Ei tietoa

Tårget

italialaista
Arvosana 2.4 / 5

Arvostelut (93)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ei mitään valittamista, ihan perushyvä ruoka ja palvelu oli hyvää. Makuun nähden ylihintainen, yhtä hyvää saa halvemallakin muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 24.07.2017
Arvosana: 0

Alkuruokana kukkakaalikeitto oli todella hyvää. Pääruokana turska ja glaseerattu possu hyvää, jälkiruokasorbetti todella hyvää. Viinivalikoima hieman suppea mutta ihan OK.
Tarjoilu ystävällistä ja nopeaa, vaikka asiakkaita oli paljon. Tila oli hyvin viihtyisä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 12.02.2017
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa ja palvelua. Yksi viini ei oikein sopinut mutta tilanne korjattiin hienosti

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 56€ Lisätty: 19.10.2016
Arvosana: 0

Salaattiannoksessa olivat salaatit ruskeita reunoilta ja tarjoilijan ainoa kommentti oli, että antaa palautetta keittiöön.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 07.07.2016
Arvosana: 0

olimme työporukalla syömässä tuossa ravintolassa. . meille annettiin vaihtoehdoksi 4 ruokalajia joista valita. vaikka listalla on ruokia enemmän. lisäksi ruoka piti päättää viikkoa ennen.luulisi et viikon varautumisajalla voisi tilata mitä vaaan listalta. kun sitten saavuimme ravintolaan, jouduimme odottamaan ruokiamme kohtuuttoman pitkän aikaa, yli 1.5 tuntia!!! osa ei edes pystyneet jäämään syömään etukäteen tilaamansa jälkiruokaa. olisi luullut että valmiiksi tilatut ruuat olisi tulleet ajallaan. lisäksi kaikkien burgerin tilanneiden pihvit oli raakoja. osa pyysi uuden pihvin, joista osa oli edelleen raakoja. lisäksi yhdeltä puuttui perunat ruuasta kokonaan. tämä oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen käyntini kyseisessä ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.12.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli ihan hyvä maa-artisokka keitto ja naudan ulkofilee ja poski. Mutta lihasta ei kysytty kypsyyttä?? Mies tarjoilija oli aivan sekaisin. Kahden ruokalajin syömisessä kesti saapumisesta laskuun?? Meitä oli 10 hengen seurue jonka ruuat oli tilattu etukäteen. Viinien ja juomien tilaaminen oli ihan farssi. Sain oman viinin puolessa väliä pääruokaa, vaikka yritin sitä tilailla ajoissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 12.11.2015
Arvosana: 0

Palvelu hyvä, miellyttävä miljöö. Mutta se ruoka... Odotukset olivat korkealla listan nähtyäni, mutta missään ruuassa ei ollut makua! Ei suolaa, ei mitään... Olisi ollut hyvät ainekset loistaviin makuelämyksiin noin muuten.

Jälkiruoka (omena crumble) oli sentään hyvä ja hyvän kokoinen :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.11.2015
Arvosana: 0

Käytiin testaamassa tyttöystävän kanssa uusittu Tårget. Valittiin listalta maistelumenu ja kyllä kannatti. Todella maukasta ruokaa, kerrankin sai rahoilleen vastinetta. Onneksi annoin toisen mahdollisuuden Tårgetille..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 52€ Lisätty: 02.10.2015
Arvosana: 0

Käyty testaamassa Tårgetin uusi ruokalista. Söimme maistelumenun, joka periaatteessa oli ihan ok.

* Marinoitua siikaa, tilli-kermaviilikastiketta ja siianmätiä - annoksena kaunis ja maku kaikinpuolin kohdallaan.
* Maa-artisokkakeittoa, paahdettua possunkylkeä ja omenaa - jätti seurueeseemme hieman kaksijakoiset fiilikset. Keitto itsessään oli ihanan kermaista ja maa-artisokan lempeä maku pääsi hyvin esiin. Lautasen pohjalta, kun kauhaisi lusikkaan myös possunkylkeä ja suolattuja maapähkinöitä (joista ei ollut mitään mainintaa menussa!) keiton lempeä maku peittyi suolaisuuteen. Kirpeät omenakuutiot keiton joukossa olivat hieman hämmentäviä ja koostumuksen puolesta jotain läpikypsän ja hieman raa'an välimaastosta. Jättäisin pähkinät pois keitosta ja ehkä soseuttaisin omenan keiton joukkoon.
* Miedosti savustettua taimenta, kukkakaalipyreetä ja beurre noisette -kastiketta - menun ehdottomasti huonoin annos. Taimen oli kyllä miedosti savustettu, mutta kukkakaalipyree oli koostumukseltaan liian löysää; ei eronnut paljoakaan lautasella olevasta kastikkeesta. Lisänä lautasella parsa- ja kukkakaalin nuppuja, porkkanaa sekä puolitettuja puikulaperunoita. Kaikki vihannekset ja juurekset olivat jääneet raaoiksi. Eivät kuitenkaan sillä miellyttävällä, al dente -tavalla, vaan ikävällä "tää peruna maistuu tärkkelykseltä ja rouskuu" -tavalla.
* Härkää kahdella tavalla, friteerattua perunaa ja tummaa tattikastiketta - periaatteessa ihan mukiinmenevä annos. Häränfilé (erinomainen medium miinus -kypsyys) ja häränposki olivat maistuvia ja annoksessa ollut frittiperuna oli hauska lisä. Tosin kastikkeen määrä lautasella hieman verotti rapeusaspektia perunassa. Kummastelimme hieman tarjoilijan kertomaa faktaa siitä, että häränfilé oli australialaista ja häränposki kotimaista. Tämä kummastutti, sillä tilausvaiheessa tarjoilija kehui kuinka uudella listalla on panostettu skandinaavisuuteen ja kotimaisuuteen. Noh... Ihan maistuvaa oli maasta riippumatta. Miinusta toi lautanen, jolta annos tarjottiin. Syvä lautanen, jolta kastiketta oli lähes mahdotonta saada pois.
*Kanelipannacottaa ja mustikkajäätelöä - olimme yhtä mieltä siitä, että pannacotta oli liian löysää ollakseen pannacottaa. Maku oli hyvä kuitenkin annoksessa ja kylmä jäätelö oli loistava päätös aterialle. Mukava oli lopettaa parhaimpaan suoritukseen ja annokseen.

Pientä miinusta on annettava myös tarjoilusta ja odotusajasta. Pöydässämme juoksi 6 eri tarjoilijaa ja informaatiokatkoksia syntyi pakostakin. Osa annoksista oli haaleita pöytään saapuessaan ja kaksi kertaa odottelimme 35 minuuttia annoksia. 4h ravintolassa on melko pitkä aika. Ei nyt tehnyt aivan toivottua vaikutusta, mutta suunta oli jo parempi kuin mitä aiemmin Tårgetissa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 52€ Lisätty: 24.09.2015
Arvosana: 1

Viini tuli muovilasissa. Salaatissa etana. Salaatinlehdet vanhoja. Krutongit maistuivat pullalta/keksiltä.Tapaslauatsen oliivit mauttomia pikkuriikkisiä halpisoliiveja.ValkosipulileiväT alkuun =pizzapohjan puolikas jossa öljyä ja yksi valkosipulinkynsi. Maalaissalaatissa n. pyyhekuminpalan verran luvattua possua. Tapaslautanen hyvä lukùnottamatta leipää joka oli pullaa. Tarjoilu hyvää. Wc likainen, tahmainen ja lentokoneen vessan kokoinen. Musiikki terassilla kovalla, ei pysty keskustelemaan. En mene toiste. Pettymys!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.09.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Linnankatu 3, 20100 Turku - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita