handeli77

5 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Satkar

3 kertaa käynyt jokunen vuosi aina välissä. Jokaisella kerralla palvelu ollut niin hyvää ja omaleimaista, että kaikista käyntikerroista jäänyt hyvä muisto.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 29.01.2013
Note 2

Restaurant: Kynsilaukka

Kolmannen kerran kortteliravintolassani Kynsilaukassa ja tällä kertaa vähän isommalla porukalla (10hlö).
Kyllä teki paikka vaikutuksen palvelullaan, ilmeisesti omistaja(t) itse paikan päällä? Alku vähän tunnustelua, mutta sen jälkeen tarjoilija oli hienosti mukana ja saa kyllä täydet pisteet. Viinisuositus lihalle oikein osuva.

Ruoka (alku- ja pääruuat) maistuivat myös koko seurueelle. Repertuaarissa oli riimiporoa, valkosipulikeittoa ja blinejä alkuruuaksi, ja pääruuista valikoitui lammaspataa, lihavarrasta, härän sisäfilettä ja päivän kalana ollutta haukea! Hauki varsinkin yllättäen loistava annos, muut perusvarmoja ja maistuvia.
Jälkiruuat nautittiinkin sitten tällä kertaa nestemäisinä kahvin kera. Vuosikertaporttia, calvadosta ja viskiä. Ei tullut juomineen ilta ihan halvaksi, mutta loistava ilta oli!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 29.04.2013
Note 0

Restaurant: Mange sud

Bouillabaisse mainio ja mielenkiintoisesti tarjoiltu. Karitsatagine oli puuduttavan tylsä ensipuraisun jälkeen kanelin ja kuivahedelmien (?) maun puskiessa läpi annoksesta.
Tarjoilijat reagoivat ripeästi, mutta osin palvelu tuntui aika hapuilevalta. Laskun maksamisessakin meni 10 minuuttia tiskillä josta tarjoilija yritti hätistää allekirjoittanutta takaisin pöytään odottamaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 38€ Hinzugefügt: 31.01.2013
Note 0

Restaurant: Troikka

Molemmilla käyntikerroilla palvelu ollut kohdillaan.
Nälkäkään ei tullut kotiin kävellessä, vaikka varsinaisiin pääruokiin asti ei vielä allekirjoittanut ole Troikassa yltänyt.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.01.2013
Note 0

Erittäin autenttinen trattoria. Hienoa, jatkakaa samaa rataa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 29.01.2013
Note 0


Bilder


Followers