Lounas käynnissä

Assarin ullakko

opiskelijaravintola
Arvosana 4.3 / 5

Tervetuloa!


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paras kasivruoka missään opiskelijaravintolassa! Silti opiskelijalaatua, niinkuin varmaan voikin odottaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 10.11.2015
Arvosana: 0

alakerran kasvisruokaa tarjoilevasta bruggesta saa todella maukasta kasvisruokaa. etenkin papupihvit ovat jääneet mieleeni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 11.02.2015
Arvosana: 1

Tämä on opiskelijaruokala, joka ruokkii todella suuret volyymit opiskelijoita joka päivä, puitteissa, joita ei ole koskaan tarkoitettu näille määrille. Alakerran tiski (teknisesti eri ravintola?) tarjoilee vegaaniruokaa ja koko seurueella on silti mahdollisuus sijoittua samaan pöytään.

Ruuhkaisuus ja ahtaus on lähes aina jotain hurjan ja koomisen välimaastosta ja istuimesi sijainnista riippuen useampikin ohikulkija saattaa pyyhkiä kastikejämiään tarjottimen reunoistaan hiuksiisi. (Käytä harkintaa ja nopeita refleksejä paikanvalinnassa)

Ruoka on pääosin varsin kelvollista, joskus jopa aidon hyvää. Vain harvoin olen ollut pettynyt. Muihin vertaillessa Assarin ruuat pärjäävät hyvin ja jos et etukäteen ole listoilta katsonut jotain herkkuasi, etkä tiedä minne mennä, tämä on ruuan (ja sijainnin) puolesta melkein se vakio vastaus.

Keittiön väki panostaa eri tavoin asiakkaiden viihtyvyyteen ja yrittää ottaa jopa joitakin toiveita huomioon. Se on seikka joka mielestäni ansaitsee maininnan, kun ottaa huomioon että siellä ruokitaan näinkin valtavaa joukkoa päivittäin.

Etikkakurkunsiivit kengän alla, ketsuppi lasissasi ja salaattipöytä tykistökeskityksen jäljiltä (tms) ovat meidän asiakkaiden luomia ongelmia - tilat ja henkilöstö eivät vain pysty niitä meiltä itseltämme kätkemään..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 08.02.2015
Arvosana: 1

Saan vanhasta rakennuksesta hengitysvaikeuksia. Ruoka on ihan hyvää

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 18.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rehtorinpellonkatu 4 A, 20500 Turku - Reitti
0400 268788
http://www.unica.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita