Hynski

6 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (6)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Chico's Töölö

Rento palvelu, mutta ruokaa ei voi liiaksi kehua. Cajun Salmon -aterian paahdetuista kasviksista osa oli jäänyt hieman raaoiksi, ja lohifileeseen oli jätetty useampia ruotoja. Cajunkastiketakaan ei voinut kutsua erityisen onistuneeksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 03.02.2013
Note 1

Restaurant: Carelia

Päivän kalasaalis oli erinomainen, kuten myös paikan tunnelma. Yhdeltä tarjoilijoista saimme kuitenkin varsin tylyä palvelua viineistä tiedusteltaessa, mikä jäi harmittamaan kokemuksen ollessa muilta osin niin hyvä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 28.01.2013
Note 1

Ruoat olivat ihan menetteleviä, hintaisekseen sopivia. Ainakin lähes tyhjänä ravintola oli kovin epäviihtyisä. Palveluakaan ei voi liiaksi kehua. Tarjoilija ei muun tekemisen puutteesta huolimatta ymmärtänyt edes kaataa vettä tuomastaan kannusta. Lähistöllä liikkuessa täällä voi käydä syömässä vatsansa täyteen, mutta mukavaa ravintolakokemusta kannattaa lähteä hakemaan muualta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 01.03.2013
Note 1

Ruoat olivat oikein hyvät, mutta palvelu ihmetytti. Englantia puhuva tarjoilija kuiski niin hiljaa, että vaikutti puhuvan itsekseen. Tarjoilija myös kiikutti pääruoan jälkeen laskun pöytään tiedustelematta mahdollisia jälkiruokatilauksia. Tästä voi tulla oikein hyvä paikka, kunhan tarjoilija ehtii kerätä vähän lisää kokemusta ja ammattitaitoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 28.01.2013
Note -1

Restaurant: Karl Fazer Café

Sunnuntaibrunssi on erinomainen. Valinnanvaraa on sopivasti ja ruoan laatu mainio. Ilman pöytävarausta kello 13 aikaan saapuessa löytyi vapaa pöytä kahdelle melkein heti. Sisustus on miellyttävä, ja aivan täytenäkään paikassa ei ole ahdas tunnelma.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 20€ Hinzugefügt: 03.02.2013
Note 0

Restaurant: Chez Dominique

Sekä ruoka että palvelu olivat odotusten mukaisesti ensiluokkaisia. Myös varauksen yhteydessä pyydetty lihaton vaihtoehto vaikutti lihaisaa vastaavalla hartaudella suunnitellulta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 155€ Hinzugefügt: 28.01.2013
Note 1


Bilder


Followers