Opens at 11:00

Salsa Orkidea

Rating 1.7 / 5

Reviews (25)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoka kerkesi jäähtyä ennen kuin se pääsi pöytään ja jälkiruoka ei ollut sitä mitä oli tilannut. En suosittele isolle porukalle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.03.2015
Rating: 0

hirveetä paskaa ja ensimmäisellä kerralla tuli väärä annos ja toisella kerralla palanut purilainen. ..hintakin 30e luokkaa huhuh ei tarvii ikinä enään mennä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 15.02.2015
Rating: 0

Ruoka oli naurettavan huonoa, eikä annos ollut sitä, mitä listassa luki. Purilaisen seurana oli säälittävä määrä ranskiksia: noin puoli kourallista. Lisäksi ketsuppia oli noin kolme teelusikallista ja purilaisen sisällä ainut kastike oli piskuinen ketsuppitahra. Purilainen oli mikrossa lämmitetty, samanlainen nahkea tyyny kuin saarioisten burgeri. Kanaburriton seuraksi luvattuja ranskiksia ei lautasella näkynyt. Vesi maksoi vielä kaiken tämän ylihinnoitellun kuran päälle. Palvelu oli ihan hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.12.2014
Rating: -1

huono laatu ruoassa,huono palvelu,ylihinnoiteltu

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 04.10.2014
Rating: 0

Todella maukasta ruokaa, koko seurue sai maittavat ruuat. Minun annokseni oli hinnaltaan edullisimmasta päästä. Ruoka tulee nopeasti pöytään ja tarjoilijat ovat ystävällisiä. Suosittelen! :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 04.09.2014
Rating: 0

Pitsoja ja tortilloja.
Juuston kulutusaikoina täältä tuli haettua pizzaa ihan puhtaasti hyvän maun ja suunnattoman koon vuoksi! Konsepti tällä ravintolalla on mitä mainioin(meksikolais-kiinalais-italialainen). Lämpimät suositukseni annan tälle paikalle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.07.2014
Rating: 3

Yritin etsiä listalta jotain pientä naposteltavaa , mutta halvin ruoka-annos, mikä löytyi oli kahdeksan euron salaatti lukuun ottamatta lasten annoksia. Tilasimme gluteenittoman pizzan, jonka kokoa kysyin ennen tilaamista. Oli kuulemma iso. Eteen kiikutettiin perus pieni gluteeniton pizza, mitä tarjoilija pahoitteli. Emme olleet tyytyväisiä, kokki tuli paikalle ja tarjoutui tekemään uuden pizzan. Hotkaisimme pizzan naamaan, jonka jälkeen vatsaani alkoi sattua, samalla tavalla miten se reagoi gluteeniin. Tästä heräsivät epäilykseni, että pizzat varmaankin valmistetaan normaalipizzojen läheisyydessä. En voi siis suositella keliaakikoille, omani ei edes ole pahimmasta päästä.

Toinen pizza saapui pöytään ja se oli reunoilta totaalisen käristynyt. Tarjoilija ei sanonut mitään enkä minäkään saanut järkytykseltä sanaa suustaki, kun pizzan haisi palaneelta ja sen reunat olivat mustat ja rapisivat pois.

En ole koskaan ennen käynyt tässä kyseisessä ravintolassa, enkä toiste käy. Järkyttävät ylihinnoitellut ateriat laatuun nähden ja vaarallinen paikka keliaakikoille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 20.11.2013
Rating: -3

Cholo Koobide Kababin. Annos oli valtava määrä mautonta riisiä ja pari eineslihapatukkaa. Menussa mainittua Mast-jogurttia tai Shiraz-salaattia ei ollut ollenkaan annoksessa -- tosin annoksessa oli pari viipaletta kurkkua ja tomaatin lohko. Mautonta, eikä todellakaan hintansa arvoinen. Odotukset olivat korkealla. Odotusajaksi sanottiin 20 minuttia, oli 45 minuttia - asiakkaita oli yksi pöytäkunta ja me.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 10.07.2013
Rating: -2

Muuten aika perus paikka, mutta kebab oli vetelää. Pizzat ei erityisen maukkaita, mutta syötäviä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 04.07.2013
Rating: -1

Taso mennyt alaspäin. Tällä kertaa nautin Carbonaran eikä yllätyksekseni hintaan sisältynyt enää jälkiruokakahvia tai -teetä. Näemmä ovat tehneet tästäkin maksullisen (1.5e) lisäpalvelun uuden(?) omistajan myötä.

Keskustan alueelta löytyy myös hintalaatusuhteeltaan parempia ravintoloita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 04.03.2013
Rating: -3

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kauppakatu 6, 40100 Jyväskylä - Route
(014) 615 557
http://www.salsaorkidea.fi

Options