää maistu miltään.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 11.02.2015
Note 0

Restaurant: Fabbes Cafe

minulla kesti aivan liian kauan löytää tämä sympaattinen lounaspaikka ja kahvila, vaikka kujin ohi melkein päivittäin. toiselle paikkakunnalle muutettuani haikailen yhä fabben lounaita ja kotikutoisia pullia, erityisesti laskiaispullaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 11.02.2015
Note 0

Restaurant: Tapas bar Café Olé

ihanan sympaattinen ja kotoisa tunnelma. mukavaa vaihtelua seinäjoen ravintolatarjontaan! tänne voi saapua juomaan kupillisen ihanaa minttuteetä ja napostella tapaksia mikäli nälkä pääse yllättämään. musiikki ja palvelu ovat kohdillaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 11.02.2015
Note 0

Restaurant: Sininen Paprika

ehdottomasti yksi seinäjoen parhaista lounaspaikoista. ruoka on maistuvaa ja palvelu ystävällistä. jokaisella kerralla pöytään on tuotu jotain ekstraa: paistettua halloumia, jälkiruoka.. suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 11.02.2015
Note 0


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites