Fruta

2 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (2)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Studioravintola Paksu

Paljon hyvää ja jonkin verran haparointia. Ensimmäisellä kerralla osuin Paksuun avajaisiltana joulukuussa, Tällöin söin baarimenupuolelta Paksun pojan, joka oli pettymys. Sämpylä oli mauton, kuiva ja valkoinen, naudanrinta ei ollut tarpeeksi ylikypsää, muut täytteet olivat mauiltaan erittäin hyviä, mutta niitä oli liian vähän suhteessä leipään. Lopputuloksena vaisu suoritus, mutta menköön ensimmäisen illan piikkiin. Baariruuaksi ihan kohtalaista.

Koska a'la carte -puoli kiinnosti, menimme kaksi viikkoa sitten kunnolla syömään ystävien kanssa. Itse otin rock-menun 2 juomasuosituksineen, muut ruokailijat jazz-menun 1. Tarjoilijamme oli melko ujon ja kokemattoman oloinen, mutta palvelu ystävällistä ja reipasta. Miinuksena oli, että kun saimme ruokaa tai juomaa, ei meille kerrottu, mitä lasissa tai lautasella oli, ellemme itse kysyneet. Juomasuosituksia ei ollut kirjoitettu itse menuun, joten tarjoilijan pitäisi automaattisesti kertoa, mitä lasissa on, kun sen tuo.

Rock-menu alkoi maukkaalla ja kuohkealla clamchowderilla, jonka kanssa tarjoiltu siideri maistui erittäin hyvältä. Paahdettu lapinnieriä ja simpukat lisukkeineen olivat hyvin tehtyjä sekä kauniisti aseteltuja, mutta annos ei tarjonnut wow-elämystä. Kanssaruokailijoiden rapeaa possunkylkeä taas kehuttiin vuolaasti napakympiksi. Vuohenjuusto ja hilloke maistuivat hyvin välissä ja fine dining-tyylisten pienten annosten vuoksi tulivat nälkäiselle ruokailijalle tarpeeseen. Jälkiruuaksi tarjoiltu toskakakku sekä viikunakastike eivät inspiroineet, mutta naapurin kanssa vaihtokaupassa saatu rommiananas, jogurttijäätelö sekä oliivikinuski toimivat erittäin hyvin yhdessä. Viinit (mitä olivatkaan) sopivat ruokien kanssa hyvin yhteen, mukava yllätys oli jälkiruokien kanssa tarjoiltu jääkahvicocktail, joka tuli tosin aikamoisella viiveellä.

Ruokailun jälkeen oli helppo vaihtaa asennetta baariakselille sekä siirtyä kuuntelemaan illan Rock'n'roll sensation-keikkaa. Se tosin alkoi mainostettua myöhemmin eli vasta klo 23.30 toisin kuin aiemmin ilmoitettu klo 22. Tiedottamiseen voisikin vielä panostaa ja mainostetuista ajoista pitää kiinni. Plussaa "omantunnon mukaan"-maksullisesta narikasta sekä paikan rennosta tunnelmasta. Konsepti kuitenkin itsessään on monipuolisuudessaan jopa hämmentävä. Kaikessa näkyy, että hommaa tehdään vähän "rapatessa roiskuu"-meiningillä, mutta eiköhän arki tuo oppia ja kokemusta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 46€ Hinzugefügt: 28.01.2013
Note 3

Restaurant: Kuu

Helsingin paras ravintola. Takuuvarmasti aina hyvää ruokaa, hyvin usein myös vau-elämyksiä kauniista asettelusta viimeiseen suupalaan. Palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, viinisuositukset kohdallaan. Ruokien hinnoittelu nappiin, voisin helposti maksaa vähän enemmänkin, eikä silti arvosana heikkenisi. Tänne palaan vuosi toisensa jälkeen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.07.2012
Note -1


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites