Kitchen is open

Café BrownZ

Rating 3.7 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olimme kuulleet, että yksi kaupungin parhaista kahvittelupaikoista on Hansan ylätason Brownz. Pienen hapuilun jälkeen löysimme kahvilan ravintolamaailmasta. Tiskillä jouduimme hetken odottamaan palvelua, koska tarjoilijoilla oli jonkinlainen viikkopalaveri kesken eräässä asiakaspöydässä.

Cappuccinot olivat valitettavasti pettymys. Monesta muusta paikasta kaupungissa on saanut parempaa kahvia. Kakkupalat sen sijaan olivat herkullisia ja valinnanvara suuri. Ne olivat myös sen verran tuhtia syötävää, että tiukkaa teki. Miljööstä oli tehty niin kiva kuin tällaisesta ravintolamaailman yhdestä nurkkauksesta pystyi tekemään. Eli ei kovin viihtyisää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 31.07.2015
Rating: 0

Kaikki on omaan makuuni hiukan liian makeaa, mutta teet ovat hyviä. Palvelu on kauhean ystävällistä ja herttaista, sijainti valitettavasti hiukan ikävä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.01.2015
Rating: 0

Jälleen kerran kerrassaan täyteläinen ja makuhermoja hemmotteleva vierailu Brownzissa. Näiden kakkujen ja iloisen leipurin vuoksi kannattaa tulla yläkertaan asti. Jos tätä paikkaa vain voitaisiin muuttaa, sillä se ei millään tavalla houkuttele satunnaista kahvilakävijää, vaikkakin muuten konsepti ja sisältö on kunnossa. Katutasoon rohkeasti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 09.10.2013
Rating: 0

Viihtyisä nurkkaus ja valikoima ehdottoman laadukas. Palvelu on oikein ystävällistä. Kaikki on hyvällä maulla toteutettua. Harmi vain, ettei ole kesäterassia. Mielestämme ehdottomasti yksi parhaista kahviloista Suomessa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.09.2013
Rating: 0

Ystävällinen palvelu. Leivonnaiset itsetehtyjä - nam! Teen saa isossa kannussa ja valikoima on hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.08.2013
Rating: 0

Aina pettämätön, ainoa miinus tulee sijainnista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 23.05.2013
Rating: 0

Kävimme nauttimassa puolisoni kanssa viettämässä pienen aamuisen hetken ystävien suosittelemassa kahvilassa. Tarjotintamme koristi cappucino, jossa näkyi ja maistui oikean baristan kädenkosketus!Tämän lisäksi kahvifriikki innostui maistamaan henkilökunnan suosittelemaa kofeiinitonta marjateetä - mikä taivaallinen ilmestys se olikaan! Niistä leipurin tekeleistä sitten puhumattakaan.. Oltiin ahneita ja otettiin kolme: croissantti ranskalaiseen tapaan, brownzin nimikkoleivos sekä kotiin vietäväksi höyryäviä leipiä. Tiskin takana oli ihanan iloinen leipuri itse, joka teki hetkestä niin aurinkoisen. Kannattaa käydä moikkaamassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.02.2013
Rating: 0

Plussaa teevalikoimasta ja että tarjoilevat kannussa. Leivokset näyttivät melko hyviltä, mutta eivät olleet kummoisen makuisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.01.2013
Rating: 0

Kahvilassa sinänsä ei ole vikaa, mutta kun miljöö on Hansan yläkerran kauhea "food court" niin tuskinpa tulee toisten mentyä. Toivottavasti jonain päivänä saadaan toinen Brownz miellyttävämpään paikkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 12.09.2012
Rating: 0

Ehdoton lempparikahvila! Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.09.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Aurakatu 12, Kultatalon 3. kerros, 20100 Turku - Route
02 5347 474
http://www.brownz.fi

Options