Serving lunch

Pancho Villa

Rating 3.5 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (34)

Good burgers and great price. Vegan friendly options

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 16.01.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Todella viihtyisä paikka, superhyvää ruokaa, ystävällinen nopea palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 03.03.2016
Rating: 0

Tosi kiva tummatukkainen tarjoilija. Kiitos hyvästä palvelusta. Olet paras.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 09.10.2015
Rating: -1

Olen aiemmin ruokaillut ko. ravintolassa ja ruoka on ollut jopa hyvää. Palvelu aina hieman tylyhköä. Viimeisellä kerralla ruoka-annos jäi syömättä: lehtipihvi porsaasta tuoksui eltaantuneelle rasvalle. Kaikki käytetyt raaka-aineet olivat palautteen mukaan tuoreita eli ongelma on asiakkaan. Jäi syömättä. Muut annokset ok. Pippuripihvi tosin läpikypsä, vaikka mediumina tilattiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 06.09.2015
Rating: 0

Söin Combo fajitaksen. Häränlihaa ja kanaa. Erittäin maukas ja tuhti annos! Erityisen hyviä paistettuja sipulilohkoja. Ravintola on pieni mutta "ilmava". Tarjoilu ok. Tytär ja seuralainen söivät aura-kana hampurilaisen. Ainoastaan paprikamaustetut ranskalaiset eivät ole oikein teinin mieleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 16.06.2015
Rating: 0

Maukkaat ja reilun kokoiset burgerit. Panchon ruokalista on varsin laaja ja houkutteleva, josta löytyy mm. burgereita, burritoksia, fajitaksia, grilliannoksia ja muita tapastyyppisiä ruoka-annoksia. Paikka on kuin hieman ”räkäisempi” versio Amarillosta.
Itse valitsin pakollisen burgerin , tarkemmin Lonely riderin. Burgeri sisälsi 188g naudan jauhelihapihvin, pekonia, paistetun kananmunan, juustoa, salaattia, tomaattia, bbq- ja remu-kastiketta. Burgerin sämpylä oli tavallinen vehnä-semansiemen päällysteinen mutta kuitenkin oikeaoppisesti sisäpinnoilta rapeaksi grillattu. Pekoni oli sen sijaan jätetty turhan löysäksi/raa’aksi, kun taas kananmunaa olisi voinut paistaa hieman vähemmän. Ei siis mennyt aivan nappiin näiltä osin. Muuten raaka-aineet olivat laadukkaat ja kokonaisuus varsin maistuva. Iso plussa tulee myös burgerin riittävästä koosta. Lisukkeena olleet ranskalaiset oli käsin tehdyn oloiset ja kivan rapeat, mutta valitettavasti päällystetty paprikajauheella, mikä peitti alleen kaikki muut maut.
Paikka on melko pieni ja hämärä ja teemaan liittyen erittäin meksikolaishenkisesti sisustettu musiikkia myöden. Tarjoilijat olivat aika kokemattoman ja etäisen oloisia, mutta keittiö tuntui kuitenkin onneksi toimivan hyvin. Ruokia ei todellakaan tarvinnut odottaa kauan aikaa ja annokset olivat taidokkaasti valmistettu.
Paikka soveltuu loistavasti arki-illan tai krapulapäivän ruokapaikaksi niin ruokalistan kuin tunnelmankin puolesta. Myös hinnat ovat varsin kohtuulliset. Suosittelen lämpimästi kaikille meksikolaisen ruuan ystäville!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 31.05.2015
Rating: 0

Ruoka on suhteellisen hyvää (talon ranskalaisia suosittelen lämmöllä), mutta en ymmärrä mikä palvelussa tökkii (lähes) jokakerta. Vaikka ei olisi ruuhka-aika, laskun saamista on joutunut odottamaan pahimmillaan jopa 30min. Silloin ei edes pahoiteltu, vaikka meidän seurue unohdettiin - 'pakko' tuolla on kuitenkin käydä hyvän ruuan takia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.04.2015
Rating: 0

Petyimme, koska molempien ruoka lillui höljyssä. Valituksiimme ynseä tarjoilija vain väitti vastaan. Ei tartte toista kertaa mennä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11501450€ Added: 14.03.2015
Rating: -1

Käytiin ystäväni kanssa sunnuntaina 15. 2 syömässä, ruoka oli taas aivan taivaallista ja sitä todella oli riittävästi! Iso plussa siitä :) Palvelussa sensijaan on parannettavaa ja paljon. Sama tarjoilija jo kolmatta kertaa osui kohdallemme ja aina yhtä naama norsunvitulla, jos ruoka ei olisi niin hyvää niin emme kävisi. Turun yksi parhaista ruokaravintoloista mutta palvelussa ja tarjoilijan asenteessa paljon parannettavaa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.02.2015
Rating: 0

Fajitasannoksen härkä hyvä, lisukesalaatisaa maistui rakuuna - ei liene meksikolainen mauste. Palvelu ystävällistä, mutta sitä oli vähän. Odotimme vartin ennen kenenkään huomiointia, tilattuja juomia ei tullut yms.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.02.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Kauppiaskatu 12, 20100 Turku - Route
044-7688001
http://panchovilla.fi/turku/index.php

Options