Opens at 10:30

Ravintola Kerttu

restaurant
Rating 4.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (66)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Nyt on pakko sanoa että on mennyt lounas jäätäväksi. Listalla löytyi eilen kaali ja lohilaatikkoa ja ajattelin että nyt maistuu kotiruoka.. Huhu. Eikö kokkeja kiinnosta duuni enää ollenkaan, tai asiakkaitten tyytyväisyys? Kaalilaatikko (jos sitä voi sellaiseksi sanoa) ei maistunut millekkään, muuta kun sille puolukalle jonka päälle laitoin.. lohi laatikko? noh, alaarvoista.. "salaatti pöytä"? porkkanaraaste, pikkelisipuli, mauton perunasalaatti, josssa oli vakuumiperunoita, isoja kapriksia ja kermaviiliä.. missä mausteet? ja kokonaisia munia ja pelkkää raejuustoa.. Ja jos on 2 ns, laatikkoruokaa, miksi hauteesta löytyy perunoita (kylmiä) ja riisiä? mihin tarkoitukseen?? sen pizzan kanssako? Tsempatkaa nyt herran jestas! ja tosta ilosta pitää maksaa 10€???

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.06.2015
Rating: 0

Aikaisemmasta kommentistani on jo reilusti yli 2 vuotta, joten voinen kirjoittaa nyt uuden. Toisin kuin ensimmäinen kommenttini, nyt en anna kovin hyviä arvosanoja enää, sillä paikan taso on selkeän tasaisesti laskenut samoin kuin käyntikertani siellä.

Muiden kommentoijien tavoin olen havainnut raaka-aineissa laskevaaa laatua mutta myös vaihtunut henkilökunta ei ole mielestäni päässyt tehtäviensä tasalle tai aina ehkä edes ole tietoinen mitä oma työ edellyttäisi.

Kokonaisuutena Kerttu on aika uniikki konsepti. Lounasravintola päivisin alueen toimistotyöntekijöille, illalla (lähinnä) hampurilaisravintola jossa on anniskeluoikeudet. Ahtaastiasuville alakerrassa toimiva maksullinen pyykinpesukone on fantastinen asia. Koneellisen valmistumista voi odottaa napostellen ja nettiä selaillen.

Tarjolla on isoja pöytiä ja monet seurat pitävät kokouksiaan siellä, sekä aika ajoin näkee porukoita jotka ovat tuleet pelaamaan jotain lautapeliä, syömään ja juomaan. Tunnelma on leppoisa ja mukava.

Toivottavasti laatuongelmat ovat tiedossa ja niille voitaisiin tehdä jotain.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.01.2015
Rating: 0

Täällä listaruoka ollut minulla aina hyvää. Hampurilaiset, pastat ja lihapullat. Maku erinomainen, mehukkuus ja laatu hyvää. Hampurilaisbuffettia en kyllä ottaisi, koska jo ulkonäkö oli huonompi kuin kotona tekemäni. Lounasbuffaa en ole koskaan maistanut. Miljöönä tosi rento ja kiva paikkana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.12.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Hampparifuffet näin tarjouksen kunniaksi. Sämpylät ja pihvit teollisen makuisia. Salaatti aivan nahistunutta ja vastaavat kurkut kotona menevät kompostiin.
Tarpeeksi sai syötyä, että nälkä lähti. Miljööltäään ihan mukava.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 27.10.2014
Rating: 0

Hyvä lounas, ok alacarte. Leppoisa tunnelma. Pystyisi kaikin puolin myös vähän parempaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.08.2014
Rating: 0

Hampparibuffet oli odotuksiini ja hintaansa nähden kyllä vain huono vitsi. Ala-arvoisia "pihvejä" ja sämpylöitä. Lievätkö olleet lähikaupasta ostettuja halpishamppareita? Siltä ne ainakin näyttivät ja maistuivat. Tästä saa siis pulittaa lähes 15 euroa... En mene uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.02.2014
Rating: 0

Todella hyvä vuohenjuustosalaatti!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.02.2014
Rating: 0

Hampurilaiset olivat kohtalaisen hyviä, mutta hintaansa nähden ei sitä mitä olisi odottanut.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.12.2013
Rating: -1

Ensinnäkin ravintolan ruoka voisi olla laadukkaampaa. Jo aikaa sitten lounasbuffeella tämä tuli todettua. Nyt sama tuli esiin hampurilaisen myötä. Laadun lisäksi myös makuelämykset uupuvat. Suosittelisin esim. hampurilaisannoksen kohdalla suosiolla joko a) maksamaan muutaman euron enemmän&menemään kunnon laadukkaaseen ravintolaan saamaan kunnon hampurilaisia, alusta asti itse tehtyjä, laadukkaine täytteineen tai b) menemään jompaankumpaan Kerttua lähellä olevista linja-autoaseman viereisistä ketjuhampurilaisravintoloista&säästämään ne muutamat eurot&saamaan siltikin maistuvampaa kuin Kertun perushamppari. Hampurilaissämpylä oli kuiva&teollinen. Pihvissä olisi voinut tinkiä koossa&panostaa laatuun. Kastikkeet&lisukkeet ovat purilaisen maun tekijät, -Kertussa makua ei ollut. Ranskalaiset olivat pussitavaraa, jotka voisi jättää annoksesta pois täysin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.12.2013
Rating: 0

Lounasbuffet on ok. Hyvät lisukkeet kaikenkaikkiaan eli salaattipöytä hyvä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.11.2013
Rating: 0


Location

Läntinen Pitkäkatu 35, 20100 Turku - Route
(02) 250 6990
http://www.kerttu.fi/

Options