Öffnet um 17:00

Troikka

Note 4.6 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (126)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Miljöö vaikuttaa arviointiin, ei ollut koskaan tunnetta, että on kiire. Jokaista asiakasta palveltiin yksilönä. Tarjoilijoilla oli erittäin hyvä huumorintaju ja kielitaito. Kulttuurintuntemus. Ruoka oli tehty ensiluokkaisista aineksista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 55€ Hinzugefügt: 31.01.2016
Note 0

Olisi voinut olla maukkaampi

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 34€ Hinzugefügt: 29.01.2016
Note 0

Suhteellisen hiljainen keskiviikkoillallinen, silti loistava tunnelma ja palvelu. Ruoat erittäin maukkaita ja maittavia, georgialaiset viinit erikoisia :)
Ensimmäinen, muttei missään nimessä viimeinen kerta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.01.2016
Note 0

Kokemus jäi aika vaisuksi. Kasvisyöjän vaihtoehdot pienet. Blinit oli eritäin hyviä. Borskeitto jätti toivomisen varaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 39€ Hinzugefügt: 02.01.2016
Note 0

Erinomainen

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.12.2015
Note 0

Zakuskit alkupaloiksi, oli todella herkullinen lajitelma. Smetanat ja kermapohjaiset herkut olivat tuoreita. Yleensä en pidä mädistä mutta sekin maistui. Pääruoaksi otimme karitsaa, pippuripihviä, päivän kalaa ja kievin kanaa. Kaikki muu oli maukasta ja tuhtia tavaraa, mutta karitsa oli meidän kaikkien mielestä liian raaka. Ruskeaa lihaa oli vain viisi milliä reunoilla. Muuten ei ole mitään valittamista.

Palvelu oli aivan omaa luokkaansa. En muista missään ikinä pöytäpalvelun toimivan näin hyvin. Ravintola oli täynnä mutta silti tarjoilijoilla riitti aikaa niin ettei tarivnnut missään vaiheessa odotella. Myös ruoka-allergia-asioissa palvelu pelasi loistavasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.11.2015
Note 0

Käydään perheen kanssa Troikassa joka vuosi, marraskuun lopulla. Viimeksi 26.11.15. Taas kerran todettiin, että tämä perinne pidetään. Autenttinen miljöö, tyylikäs palvelu olematta liian jäykkä ja aivan loistavat ruoat. Kun viinisuosituksetkin toimi, niin ei voi kuin olla tyytyväinen. Hinta ei ole halvimmasta päästä, mutta eihän Troikassa käydä viikottain, siellä käydään karkottamassa kaamos -ja sen se tekee.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.11.2015
Note 0

Nautimme illallisen Troikassa isohkolla porukalla, ja kaikki sujui moitteettomasti. Alkuruoaksi otimme Zakuskin jaettavaksi koko porukalle, ja ruokaa oli monipuolisesti ja riittävästi. Pääruoaksi seurueemme otti niin liha- kuin kala-annoksia, ja kaikki maistuivat. Jälkiruokia testailimme suklaakakusta uunijäätelöön.
Kaikkein mieluisimmiksi kokemuksiksi nousivat alkupalat sekä uunijäätelö, joka oli yllättäen todella maistuvaa. Voisin mennä tänne uudelleen erityisesti jälkiruuan vuoksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 23.11.2015
Note 0

Aina ollaan tykätty - tilattiin menun liharuokia ja annokset ovat mielestäni tarpeeksi isoja ja maukkaita perustelemaan keskivertoa parempaa hinta/laatu-suhdetta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 12.06.2015
Note 0

Todella huonoa palvelua, eikä ruokakaan ollut kummoisempaa. Olen siis samaa mieltä parin viimeisimmän kirjoittajan kanssa. En aio tänne enää toista palata.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 55€ Hinzugefügt: 25.04.2015
Note 0


Standort

Caloniuksenkatu 3, 00100 Helsinki - Route
+35850-3407 100
http://www.troikka.fi.

Options