syltty

11 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (9)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Pinella

Täydellinen ravintolakokemus! Kaikki syömämme ruoat olivat herkullisia, ravintola oli kaunis ja viihtyisä ja kaiken kruunasi erittäin ystävällinen ja täsmällinen palvelu. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 48€ Hinzugefügt: 25.01.2014
Note 0

Ensimmäiseksi täytyy sanoa Stefan's Steakhousesta, että ruoka oli täysin ylihinnoiteltua, ja tämä pilasi muuten ihan kelvon ravintolakokemuksen. Itse jouduin tilaamaan 'halvemman' pääruoan, sillä en ymmärtänyt miksi minun olisi pitänyt maksaa yli 40€ pihvistä ja lisukkeista. Ja seuralaiseni kommenteista päätellen tein oikean ratkaisun, ruoka oli ihan hyvää mutta ei missään nimessä hintansa arvoista.

Kaikenkaikkiaan ravintola itsessään, palvelu sekä ruoan laatu olivat ihan ok, mutta ylihinnoittelusta jäi niin huono jälkimaku että en suosittele tätä ravintolaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 39€ Hinzugefügt: 29.07.2012
Note -1

Restaurant: Ravintola Kolo

Loistavaa ruokaa ja palvelua. Viinivalinnat olivat erityisen hyviä. Suosittelen, Helsingin parhaimmistoa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 52€ Hinzugefügt: 25.11.2012
Note 0

Restaurant: Juuri

Jälleen loistava illalliskokemus Juuressa. Sapakset olivat viimeksi niin hyviä, että tällä kertaa otimme kahteen henkeen kaikki 13 sapasta. Sapakset jaettiin kahteen erään, 'alkupalaksi' kala-sapakset ja 'pääruoaksi' liha- ja kasvissapakset. Lisäksi söin jälkiruoan, jonka suolakaramellijäätelö oli niin hyvää että sitä olisin voinut syödä enemmänkin.

Palvelu Juuressa oli mutkatonta, ripeää ja erittäin mukavaa. Juuressa osataankin yhdistellä hyvin rentoa tunnelmaa ja fine-dining-tasoista suomalaista ruokaa. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 17.09.2012
Note 2

Restaurant: Namu

Hidas ja kömpelö tarjoilu pilasi muuten ihan mukiinmenevän ravintolakokemuksen. Olimme illallisella arki-iltana puolityhjässä ravintolassa, mutta silti saimme odottaa ruokiamme tunnin verran. Suurin syy tähän oli tarjoilun kömpelyys, tarjoilijaltamme tuntui perusasiat (asiakkaista huolehtiminen, vesipullojen täyttäminen, tilausten ottaminen) olevan täysin hukassa.

Kalifornia-menun pääruoat olivat suurehkoja ja hintaansa nähden saimme rahoillemme vastinetta. Juomalistalla shamppanjoita olisi voinut olla vähemmän ja viinejä enemmän. Tällä kertaa emme edes voineet tilata haluamaamme viiniä, sillä sitä ei ollut.

Jos sama ruoka olisi tarjoiltu viihtyisämmässä ympäristössä ammattimaisemman tarjoilun kera, olisin voinut tätä suositella, mutta nyt en suosittele.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 09.10.2012
Note -1

Restaurant: Bravuria

En pitänyt konseptista, jossa joutuu itse jonottamaan ruokaa ja isomman seurueen ruoat valmistuvat eri aikoihin. Itsepalveluruokailu sopii jos se näkyy hinnoittelussa, mutta näin ei Bravuriassa ole.

Ennakkoluuloista huolimatta ruoka itsessään oli hyvää, mutta kolkon tunnelman ja liiallisen itsepalvelun vuoksi tuskin tulee kokeiltua toiste.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 32€ Hinzugefügt: 13.09.2012
Note 1

Restaurant: Peshawar Espoo

Hyvä lounasravintola. Monipuolinen valikoima, hyvä salaattipöytä ja ekstrana saa limua ja jäätelöä, mitä monessa vastaavassa paikassa ei näe. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 05.01.2012
Note 2

Restaurant: Smör

Yllätysmenu oli loistava, ja suositellut viinit toimivat erinomaisesti. Palvelusta erityiskiitosta, pöytäseurueemme hieman erikoisemmatkin toiveet otettiin huomioon erityisen hyvin ja tunnelma oli mutkaton.

Ehdottomasti Turun paras ravintola, illallinen Smörissä oli elämys.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 55€ Hinzugefügt: 29.07.2012
Note 0

Restaurant: Ravintola Origo

Tunnelmallinen ravintola, joskin täysi ja hieman kiireinen. Ruoka oli erittäin hyvää ja tarjoilijamme ehti kiireestä huolimatta esitellä ruoat ja viinit huolella. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 27.07.2012
Note 0


Bilder


Followers

Es folgen (1)