Öffnet um 10:00

Théhuone AINOA

Note 3.8 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (23)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Söpö paikka. Paljon teitä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.08.2015
Note 0

maistuvaa macha lattea ja seesteinen tunnelma.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 11.02.2015
Note 0

Tee oli ihan hyvää, joskin kalliinpuoleista, mutta töykeä palvelu takaa sen, etten mene uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.06.2014
Note -1

Mahtava teenmaisteluilta! Lisätietoja http://muuuh.net/2013/04/28/thehuone-teenmaistelu/

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.04.2013
Note 0

Suosikkiteehuoneeni.
Hyvä tarjonta ja ihana palvelu. Myös suolainen puoli pelaa ja hinta on kohdillaan kun vettä saa lisää ja lisää. Katso myös teenmaistelutilaisuudet!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 18.04.2013
Note 0

Ehkä se paras teehuone koko Helsingissä.
Pieni tila ja ahdas tunnelma on välillä ahdasta mutta erinomainen paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.04.2013
Note -3

ihana symppis paikka

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.04.2013
Note 0

Eriomainen teekauppa/kahvila. Ruokaa en täällä ole tilannut, mutta kyseisessä paikassa on mukava pistäytyä maistelemaan uusia makuja ja tekemään ostokset. Henkilökunnata osaa asiansa erinomasesti ja heidän suositukset kannattaa kokeilla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.10.2012
Note 0

Piristävä kokemus, jyväisät croissantit todella hyviä, niiden kanssa tarjoiltavat eksoottiset hillot (viikuna, granaattiomena-vadelma..) keskivertoja. Teeltä olisin odottanut hieman enemmän. Tarjoilija suositteli meille tilaamamme teen tilalle "jotain vielä tuoreempaa ja parempaa", sinänsä kiva, mutta pyynnöstä huolimatta hän ei koskaan kertonut minkä teen pöytään lopulta toi. Ystävällinen ja joustava palvelu, tunnelmallinen pieni paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 11.01.2012
Note 1

Vaikeaa pisteyttää tätä kuten ravintoloita - kyseessähän tosiaan on teekauppa, jolla on pieni kahvilapuoli (teeläpuoli? :D) eli muutama pikku pöytä hiukan erillään myymäläpuolesta.

Kävimme lunastamassa CityDeal-tarjouksemme - kahden hengen pannullinen teetä, siemencroissantit hillolla kahdelle ja mukaan kaksi vapaavalintaista pakettia teetä. Palvelu oli alusta lähtien erittäin joustavaa ja ystävällistä, vaikka tulin tiskille ihan uunona ("mulla on tämmönen diili, mitäs nyt sitten tehdään"). Uskoisin, että sama rento palveluasenne pätee muissakin tilanteissa - asiantuntemusta ei täällä ilmennetä turhantärkeytenä!

Hoidimme maksupuolen ja teimme tee- ja hillovalinnat tiskillä, ja istuimme pöytään odottamaan. Pian tarjottimella tuotiin täsmälleen teelaadun mukaan oikein haudutettu (luonnollisesti!) pannullinen teetä ja croissantit tykötarpeineen. (Ainakin minulle täydellinen kombo, muuten: pöytiintarjoilun mukavuus ilman jälkikäteen maksamisen vaivaa!) Paremmin tehtyä teetä tuskin Helsingistä saa - jos ei maistu, voi todennäköisesti syyttää vain omaa teevalintaansa... Herkullista siis oli. Siemencroissantit olivat mehevät ja maukkaat, hillo (hyvää) St. Dalfouria (valittavana tällä kertaa aprikoosi tai kirsikka).

Tilan akustiikka ei ole ihan pehmeimmästä päästä ja taustamusiikkia ei ole, joten äänimaailma ei tosiaan välttämättä ole mitenkään rauhoittava. Tämä on kuitenkin pieni miinus kaikkiin plussiin verrattuna, ja totesimme heti ulos astuttuamme, että ensivierailu ei varmasti jää viimeiseksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 27.10.2011
Note 2


Standort

Länsituulentie 12, 02100 Espoo - Route
+358505510719
http://www.thehuone.com

Options