Kitchen is open

Fontti

Rating 3.7 / 5

Reviews (47)

Fontista on tullut erittäin miellyttävä illanviettopaikka, etenkin viikonloppuisin. Ensin ruokaa yläkerran ravintolassa ja 23 aikoihin Pressiklubille nauttimaan hyvästä musiikista ja drinkeistä. Pöytävaraukset onnistuu aina kätevästi, palvelu on asiantuntevaa ja nopeaa, ruoka herkullista. Oma lempparini ehdottomasti maa-artisokkakeitto, isolle synttäriseurueellemme tilatut pihvit olivat myös täydelliset. Ja isot plussapisteet talon luomuvalkkarista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 03.02.2016
Rating: -3

Erittäin positiivinen ravintola kokemus kerta toisen jälkeen! Hyvistä raaka- aineista koottu maistuva burgeri, sekä loistavat pizzat ( melkein voisin sanoa turun parhaat )!!

Ravintola on mielestäni tunnelmallinen ja rento, palvelu ystävällistä. Ilta ohjelmaan on myös tullut selvästi muutosta ja paikasta on tullut minulle myös mieluinen illanvietto paikka. Tulen käymään edelleen ja voin suositella!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 31.01.2016
Rating: -3

Täällä käyn paljon, niin syömässä kuin istuskelemassa. Ihanaa ruokaa, varsinkin jälkkärit ihania. Listassa on sopivasti vaihtoehtoja annoksiksi. Mukava asiakaspalvelua!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 14.11.2015
Rating: -3

Paska paikka! Arkipäivinä iso tuoppi Lapin kultaa 0,5 ltr hinta 6e. Lauantaina yllätys yllätys iso tuoppi onkin vain 0,4 ltr mutta hinta silti sama 6e. Kysyin myyjältä että miksi nyt vain 0,4 ltr, vastaukseksi todettiin "Meillä on vain yhtä kokoa Lapin kultaa!". Itse en ainakaan huomannut missään minkäänlaista hinnastoa. En suosittele!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.10.2015
Rating: -1

Kerrassaan herkullinen burgeri, ja tuoreet lohkot kylkeen, nam, nam. Myös juustokakku jälkkärinä loistava. Siisti, tilava, nykyaikainen sisustus. Vähän kyllä ihmettelen vähäistä asiakasmäärää. Itse voisin mennä uudelleenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.10.2015
Rating: -3

Joskus avatessaan ovensa tämä oli vielä miellyttävä tuttavuus, mutta viimeisin kokemus saa jäädä viimeiseksi. 3 tarjoilijaa, ruokailijoita ehkä kymmenisen kappaletta, joista osa oli jo saanut ruokansa meidän paikalle tullessa.
Tarjoilija tuo listan ja kysyy, onko ok, jos hän tulee hetken kuluttua ottaman tilaukset. Tämä "hetki" kesti 40 minuuttia. Ruoan saaminen kesti 30 minuuttia.
Oman annokseni lohi oli ylikypsää, ystävän annos taas enemmän pestoa pastalla kuin pastaa pestolla ja huipennukseksi annoksesta löytyi hius. Ei hyvityksiä, palvelu muutenkin hieman liian kiireistä ottaen huomioon, että ruokailijoita ei tosiaan ollut montaa.
Sen lisäksi ympäristö alkaa muistuttaa enemmän kaljakuppilaa kuin ravintolaa, joten kiitos ja hei tällekin ravintolalle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Minä myös lammaspotkaa tilasin - potkaa oli vain nimeksi ja lampaanlihan makua en löytänyt; pelkkää leveää pastaa tomaattisoseessa, muutama rucolan lehti & hieman parmesaania koristeena. 7 euroa voisin korkeintaan maksaa tuollaisesta 'junttiannoksesta' nälissäni. Valitin, tarjoilija pahoitteli ja kertoi myös keittiön pahoitelleen. Hän sanoi että saan ilmaisen jälkiruoan ja/tai kahvin. Jälkiruokatilaus otettiin vastaan, mutta hetken kuluttua tarjoilija palasi sanoen että niin kallista kompensaatiota ei voidakaan antaa, mutta kahvin saa ilmaiseksi. Mahtavaa! Eli sangen noloa. Kyllä oli kömpelöä touhua kaikki - en mene toiste enkä suosittele kenellekään hyvän ruoan ystävälle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 14.03.2015
Rating: 0

Tilasimme lammaspotkaa. Saimme sinällään sopivan kypsää kauniisti koristeltua makaroonia suht pienen annoksen. Potkasta ei juurikaan havaintoa. Onnneksi paikka on remontoitu viihtyisäksi, talon punaviini ja tarjoilu hyvää. Kokin mielestä lammasta oli riittävästi, näköhäiriö?Tarjoilija sentään ymmärsi antaa pikkasen hyvitystä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 06.03.2015
Rating: 0

Vietimme lauantai-illan hyvän ruoan, viinin ja ystävien kera. Palvelu toimi loistavasti ja viihdyimme yömyöhään asti. Kaupungin kärkikaartia!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 12.01.2015
Rating: -3

Antipasto alkuun, ja Poroa päälle. Erittäin hyvää. myös lammasta kokeiltiin, hyvän luomuviinin kera.
Hyvä palvelu, ja ruoka tuli ripeästi.
Viihdyimme kerrassaan hyvin. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.11.2014
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Kauppiaskatu 5, 20100 Turku - Route
http://www.fontti.fi