Avari

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Pippurimylly family restaurant

Todennäköisesti paras henkilökunta koko Turussa (omistajat itse sorvin ääressä). Pippurimylly on vanha korttelibaarini, olen syönyt täällä useamman kymmentä kertaa. Lounaassakaan ei ole valittamista. Ruokalista on hieman yllätyksetön, tylsä ja muuttumaton. Tasapainoilu hyvän perusravintolan ja fine diningin välillä vaatii veronsa. "Päivän annokset" tarjoavat usein sisä/ulkofileetä, joka on maultaan vertaansa vailla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Kerttu restaurant

Hyvä lounas, ok alacarte. Leppoisa tunnelma. Pystyisi kaikin puolin myös vähän parempaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Torre

Yksi aliarvostetuimmista paikoista Turussa. Ruoka, hinta ja palvelu olleet kaikki aina kohdallaan. Upea miljöökin on. Parhaimmillaan ollaan oltu syömässä 12 hengen porukalla ja poislähdettäessä kaikki ovat olleet onnesta pähkinöinä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Smör

Smör tarjoaa epäilemättä Turun maukkainta fine diningia. Jokirannassa sijaitseva kellariravintola tarjoaa loistopuitteet hyvälle kulinaristiselle elämykselle. Miinuspuolella tarjoilu on kerta toisensa jälkeen ollut töksähtelevää - virheitä tulee, samoin ylimielisyyttä ja muita asenneongelmia tuntuu riittävän: "minusta tämä viini on aivan loistavaa, mutta jos se ei teille nyt jostain syystä kelpaa, kaipa meidän täytyy teille jotain muuta tuoda".

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Tintå

Hieno intiimi tunnelma, vahvan ammattimainen tekeminen alusta loppuun. Libanonilaiset lihavartaat olivat suorastaan loistava elämys. Tunnelma parhaimmillaan kesällä, kun jokiranta on täynnä elämää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Sergio's Italian

Alkudrinkkejä odoteltiin reilu vartti, muihin pöytiin kyllä tarjoiltiin kaksikin kierrosta siinä välissä. Alku- ja pääruoka olivat molemmat raskaita pettymyksiä. Annokset olivat mitättömän kokoisia ja maku oli valju. Jälkiruuaksi kahvin kanssa nautittu mallasviski oli pelkkää vettä, eikä sen merkkiä suostunut henkilökunta kertomaan. Hirveä pettymys koko paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 17.08.2014
Rating: 0

Restaurant: Indian Curry House indian restaurant

Turun (Suomen? )parasta intialaista kerta toisensa jälkeen. Miinuspuolella tilat ovat kököt, eivätkä tarjoilijat mitään alan ammattilaisia ole, mutta mutta, ruokaa syödessä kyllä moiset pikkuasiat unohtuvat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.08.2014
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites