Keittiö auki

Bistro Julienne

bistroravintola
Arvosana 4.3 / 5

Tyylikäs ja suosittu bistrohenkinen ravintola aivan Turun keskustassa. Juliennen menu ottaa vaikutteita pohjoismaisesta ruokakulttuurista ja sesonkituotteet ovat vahvasti esillä annoksissamme.

Ravintolassa nautit maukkaan lounaan sekä tunnelmallisen illallisen. Kokeile myös Juliennen suosittua brunssia tai piipahda joka päivä tarjoiltavalle runsaalle aamiaiselle.


Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Annosten kehittelyssä on ollut kunnianhimoa ja luovuuttaa. Esimerkiksi alkupala etanat oli tyyliltään moderni ja mielenkiintoinen. Valitettavasti joidenkin annosten toteutus ontui; "mausteinen tomaattikastike" tarkoitti polttavaa chilin määrää; fondia oli toisessa annoksessa käytetty aivan liikaa jne. Lopuksi tuotu kahvi oli pahempaa kuin mikään Veijo Esson baarin terva. Valituksen jälkeen sitä ei kyllä myöskään veloitettu.
Palvelu oli ystävällistä, mutta ei kovin ammattitaitoista. Yksi pro yritti ohjata untuvikkoja parhaansa mukaan, mutta ei valitettavasti ehtinyt joka paikkaan.
Paikka on kivasti sisutettu ja tunnelmaltaan miellyttävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 02.08.2015
Arvosana: 0

Juhannus Turussa ja kaikki ravintolat juottoloita lukuun ottamatta kiinni. Siinä syy poikkeukselliseen toimintaan - illastamaan hotellin ravintolaan.
Sisään heti kun paikka avautui. Vaihtoehtojen puutteessa muutkin olivat näköjään tehneet saman ratkaisun, paikka siis täyttyi heti. Alkumetreillä homma pelasi tyydyttävästi, mutta lipesi aika pian täysin henkilökunnan käsistä sekä salin että keittiön puolella. Alkuruokia sai odottaa varsin pitkään, mutta eniten kävi sääliksi naapuripöydän seuruetta, joka tilasi hetikohta meidän jälkeen, mutta sai ruokaa vasta siinä vaiheessa kun me teimme jo lähtöä.
Ruoka oli kyllä, ellei nyt ihan erinomaista, niin ainakin oikein hyvää. Alkuruokalajitelmassa oli yhdistetty hyvin makuja, pääruokana ollut ulkofileepihvi oli mehukas ja murea. Lisäkkeet toimivat. Näistäkin tuli jo periaatteessa hyvinkin täyteen, mutta jälkiruokavatsassa olisi ollut vielä tilaa. Jätettiin kuitenkin väliin, kun arveltiin. että kestäisi turhan kauan.
Kokilta varmaan meni hermo jossain vaiheessa, kun annoksista palautettiin arviolta kolmasosa. Meitä palvellut tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja joustava, mutta joutui selvästi ekstrana tulleen kanssa vähän tekemättömään paikkaan täyden salin kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 22.06.2015
Arvosana: 0

Alkusalaatti oli pieni ja mauton. Lounas vaihtoehtoina olivat liha, kala tai kasvis, jokaista 1. Itse lounasannos raskaan oloinen. Härkä ok, 2 sipulia, eivät riittävän pehmeitä. Kasvikset öljyisiä. Mautonta. Vieressä seisova pöytä, joka tarkoitettu vain kokousasiakkaille. Lopuksi kahvi pienellä kermepalleroĺla.
En pysty suosittelemaan kenellekään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 28.05.2015
Arvosana: 0

. ..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 26.05.2015
Arvosana: -1

Olemme käyneet kyseisessä paikassa monta kertaa brunssilla. Ruoka on aina todella hyvää ja monipuolista. Lämminsavulohi suorastaan sulaa suuhun ja savuporomousse on aivan ihanaa. Jälkiruokien laatu vaihtelee. Pöytävarausten kanssa on pari kertaa ollut ongelmia, varaukset ovat kadonneet jonnekin, mutta onneksi aina on ollut tilaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.04.2014
Arvosana: 0

Paras pihvi mitä olen syönyt

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.01.2014
Arvosana: -2

Lauantaibrunssi ystävien kesken nautittuna. Ehtottomasti Turun paras. Aidot maut, itsetehtyä mm. kalat (parmesaanilohi ja lämminsavulohi) aivan mielettömän maukasta. Runsas tarjonta erilaisia vaihtoehtoja, ei pystytty kaikkia edes maistamaan - se massu ei jaksanut. Suosittelen lämpimästi, mutta varatkaa pöytä etukäteen - oli tupaten täynnä kaiken aikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.01.2014
Arvosana: 0

Tilasimme pitkään haudutettua härkää, joka oli niin sitkeää, että sitä oli vaikea leikata veitsellä. Myös alkusalaatissa ollut ankanrinta vaikutti siltä, että sitä ei oltu kypsennetty samana päivänä. Muutenkin alkusalaatti herätti kysymyksiä raaka-aineiden tuoreudesta. Ravintolan sisustus oli tyylikäs ja erittäin siisti. Tarjoilija oli palvelualtis ja ystävällinen ja hoiti keittiölle lähettämämme palautteen tyylikkäästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.10.2013
Arvosana: 0

Käytimme Groupon-korttimme ko. ravintolassa. Paikka oli erittäin siisti, ruoka oli hyvää ja sitä oli tarjolla riittävästi, palvelu oli hyvää ja nopeaa, ilmapiiri miellyttävä. Kaikinpuolin mukava kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.10.2013
Arvosana: 0

Kävin mieheni kanssa uudenvuoden illallisella Juliennessa ja kokemus oli todella positiivinen.
Ravintolassa oli melkein kaikki pöydät varattu, mutta kaikki sujui todella hyvin. Ruoka oli todella maukasta ja palvelu oli iloista sekä reipasta. Tulen varmasti suosittelemaan ystävilleni :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita