Sipulikas

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Sakura Gawa chinese and japanese food

Noutoannokset ovat todella halpoja, mutta runsaita, joten hinta-laatusuhde on loistava. Tulevat myös nopeasti, koskaan en ole odottanut varttia kauempaa. Palvelu on myös ystävällistä. Paikan päällä syöntikin on ollut erinomaisen hyvä kokemus.

Pientä miinusta kuitenkin: Itse syön kiinalaisissa aina härkää. Täällä joka ikisessä härkäannoksessa tuntuu olevan herkkusieniä, jotka alkavat kyllästyttää melko nopeasti, joten kastikevariaatioihin toivoisin enemmän mielikuvitusta. Lisäksi schezuan-kastike on vähän liian laimeaa, ja kaipaisin siihen enemmän tulisuutta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 08.12.2010
Rating: 3

Restaurant: Salsa Orkidea

Menu on todella laaja, joten annoksen valitseminen on positiivisella tavalla vaikeaa. Tilaamani lehtipihviannos oli varsin maukas ja sisälsi monenlaisia makuja. Seuralainen sai eteensä valtavan pizzan, joka omankin maistamiseni perusteella oli vallan mainiota.

Palvelu oli todella ystävällistä ja kokemus miellyttävä, menen varmasti uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 08.12.2010
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Silkkitie

Erinomaisen ystävällinen palvelu, ja hiljaisempina aikoina ruoat tulevat hyvinkin nopeasti. Itse ruoka on maukasta ja riittoisaa, ja ravintola on edelleenkin paras kiinalainen, jossa olen käynyt.

Puitteet eivät ole hienoimmasta päästä, mutta kuitenkin suht viihtyisät. Hinta-laatusuhde on mainio. Suosittelisin ehdottomasti kenelle tahansa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.09.2010
Rating: 1

Restaurant: Food Bar & Kitchen

Annokset ovat kyllä hyviä ja kooltaan reiluja. Pitkä miinus kuitenkin siitä, että ruokien tulo kahdelle ihmiselle kesti kaksi tuntia, eikä ollut edes lounasaika tai muu kiireinen hetki - tarjoilijan puheista jäi sellainen kuva, että ihan normipäivä olisi kyseessä. Palvelu muuten hyvää ja ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 09.06.2010
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites