minroininen

67 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Reviews (66)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Latte Cafe

Edelleen Turun parhaat kahvit ja sympaattisin istuskelupaikka. Erinomaisia, ammattitaitolla valmistettuja erikoiskahvia, joka on odotuksen väärti. Myös ruokapuolella tarjonta hyvää, joskin jo hitusen hinnakkaampaa. Erityiskiitosta siitä, että Latte on edelleen auki myös ilta-aikaan, vaikka aukioloajat ovatkin alkuvuosista kaventuneet.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.06.2013
Rating: 4

Käytiin lounaalla kokeilemassa. Paikka sijaitsee todella piilossa Forumin syrjäisemmän sisäänkäynnin tuntumassa, joten vaikea voi olla löytää - mikä on harmi, koska ruoka vaikuttaa lupaavalta.

Aluksi lounaslistalta tilattu keitto ei ollut kummoista ja kysyimmekin, onko ruuan tarkoitus olla tällaista, vai onko jotain mennyt pieleen. Vasta kysyttäessä meille ohjeistettiin, miten ruoka olisi ollut tarkoitus maustaa pöydässä, tästä ei mainittu mitään ruokaa tuotatessa, ja meille tarjottiin uutta annosta tilalle. Nyt pöytään tuotu vihreä tofucurry olikin sitten aivan taivaallisen hyvää, ja annos kaunis ja valtavan kokoinen, ja ihan hävetti maksaa siitä tuo lounasruuan hinta (6,5 euroa).

Palvelu todella ystävällistä ja mukavaa, että palautteemme huomioitiin, joten varmasti tulee käytyä uudelleen, jos vain toiminta ensin saadaa kunnolla käyntiin (maksupäätteet jne.) :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 30.12.2013
Rating: 2

Restaurant: Taco Nito

Kiva keskeinen sijanti ja mukavat, joskin pienet, ravintolatilat. Myös vastaanotto ystävällinen ja ensimmäistä kertaa käyvälle neuvottiin heti, kuinka homma toimii. Ruoka itsessään on hyvää, mutta syöminen vähän sotkuista, ja oikeita ruokailuvälineitäkin vielä jäin toivomaan. Kasvistäytteeseen toivoisi proteiinia esimerkiksi papujen muodossa, nykyisellään kasvisannoksen hinta tuntuu vähän liioitellulta. Kannattaa myös huomata, että annosten kokoaminen kestää hetkisen, minkä aikana joutuu seisoskelemaan odottamassa - etenkin, jos jonoa on valmiiksi. Hyvä vaihtoehto pikaruualle joka tapauksessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 29.06.2013
Rating: 0

Restaurant: Sohwi

Minua lämmittää Sohwissa erityisesti listan runsas tarjonta kasvissyöjälle. Kasvisburgeri on ainakin kokeiltu useampaan kertaan toimivaksi, ja paremmaksi kuin monessa muussa paikassa syömäni vastaavat. Palvelu saattaa olla joskus vähän välinpitämätöntä, tai ainakin baarin puolelle keskittyvää, mutta eipä tuo tuostaiseksi ole itseäni haitannut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 29.06.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Shalimar indian

Olen viimeaikoina tullut hyödyntäneeksi etenkin Shalimarin kotiinkuljetusmahdollisuutta. Ruuat ovat aina tulleet nopeasti ja vielä höyryävinä perille! Aseman kautta mentäessä tulee usein haettuna myös take awayna. Panir ainakin toimii, vaikka onkin tehty leipäjuustosta monesta muusta intialaisesta tutun kotijuuston sijaan. Myös valkosipuli-naan on aivan erinomainen. Ja palvelu aina ystävällistä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 29.06.2013
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Kerttu restaurant

Kerttu on säilynyt pitkään yhtenä suosikkipaikoistani Turussa, mutta olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa siitä, että taso tuntuu viime aikoina päässeen laskemaan. Suosikkiannokseni feta-halloumisalaatti on kyllä onneksi säilynyt lähes muuttumattomana, sen sijaan esimerkiksi hampurilaisten kasvispihveissä tuntuisi olevan parantamisen varaa. Palvelupuolella olen törmännyt sekä hyvään että huonoon, tuntuu kovasti riippuvan päivästä. Tilat ovat viihtyisät, mutta niihin toivoisin minäkin pientä "kiillotusta" - jos ei muuten, niin ainakin paremman siisteyden muodossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 29.06.2013
Rating: 1

Restaurant: RantaKerttu

Sijainniltaan tämä on huomattavasti alkuperäistä Kerttua mukavampi ja ikkunoista on kauniit näköalat, mutta ruokien kanssa näyttäisi menevän päinvastoin. Läntisen pitkäkadun Kertussa olen ottanut lukemattomia kertoja feta-halloumisalaatin, joka siellä on annoksena sekä täyttävä että mukavan raikas - täällä annos oli jotenkin äärettömän rasvaisen oloinen, kastiketta oli liikaa ja pohjana oli käytetty pelkästään tavallista, mautonta jääsalaattia. Ei paha annos, mutta kaukana kesäisestä ja virkistävästä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 07.07.2012
Rating: 6

Restaurant: Sumo japanilainen

Sumo pelasti lauantai-iltamme. Mukava, rauhallinen miljöö ja ystävällistä palvelua.

Sushisetin hinta listalta oli ehkä hiukan yläkanttiin, mutta se tarjoiltiin kauniisti esillepantuna ja soijakastikekin omassa kannussaan. Merenelävät tuntuivat tuoreilta ja joukossa oli muutakin kuin sitä tavallista lohta ja rapua. Riisissäkään ei ollut moitteen sijaa. Tonnikalaa en jäänyt kaipaamaan. Palanpainikkeiksi otimme vielä sakea ja sekin tuotiin pöytään pienissä kannuissa. Nyt harmittaa vain, ettei tällaista paikkaa omilta kotinurkiltani löydy!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 26.02.2012
Rating: 9

Restaurant: Mami restaurant

Todella onnistunut ravintolakokemus. Mamin ruoka on laadukkaista kauden raaka-aineista valmistettua, perusvarmaa, ja annoskoot sopivia nälkäisellekin. Erityisesti mieleen jäi hiillostettua lohta "Nicoise", sekä ruuan ohessa tarjolla ollut erinomainen leipävalikoima.

Interiööri Mamissa on minusta miellyttävä ja tunnelmallinen - olen kuullut paikkaa moitittavan sekä ahtaudesta että huonosta akustiikasta, mutta minusta tilojen pienuus tekee Mamista enemmänkin tunnelmallisen. Sijainti Aurajoen rannassa on tietysti sekin mainio. Lisäksi se toinen pääasia ruuan ohella, eli palvelu, toimi tällä käyntikerralla oikein hyvin, oli varmaa ja lämminhenkistä, todella tunsi olonsa tervetulleeksi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 38€ Added: 12.09.2012
Rating: 4

Restaurant: Hugo

Viihtyisä paikka ja hyvät pubiruuat, jotka ilmeisesti tulevat yläkerran Pippurimyllyn keittiöstä. Varsinkin kasvishampurilainen oli tosi jees.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.01.2013
Rating: 0


Images


Followers