Avautuu 08:00

Fabbes Cafe

Idyllinen kahvila
Arvosana 4.5 / 5

Idyllinen kahvila vanhassa "kivijalassa" keskellä vanhinta Turkua.
KALLEINKIN KAKKUPALA + KAHVI maksaa ainoastaan 5.50! Esim valtavan suosion saanut sitruunamarenkikakku tai Sofian omenaa pursuava omenatorttu, älyttömän hyvä!
Lounas, aina maistuva, kotona tehty, 6-7€ sis. kahvi tai tee sekä sadepäivisin ja perjantaisin jälkiruokapalan. Ja jos sattumalta ruokaa on vielä viimeisellä tunnilla, niin ei maksa kuin 4€! Tulkaa ihastumaan!


Tarjoukset ja kampanjat

Voimassa aina
EatPass leimaetu
10 leimaa: Vapaavalintainen kakkupala

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (32)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kotoisa kahvila, kaunis sisustus ja rento tunnelma. Kassa/ruokalinjasto on vähän ahtaasti tilan perällä, mutta hinta-laatusuhde on loistava, ainakin kahvin ja kakkujen suhteen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Aivan mahtava ja kodikas fabben kahvila. Hinta laatu suhde todella kohdillaan. Henkilökunta iloinen ja asiantunteva. Leivokset aivan parhaita!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 26.05.2015
Arvosana: 0

Ehdoton lempparini Turussa! Fabben tunnelma on viihtyisä ja kotoisa, mikä johtuu ennen kaikkea ystävällisestä henkilökunnasta ja kivijalkaliiketilasta rauhallisessa naapurustossa. Tänne ei vahingossa eksy muuta kuin alueen opiskelijat, mutta paikka on visiittin arvoinen. Kakut ja leivokset ovat kotoisia ja maistuvia, ja hinnat ovat erittäin kohtuullisia. Pisteet myös jokapäiväisestä kasvislounasvaihtoehdosta! Tätä kahvilaa pyöritetään selvästi suurella sydämellä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 16.02.2015
Arvosana: 0

minulla kesti aivan liian kauan löytää tämä sympaattinen lounaspaikka ja kahvila, vaikka kujin ohi melkein päivittäin. toiselle paikkakunnalle muutettuani haikailen yhä fabben lounaita ja kotikutoisia pullia, erityisesti laskiaispullaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 11.02.2015
Arvosana: 0

Verraton! Tässä ketjukahviloiden maailmassa ja yliopistokampuksen syöttölöiden turruttamille ihmisille Fabbe on keidas. Hauskoja yksityiskohtia niin ruokalistassa kuin vessan katossa :-)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 09.02.2015
Arvosana: 0

Uudistettu Fabbes alkaa tilojen puolesta toimia jo mukavasti. Pienessä tilassa toki aina pieniä haasteita. Intiimi, kotoisa, viihtyisä ja omaleimainen paikka. Mukava henkilökunta ja pääosin oikein hyvää ruokaa hyvään hintaan. Leivonnaisten hinta/laatu-suhde vielä ruokaakin parempi. Ehkä vähän epä-pro meininki, mutta juuri sen takia kovin viehättävä paikka. Jos siis etsii keskustan trendipaikkoja rennompaa ja kotoisampaa ilmapiiriä, niin kannattaa pistäytyä. Klo. 11.01 - 12.07 :-) tosi täyttä....

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 0

Ihanan kodikas lounaspaikka ja ystävällinen henkilökunta. Latte, kakut ja pullat taivaallisia! Lounasaikaan on yleensä todella ahdasta mutta aina on tilaa vielä yhdelle :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 0

Aivan ihana pikku kahvila/lounaspaikka tunnelmaltaan, palvelu todella ystävällistä ja rentoa, ehdottomasti yksi parhaista kahviloista Turussa. Olen vasta käynyt pari kertaa, mutta taatusti käyn uudelleen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.02.2015
Arvosana: 0

Ihanan kodikas paikka, hauskat karikatyyrit suomalaisista poliitikoista seinillä ja yllättävän hyvää ruokaa. Kävin vähän aikaa sitten syömässä halloumi-kasvispihvin lounasaikaan ja oli kyllä todella hyvää! Sain jopa alennusta ruoastani koska tarjoilijan mielestä viimeinen kasvispihvi oli pienenkokoinen. Olisin kyllä voinut maksaa täyden hinnan, mutta en opiskelijana kieltäydy alennuksista :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 04.02.2015
Arvosana: 0

Historiallinen sijainti, kaunis rakennus ja kahvilassa lämpimän kotoisa tunnelma. Perinteisiä leivonnaisia hyvään hintaan sekä erinomaisia lounaita, joka päivä liha- ja kasvisvaihtoehto. Erittäin ystävällistä palvelua. Pientä miinusta siitä, että osa pöytäpaikoista ei ole kovinkaan viihtyisiä ahtaahkoissa tiloissa pelkkien seinien ympäröiminä, kivan paikan saaminen riippuu siis tuurista. Jos onnistaa, voi saada kuitenkin tunnelmallisen ikkunapöydän. Mysigt!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.03.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Tehtaankatu 6, 20500 Turku - Reitti
0505353647
http://www.facebook.com/EvysCafe

Vaihtoehtoisia ravintoloita