laus

13 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (13)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: sushi wa.gocoro

Kaupungin laadukkainta sushia ihanan japanilaispariskunnan tekemänä. Niin tuoretta, maukasta ja täydellistä joka kerta, että haluaisi mennä heti takaisin. Rahat vaan loppuisi hintojen takia aika äkkiä. Sympaattiset omistajat ja palvelu sydämmellistä. Aukioloajat hieman huonot ja paikka saattaa mennä raaka-aineiden loputtua kiinni ennen aikojaan: pari kertaa olen joutunut kääntymään kannoillani. Kannattaa kuitenkin yrittää vaikka useamman kerran. Wa.gocoro ei petä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 07.04.2015
Note 2

Restaurant: Makalu

Täällä on tullut usein sekä syötyä paikan päällä että otettua mukaan. Ja tulee jatkossakin! Ystävällinen henkilökunta, etenkin miestarjoilijat todella hyväntuulisia ja kohteliaita. Pääruoka-annokset ovat isoja ja ehdottoman hyvänmakuisia - pettymyksiä ei ole tähän mennessä tullut. Itsellä tulee valittua lähes aina ihanaa kotijuustoa sisältävä annos. Naan-leipä on täällä täydellistä. Alkuruuat, ainakin kaikki friteeratut, ovat hinta/laatu-suhteeltaan heikompia, mutta niihin ei ole välttämätöntä kajota, sillä pääruoka täyttää ihan varmasti nälkäisemmänkin. Omat vanhempanikin koskaan aiemmin nepalilaista ruokaa maistamattakaan ihastuivat Makalu-vierailullaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 07.04.2015
Note -1

Restaurant: Sumo

Perjantain lounaalla sushiannos 10,50 €/12 kpl: kurkku- ja lohimakit, lohinigirejä, rapunigirejä ja lohitartar. Perushyvää ja laadukasta sushia, mutta annos hyvin tavallinen. Lohitartareiden nori liian kuiva. Palvelu oli nopeaa ja perusystävällistä. Vain muutama muu asiakas samaan aikaan. Lounaaseen kuului tee ja miso, jota ei ehtinyt hörppimään ennen kuin sushiannos jo tuli. Nopea lounastoimitus, jossa ravintolasta jäi kuitenkin ihan positiivinen kuva.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 17.04.2015
Note 0

Restaurant: Sandro Kallio

Kävin täällä vasta ensimmäistä kertaa ja sisään tullessa tunnelma ja sisustus vakuuttivat. Tilattiin juhlapäivän kunniaksi kasvisversio Marrakech feastista kahdelle ja pullo viiniä (loppulasku 114 euroa) ja odotukset olivat korkealla kaikkien kuultujen kehujen jälkeen.
Alkuruoka, vuohenjuusto-taatelipasteijat, olivat ihan ok, hyviä muttei mitään erikoista. Itse pääruokaa sai odottaa kauan. Se oli valtava: isolla tarjoiluastialla falafel-salaattia tuoreella juustolla, leipää, kuskusia (tai jotain sen tapaista), soosseja ja kaikista odotetuin fatan & halloumi tajine. Muuten hyvä, mutta falafel-salaatista puuttui juusto ja tajinesta fatan. En ymmärrä miten tämä oli edes mahdollista tämän hintaluokan ja hypetyksen ravintolassa. No, fatania saatiin sitten erillisessä kupissa, kun asiasta kohteliaasti mainittiin. Ruoka oli hyvää, mutta hieman buffetmaista. Maut eivät olleet erityisen voimakkaita ja voisi kuvitella, että samaa saa kerättyä lautaselle brunssilla tai lounaalla. Leipä oli kovaa ja kuivaa, soosseja oli turhan vähän. Salaatti koostui porkkanaraasteesta, salaatinlehdistä ja samasta salsasta kuin alkuruoka, mikä oli aika tylsää ja kunnianhimotonta ala carteksi. Fatan oli annoksen paras osa, harmi vaan, ettei ollut kastikkeen seassa niin kuin olisi kuulunut. Ruokaa pitää olla riittävästi, mutta tätä oli ihan liikaa. Se korosti noutopöytämäisyyttä, vaikka noudettava ruoka olikin omassa pöydässä. Jälkkärin tullessa mahat oli jo räjähtämäisillään. Joku kevyt, maukas jälkkäri olisi tehnyt terää, mutta tässä palattiin takaisin piiraslinjalle. Hyvää, mutta kuivahkoa, joten cremeä olisi saanut olla enemmän. Ja marjoja. Minttutee oli ihan huippua, siitä pisteitä!
Viereisessä pöydässä tilattiin feastin lihaversio, jonka asettelu oli erilainen kuin meillä, mikä vahvisti epäilystä siitä, että ehkä ruuat kerätään jostain keittiön buffetpöydästä. Heillä kuitenkin ihana naistarjoilija, joka kertoi yksityiskohtaisesti mitä annoksessa oli, mitä hyvässä ravintolassa totta kai odottaisikin. Meidän miestarjoilija ei ottanut juuri mitään kontaktia meihin, vaan häipyi aina äkkiä paikalta. Meillä palvelu oli halpisravintolan luokkaa, mutta hyvääkin palvelua voi Sandrosta näköjään saada!
Kaiken kaikkiaan Sandrosta jäi huolimattomuuksien, kehnon tarjoilun ja ruuan kunnianhimottomuuden takia hieman vaisu kuva. Tekisi kyllä mieli antaa uusi mahdollisuus, mutta pienempään hintaan. Burgereita täällä meni illalla melkein kaikille, joten ne saattavat olla kokeilemisen arvoisia!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 39€ Hinzugefügt: 19.03.2015
Note 3

Restaurant: Döner Harju

Kiireinen, mutta herkullinen.
Yhtän pöytää ei ole vapaana, mutta asiakkaat vaihtuvat tiheään. Ruokailuvälineet ja vedet kerätään itse ja aiempien ruokailjoiden jälkien siivouksessa kestää. Ruuat tilataan tiskiltä ja niiden valmistuttua joku heittää ne pöytään.
Ensimmäisellä kerralla lammaskebab pitaleivässä, toisella seitanlautanen, joka lopulta vakuutti, että tänne kannattaa todellakin mennä. Ihan hyvä, hieman ylihinnoiteltu pikaruokala, josta oletetaan poistuttavan heti ruuan syötyään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.03.2015
Note 0

Restaurant: sushi wa.gocoro

Maukasta sushia, Helsingin parasta. Sushien teossa todella käytetty sydäntä ja älyä. Olen käynyt pari kertaa. Ensimmäisellä kerralla Awa-setti (13,5) vei kielen mennessään. Olin vaikuttunut. Oli kuitenkin sushivatsaani pienehkö, joten seuraavalla kerralla tuhlasin ja otin kahdelle hengelle tarkoitetun Noto-setin (24). Samaa, täydellistä laatua. Pehmeää ja tuoretta.

Lisäksi ravintolaa pyörittävä japanilainen pariskunta on aivan supersöpö ja -ystävällinen. Jaksavat hymyillä ja huolehtia. Susheja ei nosteta vain tiskin yli, missään ei hutiloida. Tila on pieni ja kannattaakin ottaa sushit mukaan, mikäli ei ole yksikseen liikkeellä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 12.11.2012
Note 0

Restaurant: Kaski bistro & baari

Lounaalla tarjolla linssikeittoa, tonnikalapihvejä ja talon pyttipannua noutopöydästä. Lisäksi kattava salaattipöytä ja itseleivottua leipää. Ruoka vaikutti olevan tuoretta, mutta ei mitään tajunnanräjäyttävää. Keitto, salaatti ja leipä olivat onnistuinen osa. Mielestäni kuitenkin loistava sijoitus hintaansa nähden.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 07.05.2013
Note 1

Restaurant: Fubuki Sushi

Lounas Fubukissa 14 kpl / 15e. Pieni paikka, jossa ei tuoleja riittänyt kuin kahdelle ensimmäiselle. Tyylikäs sisustus, tilaa lähdetty hakemaan pitkällä tiskillä, jonka reunalla voi syödä. Ruokailu oli seisaaltaan aivan henkilökunnan vieressä hieman hämmentävää. Sushiriisi oli ehkä hieman alikypsää, mutta kalat ja muut vaikuttivat tuoreilta, mikä oli hämmentävää keittiötä katsoessa. Misokeito kuului lounaaseen. Ystävällinen omisaja, mutta ei nyt aivan edellisten kehujen vertainen paikka.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 26.04.2013
Note 0

Restaurant: Ravintola Meche

Todella hyvää ruokaa ja asiantunteva, mukava henkilökunta. Söimme päivän menun, joka sisälsi "Caprese-salaatin", "karitsaa, kateenkorvaa ja lämmintä kreikkalaista salaattia" sekä "banaania ja suklaata". Kaikki annokset oli huolella tehtyjä ja täyttivät odotuksemme niin maussa kuin ulkonäössä. Tarjoilijat olivat ystävällisiä, ja käynnistä jäi hyvä mieli. Paikka oli siisti ja yksinkertaisuudessaankin varsin tunnelmallinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 39€ Hinzugefügt: 12.11.2012
Note 1

Restaurant: Hanko Sushi Kluuvi

14kpl sushi-lajitelma diilitarjouksena. Oikea hinta on 18,50, joka on mielestäni ylihinnoiteltu. Plussaa setin monipuolisuudesta, raikkaudesta ja hyvästä riisistä, joka pysyi kasassa. Riisi oli muotoiltu hassusti "pötköksi", joka oli luultavasti vain leikattu aiemmin valmistetusta isommasta pötkylästä. Tofu ja munakas olivat ylimitoitettuja, mutta muuten oikein kaunis annos. Makeus iski voimakkaana läpi, ja soijakastikekin oli normaalia suolattomampaa. Ei tehnyt sen kummempaa vaikutusta, vaikka olikin laadukkaan oloiset raaka-aineet.

Paikka oli modernin pelkistetty ja tavallaan tilaan ihan sopivakin. Ehkei kuitenkaan mikään viihtyisin miljöö. Palvelu oli iloista ja ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 02.10.2012
Note 0


Bilder


Followers