kampasimpukka

10 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Troikka venäläistä

Nautimme illallisen Troikassa isohkolla porukalla, ja kaikki sujui moitteettomasti. Alkuruoaksi otimme Zakuskin jaettavaksi koko porukalle, ja ruokaa oli monipuolisesti ja riittävästi. Pääruoaksi seurueemme otti niin liha- kuin kala-annoksia, ja kaikki maistuivat. Jälkiruokia testailimme suklaakakusta uunijäätelöön.
Kaikkein mieluisimmiksi kokemuksiksi nousivat alkupalat sekä uunijäätelö, joka oli yllättäen todella maistuvaa. Voisin mennä tänne uudelleen erityisesti jälkiruuan vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 23.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Assarin ullakko opiskelijaravintola

alakerran kasvisruokaa tarjoilevasta bruggesta saa todella maukasta kasvisruokaa. etenkin papupihvit ovat jääneet mieleeni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 11.02.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Spis pohjoismainen

neljän ruokalajin maistelumenu viineineen toimi loistavasti, ja erikoisruokavaliot otettiin mukavasti huomioon. paikka oli rosoisen tunnelmallinen ja henkilökunta erittäin asiantuntevaa. kysäisin vielä jälkikäteen erään viinin nimeä, ja sähköpostiini vastattiin nopeasti ja kattavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 11.02.2015
Arvosana: 3

Ravintola: Onda Maailmanruokaa

ihanan ystävällinen palvelu ja mukava tunnelma. lista ihanan suppea mutta jokaiselle löytyy jotakin! kasvissyöjälle erittäin miellyttävä kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 24.02.2015
Arvosana: 3

Ravintola: Tårget italialaista

miljöö ja palvelu erinomaista. tunnelma on kohdillaan ja puitteet kunnossa. tänne olisi mukava tulla viettämään iltaa isommallakin porukalla, jos vain ruokakin olisi vielä himpun verran parempaa. siinä riittänee vielä hiukan petrattavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 24.02.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Théhuone AINOA teehuone ja -kauppa

maistuvaa macha lattea ja seesteinen tunnelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 11.02.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Tintå viinibistro

tintå toimii niin lounaalla, illallisella kuin kahvitteluin tai viinittelynkin mekreissä! kesällä turun ehdottomasti tunnelmallisin terassi jolle voi istuskella nautiskelemaan hyvästä ruuasta ja katselemaan ihmisiä. jälkkärilistalla parasta suklaakakkua jota olen eläissäni maistanut! sen jälkeen mikään suklaakakku ei enää maistu miltään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.02.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Fabbes Cafe Idyllinen kahvila

minulla kesti aivan liian kauan löytää tämä sympaattinen lounaspaikka ja kahvila, vaikka kujin ohi melkein päivittäin. toiselle paikkakunnalle muutettuani haikailen yhä fabben lounaita ja kotikutoisia pullia, erityisesti laskiaispullaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 11.02.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Tapas bar Café Olé tapasbaari, espanjalaista

ihanan sympaattinen ja kotoisa tunnelma. mukavaa vaihtelua seinäjoen ravintolatarjontaan! tänne voi saapua juomaan kupillisen ihanaa minttuteetä ja napostella tapaksia mikäli nälkä pääse yllättämään. musiikki ja palvelu ovat kohdillaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 11.02.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Sininen Paprika Lounasravintola

ehdottomasti yksi seinäjoen parhaista lounaspaikoista. ruoka on maistuvaa ja palvelu ystävällistä. jokaisella kerralla pöytään on tuotu jotain ekstraa: paistettua halloumia, jälkiruoka.. suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.02.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit